Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co nic nie wie

Choroby tarczycy pytanie ?????????

Polecane posty

Gość taka co nic nie wie

Witam mam pytanie odnośnie chorób tarczycy.Ostatnio czuję się zle w sumie trwa to już długi czas powiedziałam o tym koleżance a ona zasugerowała ,że mogę mieć chorą tarczycę.Szukałam w google i w sumie objawy się zgadzają,ale na każdej stornie różnie to piszę.Zapisałam się już do lekarza chciała bym napisac jakie mam objawy i czy któraś z was moż3e ma chorą tarczycę i da mi jakies rady lub napiszę czy to może być to ogólne zmęczenie totalne roztrzepanie zapominam prawie wszystkiego nie mogę się skupić pojawił mi się wąski ,włosy na brzuchu na dłoniach :O mam grubszy głos sama to zauważyłam i znajomi i rodzina mówią mi to samo.totalnie rozregulowany okres.strasznie sucha skóra a na twarzy tłusta buzia mi się strasznie świeci.włosy mi strasznie wypadają i się łamią .bardzo przytyłam a jem tyle samo a może nawet mniej :O jeszcze rok temu czułam się świetnie nic z tych objawów mnie nie nękało może ktoś coś napisze

Gość taka co nic nie wie
napisz mi jeszcze prosze jak te spacje się usuwa :O

Gość sxcdvfgbnh
to moze ale nie musi byc niedoczynnosc, zrob badanie tsh

Gość fourm gazeta.pl
a nie wiem, ja bym próbowała koipiować albo w google wrzucić nazwy for, które podałam, to chyba nie za trudne?;)