Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaKochanka

Pytanie do zdradzonych żon

Polecane posty

Gość Nonononono
Cos autorka chciała opowiadac a teraz cisza....szkoda.Tania dziuńka jesteś ,dałaś dupy .

Gość ByłaKochanka
Najlepiej krytykować nie mając zielonego pojęcia jak to jest byc w takiej sytuacji! Może warto byłoby najpierw przeczytać temat rozmowy i do kogo ją kierowałam a potem rzucać mięchem bo akurat nie ma się nic innego do roboty! A tak w ogóle to małżeństwo chyba rozpierdala mąż bo to on ślubował uczciwość i wierność! Popełniłam błąd teraz to wiem ale nie wydaje mi się też że życie tej żony w niewiedzy jest lepsze.

Gość Nonononono
Pierdolisz mała jak potłuczona!Chciałaś byc kochanka i nią byłaś.Lubisz dawać dupska kolegom z pracy i tyle.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
bambuleczko wisi mi z kim moja partnerka sypia pod warunkiem ze nie jest to rozwiazłość ,jednak jakies tam incydentalne skoki na boki jeden czy dwa w duzym odstepie czasowym mnie nie sa w stanie zrazic do owego partnera czy zony - to tylko uczucia i sex ! zdrada takowa jest dla mnie pikusiem ! ale podkreslam dla mnie !! co innego jednak jak by mnie partnerka zdradzila w inny sposób , no okradła , zbluzgała , zakapowała do skarbówki na policje itp rzeczy , to był by koniec , ale sex ????? dajcie spokój wazniejsze są rzeczy niz to z kim jej chwilowo dobrze !

Autorko. Fakt nie wiemy jak to jest. Może i mąż ślubował żonie ale to nie tylko jego wina. Znasz powiedzenie że gdyby suka nie dała pies by nie wziął?Różni są ludzie i nie nam osądzać, a wygadać sie zawsze można.Powiedz co Ci po tym jak powiesz o wszystkim jego żonie???Może on chce do niej wrocić i załuje a Ty tylko pogorszysz sparwe.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
była kochanko nie do knca sie zgodze ze małzenstwo rozwalił maż ... bo .... dlaczego maż uciekł sie do posiadania kochanki ? czego mu barkowało ? jak odpowiesz sobie na te pytania moze sie okazac ze małzenstwo rozwaliła zona !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
prosze bardzo masz do tego prawo - wiec uwazaj i nie drazyj czasem trudnych chwil jakie nastapią , bo mozesz w pwenym wieku zostac sama , a starej baby nikt sobie na kark nie wezmie , mezczyzne ... to jzu inna bajka , nam zawsze łatwiej

matcz wiem że wam łatwiej.Ale chciałbyś by Twoja prtnerka Cie zdradziła??Gdyby to zrobiła to byś cierpiał napewno. Moge być i sama ale wierna sobie samej.Mam swoją godność:)

Gość kurde belekkkkk
napisz jak to się stało, że przekroczyliście tą granicę.. opisz sytuację, jak się czułaś, jak to się stało, nie wiem byliście w pracy i nagle Cię pocałował raczej nie nie.. jak było? :)

Gość Autorko dlaczego
nic nie piszesz ,ja jestem ciekawa bo moj mąż ma kochanke.Może czegoś się dowiem.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
moja zona mnie zdradziła , ja zas sam mam kochnke od lat 10 ciagle ta samą i dlugo by pisać co i jak - trudno też wymagac w zwiazku z tym , by zona mnie nie zdradziła ....ja jej mówie na zdrowie ! ból jak kazdy mija ... tyle

Gość refforma_..
karolek stul pysk stary dziadzie twoje poglady wszyscy na kafe juz zdazyli poznac :D

Gość matacz...,.,.,.,.,.
nie sadzę - zas Ty to nie wszyscy ! :)

Gość Autorko dlaczego
Po co zakładasz temat jak nie masz nic do powiedzenia -prowokacja???bezsensu.Opisz co sie stało?jak sie stalo?

Gość onkaonline
matacz .... to dlaczego sie nie rozwiedziesz ??? tak chyba byłoby łatwiej i prosciej ..

Gość ByłaKochanka
Wydało sie np to ze 5 lat temu tez miał romans, wypłakał sie u innej bo dowiedział sie ze jego żoneczka zdradzala go przez 4 lata z jego szwagrem. Kurwa istna moda na sukces. Ale wybaczyli sobie ze niby dla dobra dzieci. Dalszych jego podbojów ona raczej nie zna. Jakies dwa lata temu kolejna, najprawdopodobniej jest ojcem jej dziecka, pół roku temu ja go olałam bo widzialam ze juz za następna sie ugania. Zwykły kurwiarz i tyle. Na dodatek od paru lat ma drugi tel który ukrywa przed żona. Bo jego rzeczy wciąż ona przeszukuje i podsłuchuje jak gada przez tel jak dla mnie szuka dowodów że nie jest jej wierny, bo kobieta czuje takie rzeczy. Czemu by jej nie pomoc? I zemścić sie na nim

Gość Befele
"matacz" pisze że dla niego zdrada w łóżku przez jego kobiete jest ok, nie ma czym sie przejmować. A to z praktyki tak wypływa? Czy narazie teoretycznie tylko? Do "ByłejKochanki": Jakjedna kobieta może wierzyć w słowa o miłości wypowiadane przez faceta zdradzającego druga kobietę?

Gość Autorko dlaczego
No to pomóż jej. A skąd ty takie rzeczy wiesz?On ci to opowiadał?To skoro wiedziałaś że taki kurwiarz po co mu dupy dawałaś?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
z praktyki jak i stanu faktycznego .

Gość matacz...,.,.,.,.,.
rozwiesc sie ? po co ? kto mi zagwarantuje , ze obecna kochanka sie nie zmieni tak jak zmieniła sie zona ? kto ?

Nie oceniajcie tak źle autorki! Co z tego, że "gdyby suka nie dała, to pies sam nie wziąłby". Nawet gdyby nie chciała zostać jego kochanką, to ten beznadziejny facet i tak dopuściłby się zdrady, choć nie fizycznej!!! To on ją uwiódł i już samym uwodzeniem i dążeniem do romansu zdradził swoja żonę! PS. Lepiej nie wtajemniczaj żony w szczegóły Waszego romansu.

Gość ja tez jestem
ja tez jestem kochanka (zona wie o nas, sam powiedzial), ale w zyciu nie dopuscilabym sie powiedzenia czegos jego zonie. to chyba byloby dla mnie ponizenie

Gość masd
no to Lubomira zajebala teraz :D

befele...Do "ByłejKochanki": Jakjedna kobieta może wierzyć w słowa o miłości wypowiadane przez faceta zdradzającego druga kobietę? CO ZA MĄDRE PYTANIE????????? jETSEM CIEKAWA CO AUTORKA ODPOWIE.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
jak was facet traktuje jak powietrze - oburzacie sie , a co mu sie dziwic jak zonaty .... jak sie usmiechnie i powie komplement to was uwodzi :) i wy sie macie za madrych ?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
odpowiedz jest prosta - kochac miłować moze nie tylko wyłacznie jedna osobe tu milosc matczyna - ile dzieci by nie miała wszystkie kocha ! kazde inaczej , ale kocha ! i bzdura jest pisanie by nie porównywać miłosci matczynej do tej do partnera roznica jest tylko w jednym , w matczynej nie wystepuje pożadanie .

Gość matacz...,.,.,.,.,.
byłakochanka nie kompromituj sie - błagam cie !!! jzu wychodzisz na idiotke ktora sie usprawiedliwia .