Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ja?

podly skurwysyn ??co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość dlaczego ja?

sprawa wyglada tak...szlag mnie juz trafia moj facet jest z granica od 5 miesiecy teraz pod koniec miesiaca jade do niego juz z coreczka...zalogowalam cie na jego poczte i co sie okazalo? ze chuj zalozyl sobie konto na c-date z randkami erotycznymi niby nie milal zdjecia ani nic w sumie za ten portal sie placi i to sporo jak mu o tym poweidzialam to sprzedal mi bajeczke ze ktos mu kawal zrobil dzis znuw zagladam na poczte a tam wiadomosc z web cam i co sie okazuje ze tez ma tam konto frajer! szuka wrazen szmaciaz ja tego nie rozumiem facet mi pierdoli ze chce by sie wszystko ulozylo ze chce miec normalna rodzine a on takie numery robi!ja tu siedze z dzieckiem mam klopoty finansowe grunt mi sie pod nogami pali a ten jak zwykle wyjebka i bzyka sobie jakies kurwiszony!nie wiem co mam robic...suka jebana...czemu wy faceci takimi chujami jestescie co??nie potraficie uszanowac dobrej kobiety ale tak jest i to sie potwierdza ze jak kobieta zajebista to facet skorwysyn i na odwrod!!kurwa mac!

Gość na ten problem polecam
słownik ortograficzny

Gość no fakt nieciekawie
postaraj sie uspokoic i z nim o tym face to face pogadac,o ile nie przyniesie to efektow a gosc dalej bedzie odpierdalal takie jazdy przemysl czy warto byc z kims kto ci rogi dorabia,lub na bank niedlugo dorobi

Gość dlaczego ja?
oczekujecie wiernosci a sami latacie na boki a potem odbijacie pileczke i posadzacie nas o to co wy robicie hahaha smiechu warte

Gość dlaczego ja?
tylko widzisz on sie perfidnie wzystkiego wypiera prubowalam z nim na spokojnie rozmwaiac to pwoidzial im mniej wiem tym dluzej zyje czy to nie chamstwo?

Gość dlaczego ja?
zamiast slownika wolalabym relanium

Gość na ten problem polecam
Jednak słownik lepszy, słowo stulejarza.

Gość fdsffsdfsdfs
niech sie przyzna kutas, moze sie z jakimis spotykał ;/ nawet jesli nie to veb cam... świetnie...

Gość asdfghjsdfghjklsdfghj
to kazdy facet przeciez sra miloscia i wybiera wtedy naiwna cipe a potem sra sperma i wybiera doswiadczona cipe ty nalezysz do naiwnych cip czyli material na zone on pierdoli tam cipy z ktorymi nigdy by sie nie ozenil no i zastanawiam sie dlaczego kobiety sa tka glupie http://www.youtube.com/watch?v=c-rU2wXHVsA