Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już prawie

już byłam pewna że to ciąża i nic :(

Polecane posty

Gość już prawie

Zdziwilam się, wcale nie myślalam o ciązy w tym cyklu ale wczoraj coś mnie tknęło. Cały dzień potworni bolały mnie piersi co było dziwne bo dziś miał być okres. Ale nic, bolał brzuch wiec bylam pewna ze wstane i będzie @. A dziś rano budzę się temepratura 37 stopni i piersi bola potwornie. Dziwne, bo zawsze w pierwszy dzień okresu byla naprawdę niska, 36,2 maks 36,4. Wiec zrobiłam test już prawie pewna że okres bo zamiast krwi biały śluz i to dużo. Ale kreski nie ma :*

Gość czasami testy
zawodzą niektóre kobiety mają zbyt mało hormonów w moczu i nawet do 9 miesiąca mogą nia pokazać dwóch kresek powtórz test za kilka dni a najlepiej zrób test beta z krwi wtedy na pewno pokaże na 100% czy jesteś w ciąży czy nie

Gość a który to dzień
cyklu i jak długie cykle masz zazwyczaj?

Gość tak tak no nie mogę
niektóre kobiety mają zbyt mało hormonów w moczu i nawet do 9 miesiąca mogą nia pokazać dwóch kresek :D:D:D

Gość już prawie
dzień cyklu to 26 i tak mam cykle ostatnio bo mi się skróciły. Jak byłam na kontrolnym usg u ginekologa to powiedzial ze ten cykl też będzie troszkę krótszy. Jakoś już nie mam nadziei. A powiem wam że jak wstalam to mówię sobie ciąza! Jak nic!!

Gość no fajnei że tak sobie powiedz
iałąś, ale co w zwiazku z tym?

Gość czasami testy
tak nie pokażą 2 kresek ja tez myslałąm ze jestem w ciązy i nic okresu nie miałam 4 miesiace ale nie skapłam sie że go nie mam ..miałąm za duzo spraw na głowie ale po 4 miesiacach wszystko ucichło i spoglądam w kalendarzyk i mówie o kur..... powinnam mieć teraz 5 okres ! szybko poleciąłam do apteki kupiłam test zrobiłam i nic jedna kreska !! jak to mozliwe! umówiłam sie na wizyte u ginekologa by to omówić tydzień czekałam i sie doczekałam gin pow gratulacje jest Pani w ciąży a ja jak to ? przeciez test był negatywny no i okazało sie że nie każda kobieta ma tyle hormonów w moczu by to sie pojawiło n ateście jedyne co to tylko test beta mi pokazł ciąże teraz jestem w 2 ciąży testy znowu zawiodły zrobiłam test z krwi i jestem już w 14 tyg ! to jest możliwe !

Gość już prawie
Ja już kiedyś byłam w ciązy i test był pozytywny. Pamiętam że wtedy robiłam go w 28 dc i była jaśniutka kreseczka. Zrobiłyście mi cień nadziei. Nie chce robić bety. Kiedyś już panikowałam i ciagle bym biegała a teraz nie chce popaść w paranoje.

Gość już prawie
A kiedy w taim układzie powinnam zrobić test? Jesli nie jestem tym typem ktoremu testy nie pokazują drugiej kreski ? ;) Biorę duphaston i ze względu na niego robilam ten test dziś by wiedzieć czy odstawić. Okresu na razie nie ma. Piersi bolą.

Gość czasami testy
zrób test za kilka dni moze za około tydzień? wtedy powinien ci pokazać 2 kreski :)

Gość już prawie
Dziekuje. No chyba że do tego czasu pojawi się okres albo jednak nie uda mi się ćwiczyć mojej silnej woli i pobiegnę na beta hcg ;) Pozdrawiam Cię i dam znać.

Gość już prawie
Ciągle mam wrażenie jak bym miała okres a go nie mam. Dziwnie się czuję. Teraz to może sobie już coś wkręcam. Sama nie wiem :(

Gość już prawie
A mam jeszcze pytanie do Was. Czy aby był okres temperatura musi spaść? czy może być tak że dostanę miesiączkę a temperatura będzie wysoka?

Gość już prawie
?

Gość jola jabola
"tak nie pokażą 2 kresek ja tez myslałąm ze jestem w ciązy i nic okresu nie miałam 4 miesiace ale nie skapłam sie że go nie mam ..miałąm za duzo spraw na głowie ale po 4 miesiacach wszystko ucichło i spoglądam w kalendarzyk i mówie o kur..... powinnam mieć teraz 5 okres !" o kuźwa zbyt dużo spraw, żeby 4 miesiące nie pomyśleć przez sekunde o braku okresu 0_o

Gość jola jabola
Prosze Cię autorko nie słuchaj tego kogoś o nicku czasami testy! Normalnie szok 0_o

Gość xdcfvgbhnjmkfgvhbj
czasami testy --------------------- ale sie uśmiałam :D

Gość już prawie
okresu dalej nie ma, temperatura ciagle podwyższona, dziś 37 rano. leciuteńkie bezowe plamienie mam wiec moze jutro bedzie?