Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaółamana

CZY KTOŚ MOŻE WIEZ CZY MAJĄC WSZYWKE MOŻNA BRAĆ

Polecane posty

Gość zaółamana

Cześć mam pytanie.. czy ktos z was orientuje sie czy majac wszywke(esperal) mozna brać amfetamine. Bo moj brat ma 23 lata i wdal sie w takie towarzystwo ze nie potrafil przestac pic. moi rodzice wzieli gona odtrucie i zafundowali mu esperal w d..sko. Ale dzis zauwarzyłam ze jest pod wplywem amfetaminy...kocham go i martwie sie zeby mu sie nic nie stalo i dlatego pytam prosze o odpowiedz jesli ktos wie cos na ten temat.

Gość muminkowa postać
o ile wogóle to esperal:D bo raczej wszywają placebo a gadaja ,ze esperal :D

Gość zawsze wszywają
placebo :D

Gość gdsvhqwbnjh
raczej nie stanie sie nic.

Esperal spowalnia tylko metabolizm alkoholu.. Aczkolwiek po zaszyciu częste jest zastępowanie alkoholu innym uzależnieniem np. narkotyki, hazard, seksoholizm. Dlatego po zaszyciu nawet zaleca się terapie..

Gość wariat28
Tak moze brac ja mialem wszty esperal I bralem amfetamine. Esperal szywaja za 450 bo sam lek kosztuje 200 zl a zaszycie 250zl

Gość gość
Na wstepie powiem , ze sam jestem alkoholikiem w wigilie bedzie 2 rok jak jestem OK , sam wiem ile rodzina miala trudu zeby pomoc mi sie zaszyc jezdzenia co nie miara blokady prawne itd wiec postanowilem znalezc zrodlo i poszerzyc troche nasz rynek nie ukrywam , ze zarabiam na tym ale o wiele wieksza radosc daje mi pomoc innym taka jak kiedys sam dostalem w trudnej chwili oferuje dla kazdego osobista porade czasami nawet w srodku nocy Nie bede tu duzo sie rozpisywac , pytanie prosze slac w prywatnej wiadomosci lub na maila : nzozpharmacy@vip.onet.pl Sprzedaje sam zestaw do przeprowadzenia zabiegu ale jest mozliwosc umowienia z hirugiem w prawie kazdym wiekszym miescie zwolnienie lekarskie na miesiac w 99 procentach przypadkow) Rana na prawde szybko sie goi i nie jest prawda , ze miejsce wszycia mocno swedzi. Dzialanie okolo roku ale w 11 miesiacu zalecana jest kolejna aplikacja Wiele osob pytalo o naltroksen revia od grudnia rowniez posiadamy go w sprzedazy terapia na miesiac to okolo 30 zl , a klienci chwala sobie ten lek za poprawe nastroju i pozytywnej checi do zycia. Ale wg mnie najwieksza jego rola pojawia sie gdy musimy zmusic sie do wszywki czy zastrzyku i wytrzezwiec (definitywnie kazda osoba ktora chce poddac sie kuracji musi byc trzezwa) jedna tabletka na dzien i troche silnej woli powinna zalatwic sprawe , a pozniej stosujemy w bardzo malych dawkach lecznicznych. 1.wszywke alkoholowa Zwiazek ten zaburza metabolizm w organizmie powodujac reakcje w organizmie , w ktorej staje sie bardzo toksyczna trucizna na prawde wystarczy czekoladka z alkoholem i skladamy sie z bolu wymiotujemy itd 350 zl 2.Dla mniej odwaznych esperal w postaci zastrzykow , ktory dziala + - 3 miesiace zastrzyk mozna zrobic samemu ale prosciej prosic kogos z rodziny ew mozliwosc umowienia z lekarzem. 150 zl mozliwosc zakupienia terapi na kazdy okres czasowy ale z doswiadczenia wiem , ze zastrzyk 2 miesiace przerwy i kazdy rezygnuje z dalszej abstynencji co tak na prawde mija sie z celem. 3.Bloker narkotykowy USA(po krotce) Blokuje receptory opioidowe w mozgu przez co narkotyk nie powoduje zadnej zmiany w nastroju czy zachowaniu , a osoba uzelezniona zazyciu czuje sie okropnie doslownie umiera z opini wiem , ze osoby siedzace w samochodzie z osobami palacymi nawet glupia marihuane potrafia sie podtruc dymem i zdychac 2 dni. 300 zl Sytuacja identyczna jak w przypadku alkoholowej rozni sie jedynie okres dzialania dla wszywki okres ok 9 miesiecy 300 zl dla zastrzyku okres 2 miesiecy.150 zl PS wszelkie rady i porady w kontakcie mailowym na prawde nie bojcie sie napisac mam nadzieje ze odpowiem na kazdy pytanie

Gość gość
Zastrzyk z disulfiram nie istnieje. Gdyby rozpuścić tabletki esperal to powstała by toksyczna substancja. A lekarze proponując zastrzyki antyalkoholowe za nie małe pieniądze łamią prawo. Jaki normalny lekarz weźmie sobie życie alkoholika na własne sumienie już od dawna w gabinetach podają tylko placebo

Gość cwok jak ty

To jak nie pijesz to po co będziesz brał cwoku

Gość cwok jak ty
Dnia 9.06.2014 o 23:46, Gość wariat28 napisał:

Tak moze brac ja mialem wszty esperal I bralem amfetamine. Esperal szywaja za 450 bo sam lek kosztuje 200 zl a zaszycie 250zl

Następny amator kwaśnych jablek

Dnia 2.09.2018 o 18:16, Gość gość napisał:

Zastrzyk z disulfiram nie istnieje. Gdyby rozpuścić tabletki esperal to powstała by toksyczna substancja. A lekarze proponując zastrzyki antyalkoholowe za nie małe pieniądze łamią prawo. Jaki normalny lekarz weźmie sobie życie alkoholika na własne sumienie już od dawna w gabinetach podają tylko placebo

To po co tu pierdolisz prosto i na pytanie

Gość Rzeznik

Brać ...a do dupy można i wszystko tylko że jesteś dziura i popadasz że skrajności już w większy dół na opiaty też jest ale po co się zażywać jak nie chcesz??1@9