Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojatojamówię

MAM 19 LAT I WIDOCZNE ZMARSZCZKI W OKOLICACH UST OD ŚMIANIA SIĘ!

Polecane posty

Gość tojatojamówię

A CO BĘDZIE ZA 10 LAT? :/

Gość better watch out
ja mam 24 i nie mam zadnych nawet kolo oczów :)

Gość eorgeriogoegrno
Ja mam 22, jestem facet, mam zmarszczki koło ust, koło oczu i na czole (mimiczne), ale to nie ma znaczenia :). Ty też się tym nie przejmuj :)

Gość tojatojamówię
Ale co ja za to mogę? mam sobie buzie sznurkiem związać żeby się nie śmiać i uśmiechać.....a kremy przeciwzmarszczkowe w tym wieku?! pewnie by nie pomogły bo zmarszczki są widoczne gołym okiem

Gość eorgeriogoegrno
tojatojamówię Śmiej się, bądź sobą :). Co z tego, że są widoczne ? Normalnym ludziom to przeszkadzać nie będzie. Nie wierz w to, co wmawiają Ci media, dla normalnego faceta nie jest najważniejsze to byś wyglądała jak modelka :). To, że masz pare zmarszczek nie będzie miało znaczenia, jeśli masz odpowiedni charakter i akceptujesz samą siebie :)

Gość tojatojamówię
dziękuję za miłe słowa :)

Gość eorgeriogoegrno
Nie masz mi za co dziękować :). Dziewczyna ma być przede wszystkim sobą. Nie musi być chodzącym ideałem. Dla mnie przynajmniej liczą się inne wartości niż wygląd fizyczny. Jeśli miałbym pokochać jakąś kobiete, mieszkać z nią, mieć z nią dzieci, to nie dążyłbym do tego tylko z uwagi na wygląd fizyczny partnerki. Kiedyś poznasz kogoś kto Cie pokocha i nawet nie będzie zwracał uwagi na to, co dla Ciebie jest tragedią. Posłuchaj tego i o tym sobie pomyśl :) http://www.youtube.com/watch?v=QQaA9q0h58g

Gość tojatojamówię
mądrze mówi :)

Gość eorgeriogoegrno
Fakt, mówi prawdę, ale od Ciebie zależy czy to wykorzystasz, czy będziesz się przejmować paroma zmarszczkami. Jeśli Jesteś wrażliwa, masz serce dobre, inteligentna Jesteś, to nie przejmuj się jakimś drobnym defektem. Nikt nie jest ideałem przecież :). A faceci na takie szczegóły i tak uwagi nie zwracają. Jeśli jakiś będzie w Tobie dostrzegał tylko wadę i nic więcej to olej go. Takiemu zależy tylko na wyglądzie, a jeśli komuś zależy tylko na wyglądzie to wiadomo, ze nie na związku. Uszy do góry i uśmiechnij się ładne :)

Gość co to ma być ja się pytam?
jeszcze nie zdarzyło się żebym poznała 22 latka mówiącego z takim sensem ;)

Gość eorgeriogoegrno
Mówię po prostu to co uważam za słuszne. Sam nie miałem nigdy dziewczyny, ale szukam. Chciałbym się wyprowadzić od rodziców, rodzinę założyć. Może się uda :P

Gość tojatojamówię
a dlaczego nie miałeś dziewczyny? z takim podejściem to nie powinieneś mieć problemów :)

Gość eorgeriogoegrno
Wiesz, nie jestem szczególnie śmiały :). Miałem jedną kiedyś w sumie, ale to jak mnie potraktowała w pewnym momencie sprawiło, że nie chce o niej nawet wspominać. Jestem chyba zbyt naiwny i łatwowierny. :) Staram się pracować nad pewnością siebie. Dużo schudłem ostatnio, nie wyglądam źle, staram się być sobą i dawać innym jak najwięcej z siebie. Z resztą czy ważne są statysttyki typu "ile dziewczyn miałem" ? Będę szczęśliwy, kiedy poznam tą, którą pokocham.

Gość eorgeriogoegrno
Kolega kiedyś powiedział mi, że kobiety lubią, kiedy facet to świnia i cwaniak. Ja taki nie jestem, a udawać nie zamierzam.

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ :(

Gość fsdfdf
kuzwa masz po prosyu taki ksztalt ryjka ze podczas smiechu masz slodkie doleczki

Gość tojatojamówię
no tak, niektórzy to lubią żerować

Gość eorgeriogoegrno
Niestety są tacy ludzie niektórzy. Mam nadzieję, że kogoś fajnego poznam. Jeśli nie to trudno, będę sam. Jednego jestem pewien. Nie będę udawał kogoś innego tylko po to by seks zyskać. Kłamstwo i manipulacja i tak prędzej czy później wychodzą. Może faktycznie jestem czasem za dobry dla innych i zbyt naiwny, ale cieszę się z tego, jak zostałem wychowany, cieszę się, że jestem sobą.

Gość mam ten sam problem :(
tylko, że pod oczami. od śmiania się zrobiły mi się zmarszczki, są widoczne a mam 24 lata :(

Gość tojatojamówię
A z jakiego województwa jesteś?

Gość eorgeriogoegrno
Masz zmarszczki pod oczami, a to oznacza, że śmiejesz się szczerze, ponieważ badania dowiodły, że kiedy śmiejesz się szczerze to napina się skóra wokół oczu. To nie jest wielka tragedia, też mam zmarszczek parę mimicznych. Nie musisz wyglądać jak modelka przerobiona fotoszopem :) bądź sobą, ciesz się z tego co masz, ciesz się każdą chwilą, nie przejmuj się takimi drobnostkami.

Gość eorgeriogoegrno
Znad morza jestem :)

Gość tojatojamówię
a miasto? Gdańsk? Sopot?

Gość eorgeriogoegrno
Hahaha, niedlaeko Gdańska :)

Gość ja mogę nawet
a możesz zdradzić gdzie dokładnie? :p jeszcze się okaże, że się znamy :D

Gość tojatojamówię
a możesz zdradzić gdzie dokładnie? jeszcze się okaże, że się znamy

Gość eorgeriogoegrno
Nazwa miasta na T zaczyna się :P hahha