Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z serii

zrób to sama, czyli czy.. masturbacja jest grzechem

Polecane posty

nei nei nie jestem znudzony swoją partnerka ale jej przy mnie nie ma od pewnego czasu dlatego jestem na tym forum, dlatego świntuszę i dlatego pewnie dziś sie to skończy masturbacją. A dlaczego Ty tu jestes????

Ja tu nie swintusze :D nie podnieca mnie opisywanie czynnosci seksualnych a jestem tu, bo lubie rozmawiac na rozne erotyczne i okoloerotyczne tematy - zawsze sie mozna dowiedziec czegos nowego. Jak mam ochote na jakas pikantniejsza rozmowe to wyhaczam konkretna osobe, a nie jakas przypadkowa, ktora bedzie mnie wirtualnie wylizywac :D Dlaczego nie piszesz takich rzecz swojej partnerce? Myslisz, ze bys ja zanudzil? Nie podniecil?

Jak mam ochote na jakas pikantniejsza rozmowe to wyhaczam konkretna osobe, a nie jakas przypadkowa, ktora bedzie mnie wirtualnie wylizywac czy to była jakas aluzja :??

ja także nie chcę opisywania czynnosci seksualnych ale wymiany pogladów, doświadczeń w sprawie seksu erotyki. Każde z nas ma jakies doswiadczenia ale często inaczej je postrzegamy. Nie traktuje tego jako szkolenia tylko spojrzenie na to samo z innej kobiecej strony. I ne mam zamiaru uprawiać cyber seksu. To chyba jasne. Trudno jednak znaleźć odpowiednia osobę. A przecież w tych sprawach jest tak wiele do pogadania. Czasami z własną partnerko nie mimo szcerości nie wszystko jest wyjaśniane.

Ouu... Czarna, Ty jestes bardzo konkretna osoba! :D Chodzilo mi bardziej o to pomaranczowe przelotne zjawisko z poczatku tematu :D

To moze KEEPsky da rade? Ja czekam w celibacie do czwartku, nawet paluszkow sobie odmawiam dla zaostrzenia apetytu :D

Gość napalone coś
Wypraszam sobie