Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzajaca.../

czy ktoras z was tez zdradza??

Polecane posty

Gość typowe....
septemberON klamstwo ma krotkie nozki, jesli zaprzestales procederu i nie wpadles to gratuluje, gdybys to robil dalej to wierz mi ze bys wpadl....chyba ze zona tudziez druga polowka nie grzeszy intelektem i spostrzegawczoscia...

Gość zdradzilam 2 tyg temu
jelly - z jakze prostej przyczyny, facet sie dowie, uniesie sie duma i bedzie po zwiazku, nikt normalny nie oczekuje zrozumienia dla swojej zdrady, ja mam powody ale on nie musi sie z nimi zgadzac.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a nie wiedzą ? to załozenie moze nie miec racji bytu :)

Gość JUSTYNNNA
empatyczny do kwadratu badz bardziej wyrozumiały kolezanco slowo bynajmniej pomyliło sie z przynajmniej wielkie mi co:P

Gość typowe....
epmatyczny a Ty siedzisz ze slownikiem przed kompem po to aby lapac za slowka?? czy moze w koncu odniesiesz sie do tresci w temacie na ktory wszedles?

''nie szanuje sie ten kto z zacisnietymi zebami brnie przez te swoje nudne zycie, w imie idealow, zasad narzuconych przez spoleczenstwo, a potem do piachu i nic z tego nudnego czlowieka nie pozostanie'' a kto Ci kaze miec nudne zycie i zyc w ime marzuconych idelaow ??? :-D jestes jakas cierpietnica czy jak ?? Waszy wypowiedzi sa coraz zabawniejsze :-) :-D

Gość matacz...,.,.,.,.,.
jak piosence "wiernosc jest nudna " tyle pieknych kobiet i mezczyzn , dlaczego trwac przy jednej ? rozumiem zyc z nią , ale sex uprawiac z jedną ? to tragedia ! :)

Gość septemberON
typowe... w kazdej dziedzinie mozna dojsc do perfekcji. to przykre wiem... temat ten generalnie opiera sie na prostej zasadzie. chce miec racje, lub nie chce wyjsc na durnia... dlatego tez ludzie podaja przyczyny swoich zachowan...

jelly - wypowiedz sie kiedys jak sie dowiesz ze twoj facet cie zdradza, kochasz go a wyszly na jaw jakies jego grzeszki, a moze przestanie cie bzykac, a moze nie bedzie mu stawal, a moze przestaniesz sie czuc kochana, a moze nie bedzie okazywal ci tyle czulosci co kiedys a rozmowy nie beda przynosili skutkow. jestes w idealnym zwiazku od lat z jednym mezczyzna. super. tylko pozazroscic, a ile kobiet moze pochalic sie tym samym? zdrada ma swoje motywy, my zdradzajace dziewczyny/zony mamy swoje powody. gdybym miala ideala albo chociaz pol-ideala to tez bym go nie zdradzala.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
empatyczny - to zerknij i sie dowiedz kiedy sie stawia znaki interpunkcyjne - bo tak to smieszny jestes z tą swoją wiedzą ...

empatyczny do kwadratu - ani ja ani on nie jestesmy na tyle glupi. gdybym wierzywa ze dostane zielone swiatlo to by dawno o tym wiedzial.

Gość typowe....
empatyczny zwazywszy ze to nie Twoje pierwsze zwrocenie uwagi zakladam ze jednak musisz, troche dystansu do siebie i do reszty

Gość meganka26a
JellyBelly może ciebie tez ktoś zrobił w chu*a, a teraz wyżywasz się na innych!? nie jestem dzieckiem,a ty nie jestes moja matką,więc mnie nie pouczaj!!! lepiej idź do specjalisty, bo twoim największym problemem jestes ty sama! myśl sobie co chcesz-twoje zdanie mnie nie odchodzi!

ani ja ani on nie jestesmy na tyle glupi. gdybym wierzywa ze dostane zielone swiatlo to by dawno o tym wiedzial. albo masz powody i mowisz mu te powody i bzykasz sie z innymi, albo de facto powodow nie masz tylko zwyczajnie racjonalizujesz swoje postepowanie

Gość matacz...,.,.,.,.,.
NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY kiedy ten mitłoch to zrozumie ?

''jelly - wypowiedz sie kiedys jak sie dowiesz ze twoj facet cie zdradza, kochasz go a wyszly na jaw jakies jego grzeszki, a moze przestanie cie bzykac, a moze nie bedzie mu stawal, a moze przestaniesz sie czuc kochana, a moze nie bedzie okazywal ci tyle czulosci co kiedys a rozmowy nie beda przynosili skutkow. jestes w idealnym zwiazku od lat z jednym mezczyzna. super. tylko pozazroscic, a ile kobiet moze pochalic sie tym samym? zdrada ma swoje motywy, my zdradzajace dziewczyny/zony mamy swoje powody. gdybym miala ideala albo chociaz pol-ideala to tez bym go nie zdradzala.'' Ktos Ci tego faceta narzucil ? sprzedal cie ze piec wielbladow ? ja nigdzie nie napisalam, ze jestem w idelanym zwiazku.... mam wrazenie, ze Wy czytacie bez zadnego zrozumienia. Jezeli facte mnie zdradza, obojetnie po jak dlugim zwiazlu, to pakuje swoje manatki i ma sie wynosic. Zwiazek dwojga doroslych ludzi, a gownazerii, to codzienna praca, starania sie, zabieganie o siebie, lepsze i gorsze chwile, tygodnie z seksem jak i bez, choroby, zdrowie, problemy, ale najprosciej jest pojsc na latwizne.

''może ciebie tez ktoś zrobił w chu*a, a teraz wyżywasz się na innych!? nie jestem dzieckiem,a ty nie jestes moja matką,więc mnie nie pouczaj!!! lepiej idź do specjalisty, bo twoim największym problemem jestes ty sama! myśl sobie co chcesz-twoje zdanie mnie nie odchodzi!'' jak Cie nie obchodzi, to po cholere sie wsciekasz ? 😴

Gość typowe....
najwyrazniej cokolwiek sie nie napisze zawsze musisz cos poszczekac, takich charakter czy moze doswiadczenia w realu??

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a dlaczego utrudniac jak łatwosc jest łatwa ? by warto było musi byc warto , a co jesli nie warto ? potrafisz to zrozumiec , czy nie jestrs w stanie ogarnac ? jak ci kobiety maja to jeszcze napisać ? Tygodnie bez sexu ? a dlaczego ? bo jesli choroba to rozumiem , poczekam , ale jesli widzi mi sie ? nie ma mowy !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
idiotą jest ten kto słowa owe kieruje do kogos ! dawno wielcy swiata tu ustalili :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a rozsmieszyło Cie to ? znaczy sie mam jednak racje

Gość JUSTYNNNA
empatyczny nóz nie nuz:)

Gość typowe....
Jelly cala dyskusja jest na zasadzie : uderz w stol.....itp... kazdy ma swoje argumenty, jesli ktos chce cos zrobic i koniecznie udowodnic swiatu ze nie robi nic zlego w zyciu nie trafia Twoje argumenty... ten ktos jest zamkniety na argumenty innych widzac swoja jedyna racje, tak wiec nie ma sensu. Kazdy jest kowalem wlasnego losu, wzielas sobie takiego faceta - Twoj wybor, zdradzasz go Twoj wybor ale nie udowadniaj na sile innym ze to jest OK i ze tak mozna....Bo nie mozna! Cokolwiek robisz innej osobie co Ciebie by zranilo nie jest OK i nigdy nie bedzie. Czliwiek prozna istota i tak zrobi jak chce....Milego!

Gość septemberON
pyskówka... i dlatego ludzie tez zdradzaja, nie umieja i nie chca sie dogadac:P przerośniete ego, niedorozwiniete kompromisy...