Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trumpet

akcja w pracy

Polecane posty

Gość trumpet

Pracuję w pokoju z chłopakiem i dziewczyną. My mamy po 24, ona 26 lat. W ub. piątek mieliśmy luźniejszy dzień i rozmawialiśmy o różnych rzeczach. Ona mówiła coś, że koleżanka jej pokazywała jakieś filmiki z tramplingiem, jak dziewczyna depcze po facecie, że nie wie, jak kogoś to może kręcić. Kolega powiedział, że jak chce, to może mu to zrobić. I zrobiła! Z początku się śmiała, ale potem dała się namówić. Zrobiła mu to nawet w szpilkach. Kurcze, myślę sobie, że gdybym był grubszy, to i ja bym się zdecydował...

Gość trumpet
ustosunkujecie się?

hm no fajna zabawa pod warunkiem, że dziewczyna szczupła jest i chodzi po tobie a nie tupie czy skacze ale stąpa tak erotycznie

boso na prawdę jest fajnie jak dziewczyna chodzi po plecach a jeśli miała by po mnie chodzić w szpilkach to musiała by być na prawdę szczupła i zgrabna ;-)

tak ogólnie to lubię kobiece stopy i szpilki dla tego może i zgodził bym się, na pewno masażu stóp i całowania nie odmówił bym ładnej kobiecie :-D

a Ty byś się bała jak byś tak zrobiła? zawsze można zrobić to w intymnej atmosferze, a co też lubisz mieć faceta u stóp?

Czasem czy zawsze, heh a spacerowałaś w seksownych szpileczkach po jakimś facecie? choć ja np uwielbiam całować stópki dziewczynie czy masować je.

boso to super masaż jeśli kobieta jest szczupła a co do szpilek to uważam, że to super seksowna część damskiej garderoby bardzo podniecająca i dla tego może i bym się skusił położyć pod pantofelek, no i seksu bez całowania dziewczyny po stopach ciężko sobie mi wyobrazić

co do tych sytuacjach w pracy, to kiedyś kolega robił mi masaż stóp, jako nagroda za jakąś tam przysługę. Na koniec delikatnie cmoknął stopę. To wtedy było fajne.

ale to była nagroda dla niego hmmm bo ja bym się ucieszył z takiej możliwości uważam stopy za piękną część kobiecego ciała stworzoną do całowania jeśli oczywiście dba o nie

no wiesz, on się spodziewał chyba trochę innej nagrody... nie wiem, że mu dam buziaka. Flirtowaliśmy ze sobą, więc wiesz. A ja nogi na stół i do niego: " Wymasuj mi je". Ale miło to wspomina.

hehe ja bym się ucieszył gdybym dostał taką nagrodę i nie wiem czy oparł bym się aby je wycałować

ale po pracy mógł nadrobić zaległości, ja bym nie wytrzymał albo wszedł pod biurko i tam je wycałował a jak by ktoś zauważył, że tam jestem to bym powiedział, że kabel od kompa się odłączył ;-)

z resztą taki facet jak ja co lubi całować stópki jest wierny z natury jeśli oczywiście lubi je całować z własnej woli a nie na życzenie :-D