Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada Sasanka

Czy dziewczyna ktora ma krzywe zeby ale nie ma az takiej brzydkiej

Polecane posty

Gość Ada Sasanka

buzi moze znalexc meza? Cialo mam ladne, tak ze czasem latem jak troche wiecej odslonie to sie za mna ogladaja, z twarza tez nienajgorzej, ale jak otworze buzie...... Mam grono przyjaciol, dwie kobiety i dwoch mezczyzn i z nimi jestem juz wyluzowana i sie nie wstydze ale nie wyobrazam sobie by moc zagadac do kogos z takimi zebami a mam taki charakter ze nie mialabym z tym problemu. A na aparat mnie nie stac.. Mam 17 lat, chcialabym kiedys miec meza i dzieci , kurde myslicie ze kogos znajde, ze chociaz ze wzgeldu na moj charakter?

Gość Ada Sasanka
Jestem zalamana

Gość Ada Sasanka
hallo ..

a co z aparatem ortodontycznym? komplet kosztuje 3 k + wizyty

Nie wiem jak wygladają Twoje zęby, ale moze nie jest tak źle. Często wyolbrzymiamy swoje wady. Aparaty bie są bardzo drogie,więc jak pojdziesz do pracy to szybko uzbierasz pieniadze i możesz sobie jakis zafundować.

Gość zapachowy penis
znajdz niezbyt ladnego ale takiego co cie pokocha i niech ona ci da na aparat ;)

Gość Ada Sasanka
A czy np macie albo mieliscie kogos kto mial jakies wady w wygladzie wlasnie i mimo to byliscie z nim?

Oczywiście że może, ma takie same szanse jak każda inna :) Faceci i tak są slepi na takie szczegóły i gapią się tylko na tyłek i cycki :p

Ja mam piego na przykład, ale tylko latem :) w tej sytuacji mój mąż powinien sobie na lato znaleźć inną laskę, a jednak tego nie robi :D