Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Pytanie do panów: jaka fura z Ciebie?

Polecane posty

to widze ze motomaniacy wszedzie sa...;) ja gsxr-600 k8 a na lbie arajjjj... ;) wawa jakby co... ;)

nie, ten nic nie pokazuje, motocykl mozna sobie pooglądać live, ale filmiki z jazd sa OK, ja mam kiepską kamerę więc juz nie nagrywam :(

Pewnie, że bedę :) nawet bede olej sprawdzac osobiście kiedy bedzie trzeba. Jestes dieslem czy benzyniakiem?

jestem sedanem made in japan, 1,6 benzyna fałtak, dizle są dla emerytów, tego bym Tobie nie proponował ;)

hahaha ja akurat dieslem jeżdżę, a do emerytury jeszcze mi troche brak. Z turbodziura jakos sobie daje rade :) ale wyprzedzam w ostateczności, jak mnie juz ktos dobrze wkurzy, jakos czasem tej mocy brak... Ale pewnie to wina kierowcy a nie autka

zainteresowanych kupców uprasza się o składanie ofert na spacedog1@interia.pl, oferty prosimy składać w zalakowanych kopertach przez najbliższe 7 dni, po upływie tego terminu koperty zostana otwarte i komisyjnie wytypowany zostanie nabywca naszego sudownego wechikułu ;)

nie to "ch" jest od samoCHodu :D Złóż ofertę jesli jesteś zainteresowana, pisz, pisz ;)

eee, nie lubie sie w tłumie przeciskac :) poza tym przed zakupem potrzebna by była jazda testowa

najgorzej jak kupiec niezdecydowany... ;) dobra ide na film, na jedynce leci cos o szpiegach... ;D

jazda testowa tylko po wpłacie zadatku, jak sie nie zdecydujesz zwracamy, jesli się zdecydyjesz, a ktoś inny bedzie szynszy oddajemy 200%, wchodzisz w to?

niezdecydowany, no w sumie godzine temu nie miałam w planach nabywania pojazdu :) a poza tym hondy w worku nie kupuje ;) trzeba sie karnąć

Zadatek przepada z zasady, jesli strona nie dotrzyma umowy. Zaliczka za to jest zwrotna, wiec wpłace zaliczkę :) to gdzie i ile mam zaliczyć?

komisja uprzejmie prosi o kontakt w sprawie jazdy testowej ;), komputer na podstawie dotychczasowych wypowiedzi stwierdził, że obecna tu nabywczyni będzie idelną kandydatką, komisja zrobiła wyjatek od regół ;)

haha, no to juz lepiej :) wlascicielka jest czuła, troskliwa, dba o furkę, nie bedziesz żałował. Ale jesli zaczniesz nawalac i za duzo czasu strace na serwis to wymienie na inny model ;)

jestem mało eksploatowany, długo stałem na parkingu, mój przebieg to tak jakbym właśnie sie dotarł, jak będziesz dbała to nie będziesz wiedziała co to serwis ;) Po co Ci nowszy model z bajerami i innymi cudami co sie nie przydają, a tylko mogą sie zepsuć ;)

Jedyny bajer potrzebny mi do szczęscia to klimatyzacja, nie lubie jak mi za zimno albo za gorąco :) ale nie musi byc climatronic, może byc manualna, sama sobie wyreguluje. No i obowiazkowo regulacja pozycji fotela kierowcy oraz kierownicy, musi mi byc w nim wygodnie

czego jeszcze Ci trzeba? Fotel, mam bardzo wygodny, jak na nim zasiądziesz nie bedziesz chciała zejść ;) Jak będzie za zimno to czymś otuję, np. moja marynarką

Gość micz359
Mitsubishi Lancer Evo IX MR

Witam wszystkie bryki :) Widzę, że wiekszość tutaj z potężną mocą. Chyba takich troche bym sie bała, że jak wdepne mocniej gaz to mnie wbije w fotem a w przypadku motocykla - spod tyłka ucieknie ;) Ja nie musze w 3 minuty dojechac do celu, czasem taka piekna trasa, że człowiek chce sie porozkoszowac widokami. Ale jakis zapas mocy jednak musi byc, czasem mam ochotę na udział w rajdzie i przejechac szybki OS :)

Gość black bullit
Ford Mustang Shelby Gt 500 z 1969 roku prosty potężny muscle car lekko zakurzony (trzy dniowy zarost :) )

Aburabi, a czy masz fotel z masażem? Uwielbiam jak mnie cos w plecki pougniata przed jazdą :)

Foxy_Lady masz bardzo dobre wypowiedzi po słownictwie myślę że interesujesz się filozofią. Masz coś wspólnego z psychologią?

Flapjack, nie mam nic wspólnego z psychologią... mam tylko żądzę wiedzy i zmysł obserwacji. Uwielbiam zgłębiac ludzki umysl, ale czysto amatorsko. A Ty?

jestem jednym z tych smutnych kolesi którzy maja problemy z rzeczami bardzo łatwymi i uważa że nic nie przeżył ciekawego czekający na przygodę. Z powodów swoich braków interesuje się relacjami międzyludzkimi i wszystkim co jest z tym związane. Paroma wypowiedziami zatkałaś mnie myślę że jesteś strasznie mądra osoba. Chce z tobą prywatnie pogadać?