Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubarpk21

Zerwała ze mną po prawie 6 latach przez gg

Polecane posty

Witajcie ... 2 miesiace temu zerwała ze mną dziewczyna. Jednak napisała mi to przez gg a kilka godzin wczesniej jeszcze mnie całowała... Chcialem z nią o tym pogadac w 4 oczy ale mnie wysmiala tylko i poszła... Byla dla mnie bardzo wazna kłucilismy sie ale ją kochalem ... za kilka dni po zerwaniu na jej gg pojawił sie opis ze kocha jakiegos kolesia . Pisala mi ze sie w nim zakochała ale niewie czy z nim bedzie . 2 tygodnie temu opisy do niego znikneły i pojawił sie opis ze Kocha jakiegos łukasza a na nk zobaczylem jej fotki z nim jak sie przytulają . Bardzo mnie to zabolało ! Ciagle mi mówila ze ja ten jedyny ze mnie kocha i nawet nie dotknie innego ! Smutno mi w chuj ale staram sie jej tego nie okazywac . On ja zabiera na wycieczki na slowacje do krakowa ... ja nie mialem pieniedzy na takie wycieczki zabieralem ją czasami gdzies bo na dalsze podroze poprostu niebylo mnie stac ... Byla dla mnie calym swiatem ufalem tylko jej a teraz... Czy mam o nią walczyc wogole czy dac sobie spokój ?

Gość pro100tak
Latwiej powiedziec niz zrobic, ale daj sobie spokoj. Bedzie bolalo bedzie to trwalo, ale wkoncu sie z tym pogodzisz. Potrafilbys jej teraz zaufac? obiecywala mowila tylko ty a skad wiesz, ze kogos juz na boku nie miala? Zmienna jak choragiewka na wietrze. Znajdziesz sobie kogos bardziej wartosciowego!

Gość jasnacholercia
ile macie lat- ty i ona?

Gość nieładnie
Odpuść sobie, to jakaś niezrównowazona idiotka. Tak się nie robi po tylu latach związku. Poleciała na kasę i tyle. Nic dla niej nie znaczyłeś ani Ty ani te lata, które była z Tobą.

Ja mam 22 a ona 21 ... Prosze pomózcie mi wiem ze to troche zalosne prosic o pomoc przez neta , ale zostawilem dla niej wszystko , kumpli pasje i nie mam sie nawet komu wyzalic... myslalem ze ona mnie kocha ... jestem bardzo wrazliwy i ciezko mi z tym przynajmniej jak ma juz jego to moglaby zdjec nie dodawac zebym tak nie cierpial bo czasem patrze na jej profil... ale moze ona chce zebyc tak cierpiał...

Niechce wlasnie... niepotrzebuje litosci ... boli mnie tylko ze tyle lat mnie klamala a teraz stwierdzila ... bylo minelo chce zaczac nowe zycie i zaluje tych lat spedzonych ze mną ...

Zaczęliście być bardzo wcześnie ze sobą,ona miala 15 lat myslę, że po prostu się nie wyszalała.... chyba jej brakuje tego luzu,, randkowania, flirtowania zwykle po takim czasie nastepuje kryzys moze oczekiwala już czegoś więcej? myślę, że się wyszaleje i będzie chciala wrocic ale nie bądź wtedy frajerem

Gość hipermega
Byliscie 6 lat ze soba, a macie 21-22? Niezle jaja:D

tak miala wtedy 15 lat ja 16 bylismy za mlodzi ale ona ciagle mówila ze mnie kocha i wybaczy mi wszystko oprocz zdrady , a ja jej kurwa nigdy nie zdradzilem baaa nawet sie z nikim nie spotykalem ... ehh... a ja myslalem ze ona zawsze stanie po mojej stronie... swiat mi sie zawalil a jak zobaczylem te zdjecia to juz calkiem mam dosc ... i tak juz prawie 2 miesiace to trwa..

a rozmawialiscie na temat jakiś deklaracji już? troszkę rozumiem waszą sytuację, bo sama mam 21 lat i prawie 5 lat w związku... podejrzewam że na razie sie bawi pewnego dnia siądzie i zacznie sie zastanawiac co ona takiego zrobiła, bo 6 lat nie zostawia sie tak o... wydaje mi sie ze ona wie że macie cie w rezerwie... ze jak jej nie wyjdzie to bedzie mogła wrócic

Teraz wiem ze do naszego zwiazku wdarła sie rutyna , ale przeciez mozna bylo o tym porozmawiac jak ludzie a nie zrywac na gg ... ja do niej jezdzilem zeby pogadac ale sie smiala ze mnie ... chcialem tylko szczerze pogadac... miala ze mna swoj 1 raz mowila ze zrobi to z kims kogo kocha teraz obejmuje i caluje tego goscia a we mnie sie gotuje bo nic nie moge zrobic !!!

no tak ... a w ten dzien jak zerwała to nawet mnie calowala tak czule i wkladala mi reke do spodni ... napisala mi ze to na pozegnanie ... ;/

no niestety.. rutyna to najgorsze , ale pomysl, skoro już teraz się pojawiła to co dopiero bylo by poźniej.. ciesz sie ze teraz sie rozstaliscie, co by było jakbyscie np. planowali slub i ona by takie numery odwalała np. na panienskim bo sie musiała wybawic przed.. teraz bedzie ci ciezko ale mysle ze jak ona zobaczy cie z dziewczyna to się zacznie pies ogrodnika...