Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiadka juz wysiadła

po raz kolejny zalałam sąsiadów

Polecane posty

nie wiem jak to się dzieje ale ostatnio ciągle zalewam sąsiadów z dołu, raz im odmalowaliśmy łazienkę, raz oni nie chcieli bo za miesiąc remont, raz dostali zwrot z ubezpieczenia i tak ciągle coś. Jak dzisiaj wyszło że znowu ( tym razem pralka) ich zalałam to myslałam że się pochlastam z nerwów. Mój tam poszedł przepraszać a tam sąsiad wyluzowany polewa piwko i mówi że żona u teściowej nie mamy co się bać:-) ale jaja.Teraz znowu sufit im na głowę zacznie się kruszyć a ta jak wróci to nas chyba zamuruje żywcem.

Gość choose your destiny
pozwól się zalać sąsiadowi w każdy otwór i będziecie kwita

ludzie poza dramatem to jednak to jest jakoś komiczne . Ona nas niby lubi ale na jej miejscu chyba bym policje na nas nasłała

Nie wiem co będzie jak jego żona wróci od teściowej ale póki co fajna zabawa jest u sąsiada. Zeszłam tam. Walneliśmy kilka piwek. Mąż zaproponował trójkąta. Ale jest fajnie wow nie wiedziałam że nasz sąsiad to taki namiętny Orangutan. Ostro jest:classic_cool:

Gość bury kot
To zdawaj nam nadal relację na bieżąco, bo nas ciekawość pali.

no jasne witamy matołka-podszywa, ty też się przyłąćz baranie do prądu z chęcią ciebie tez zaleję

Gość derko mądry
ja też tak miałem, moja siostra notorycznie zalewała tych z dołu, Jak ona w łazience to za 25 minut oni u nas na interwencji. Matka się darła a ta nie otwierała drzwi , Tez był sajgon:-) znam ten bół