Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzajaca.../

czy ktoras z was tez zdradza??

Polecane posty

Gość zdradzilam 2 tyg temu
"albo masz powody i mowisz mu te powody i bzykasz sie z innymi, albo de facto powodow nie masz tylko zwyczajnie racjonalizujesz swoje postepowanie" wybralam nie powiedziec dla swojego wlasnego dobra. jak mu powiem to bedzie po zwiazku i po wszystkim co zdazylismy zbudowac. a tego nie chce. poza tym mam powody a ty nie mowisz mi co ja mam zrobic.

Gość typowe....
nigdy nie prowokuje nie widzac sensu dalszej konwersacji...ale moze kogos innego uda Ci sie podjudzic:) powodzenia

Gość matacz...,.,.,.,.,.
typowe.... Jelly cala dyskusja jest na zasadzie : uderz w stol.....itp... kazdy ma swoje argumenty, jesli ktos chce cos zrobic i koniecznie udowodnic swiatu ze nie robi nic zlego w zyciu nie trafia Twoje argumenty.. --------------------- dokładnie ! bo to tak jak katolik by wyzywał muzułmanina , ze ten zyje jak zyje i wierzy w to w co wierzy . dlatego nazwanie w tym przypadku kogoś idiotą stanowi o idiotyzmie piszacego :)

a ja wcale nie uwazam, ze to jest ok, zdrada. ale nie mowcie mi co mma robic albo jak sie czuc.

Gość JUSTYNNNA
empatyczny a chcialam zebys mnie tez pojechal:)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
kazdy jest egoistą i prawie kazdy najbardziej na swiecie kocha samego siebie , z tym nikt nie moze polemizowac ! wiec ameryki nie odkryłeś !

empatyczny do kwadratu - robie to tez dla dobra naszych dzieci, wiec nie tak do konca egoistko, bo gdybym miala byc egoistka to bym go rzucila.

a zreszta racja - robie to dla siebie i tylko dla siebie, przeciez nie zdradzam dla dobra ogolu haha.

pytanie autorki brzmialo brzmialo: ktora z was zdradza swojego meza i dalczego??Z kim, jak dlugo??? nie pisze tutaj po to zebyscie mi pojechali. bo to i tak nic nie zmieni, a niepotrzebnie sie denerwujecie.

tzn ze co? mam brac rozwod dla dobra dzieci?

Gość typowe....
matacz jestem daleka od wyzwywania kogos od idiotow, nie zazdroszcze ani jednej kobiecie takiej sytuacji, bo koniec z koncem to w koncu tragedia, jej lub jego, badz dzieciakow.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a ty juz wiesz , ze nie ! na jakiej podstawie tak domniemasz ? dzieci to dzieci , mają widziec rodziców sie lubiacych jak nie kochajacych , a kto z kim spi ich interesowac nie powinno ! chyba ze w domu dzieje sie zle ! lecz nie powinno ! dla dobra wlasnie dzieci !

poza tym ja nie chce rozowdu, on nie chce rozwodu a dzieci czuja sie najlepiej majac pelna rodzine. poza tym uwzam ze razem jestesmy szczesliwi - no w tych 80%, nie czuje zebym miala trafic lepiej. wole zdrade niz rozstanie, dla dobra kazdego z nas.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
są gorsze rzeczy niz zdrada ta zwiazana z sexem ! naprawdę !

no to zdradzam, przynajmniej jestem zadowlona z zycia :)

Gość typowe....
pewnie i sa.. ale nie sa akurat tematem tego topiku:)

nie powiem, nie zwyklam przystawiac sobie noza do gardla dla zobaczenia co sie stanie jak nacisne na ostrze :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
empatyczny - rozumiem , ze ty rozpiepszysz wszystko jak sie dowiesz ze partner zdradza ! i uznasz to za słuszne , bo wtedy twoje jest na wierchu i to nie twoja wina , a to ze duma twoja ucierpiała i to dlatego w ogole nie bierzesz pod uwagę

Gość matacz...,.,.,.,.,.
moja zona wie i nie chce rozwodu i co ? pewnie idiotką jest buahahaaaaaaa!

karolek, dyskusja z toba nie ma najmniejszego sensu, mozna jedynie z ciebie szydzic, do niczego innego sie nie nadajesz chlopie, ale staraj sie dalej, jak pisalem, a nuz ktos jeszcze cie tu nie zna

a ty bys zrozumial? bo wiesz ja zdradzam, ale duma nawet mi by nie pozwolila tego zaakceptowac.