Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaKochanka

Pytanie do zdradzonych żon

Polecane posty

matcz... Daj spokój naszej autorce ona cierpi. Szkoda mi jej bo zakochala sie w nieodpowiednim facecie a milosc jest slepa, a gdy ktos jest zakochany nie mysli normalnie i poswięci wszystko dla drugiej osoby.

Gość no dajcie spokój przecież
to osoba bedąca w związku czy w małżeństwie ma o tym pamietać, że z kimś jest i to jest zobowiązujące,.... a nie ktos kto jest wolny wszystkie te teksty o suce i dawaniu to bzdura totalna to tak samo jak wprowadziliby zakaz eksponowania towarów w sklepach , to wtedy nie byłoby złodzieji albo zabronic kobietom chodzenia w mini to nie bedzie gwałtów przeciez kazdy wie, ze nie tedy droga, ani wystawy sklepowe nie sa powodem kradzierzy , ani miniówki powodem gwałtu, tylko ludzie ograniczeni umysłowo tak myslą według niektórych z was pewnie najlepiej zlikwidować wszystkie wolne kobiety to wtedy wasi meżowie nie beda mieli a kim was zdradzać heh, no ale z mężatkami tez zdradzaja ... wiec co ?? zutylizować wszystkie w promieniu 200km zebyście były ta jedyną ??? ... idiotyzm ..

masd, ale to prawda. Ja nie wybaczyłabym facetowi, który chciałby nawiązać romans, nawet jeżeli nie udałoby mu się to, ze względu na to, że potencjalna kochanka nie miała na niego ochoty.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
gdy ktos kocha nie robi drugiej osobie na zlosc z premedytacją , nie msci sie na niej , zyczy jej mimo wszystko jak najlepiej ! bo miłosc ma to zapisane sama w sobie

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ty tam na górze też sie mylisz , bo nie bez przyczyny jest powiedzenie ze OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA ! wiec cały twój post jest do bani !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
dlatego zdrada jest ukrywana wlasnie by partnerce zaoszczedzic przykrosci !

Gość ja tez jestem
matacz jak masz odwage zdradzac to miej odwage sie przyznac zonie, nie badz tchorzem!!!

Gość ByłaKochanka
"dlatego zdrada jest ukrywana wlasnie by partnerce zaoszczedzic przykrosci !" bez komentarza! jeżeli partnerce chce się zaoszczędzić przykrości to po co się ją zdradza i oszukuje???

matacz to w takim razie po co zdradzasz skoro nie chce by Twoja luba cierpiala,Kłamstwo ma krotkie nogi wiec sie dowie i bedzie cierpiala.A gdybys nie chcial by cierpiala to bys jej nie zdradzil!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wszystko zachowac dla siebie - tego wymaga milosc jesli była . Wiec jesli ja kochałem a zrobiono mi krzywdę nie bede sie mscił czy cokolwiek, z racji wlasnie tego , ze kochałem a jak kochałem to i kocham mimo ze zostałem oszykany .

Gość ja tez jestem
kochasz i zdradzasz ??????????????????????????????????? zalosny jestes :O

Gość matacz...,.,.,.,.,.
bambuleczka mój przypadek jest całkiem inny niz moze ogarnać na teraz i dzis Twa osoba - nic nie jest takie proste jakie by sie mogło wydawać . Po drugie jak to było u mnie juz tu pisałem na kafeteri nie w tym temacie , powtarzac sie nie zamierzam

Gość Befele
"odpowiedz jest prosta - kochac miłować moze nie tylko wyłacznie jedna osobe tu milosc matczyna - ile dzieci by nie miała wszystkie kocha ! kazde inaczej , ale kocha" Matka kocha kilkoro dzieci, ale wszystkie są jej. Jak jedna dłoń z 5 palcami.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
matka swoje dzieci tez karci , czy to znaczy ze ich nie kocha ? bzdura !

Gość ByłaKochanka
piszecie że nie mam się mścić na żonie dlatego jej nie mówić! ok racja zemsta nie jej powinna dotyczyć ALE czy uświadomienie jej co wyprawia jej mąż z jej strony bedzie odebrane jako zemsta na niej? niby za co?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
befyle ty patrzysz cos jednokierunkowo , moze mnie zrozumiesz , jak napisze , ze mozna tez kochac faceta ! ...? co nie znaczy , ze pozadac go jak kobiete ! Wy ciagle miłosc mylicie z czyms innym .

Kazdy ma swoje problemy i my ich raczej nie zrozumiemy bo niewiemy dokladnie jak jest u innych ale jedno jest pewne za zdrade wine ponosza dwie osoby.Bo gdyby facetowi bylo dobrze z zona to by nie polecial do innej albo odwrotnie.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ojciec kolbe oddał zycie za obcego czlowieka , w imie czego ? widzi mi sie ? nie ! wlasnie z miłosci

Gość ja tez jestem
matacz, jak twoj nick wskazuje mataczysz, usprawiedliwiasz sie, a prawda jest taka JESTES TCHORZEM i szmaciarzem i tyle w temacie a ta kochanka to chyba zmysly postradala zeby byc z takim czyms 10 lat :O

Gość Befele
"gdy ktos kocha nie robi drugiej osobie na zlosc z premedytacją , nie msci sie na niej , zyczy jej mimo wszystko jak najlepiej ! bo miłosc ma to zapisane sama w sobie " Kochać to nie znaczy byc naiwnym. A życzyć jak najlepiej to dbać by ta druga osoba się rozwijała a nie zwijała. Jesli kochająca matka wyrzuca swojego syna-ćpuna, który wynosi fanty z domu, nie robi mu "by było mu miło", ale to co trzeba, co miłość dyktuje, by się zastawił i zmienił życie.

Nie obrażaj go bo każdy może swoje zdanie wypowiedzieć.Jesteśmy dorosłymi ludźmi. Bez przesady z wyzwiskami ok?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a niby na co mi usprawiedliwienie i przed kim ? smiesz zartować :) Jestem silnego charakteru czlowiekiem , zawsze dajacym sobie radę . Nazwał bym i siebie swoistym psychopatą . I nie mam sobie oczywiscie nic do zarzucenia :) to swiat i ludzie stworzyli mnie takiego jakim jestem ! zatem mają na co sobie zasłuzyli :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
skoro taki przykład to prosze bardzo , analogicznie , maż zdradza zone by ta sie zastanowiła i sie zmieniła ....

Gość ja tez jestem
jakbys byl silny to bys nie mial kochanki :p to slabi ludzie uciekaja z jednego problemu do drugiego gdybys byl silny to bys sie rozwiodl ;) wiec o sile to ty mi tu nie mow bambuleczko za duzo wypowiedzic czytalam matacza poczytaj na innych topikach to zobaczysz, ale zastanawia mnie to czemu naskoczylas na autorke ktora byla kochanka a nie na matacza ktory zdradza swoja zone od 10 lat ?? on moze a kobieta nie moze byc kochanka ? no sorry, ale to wlasnie myslenie kobiet :O

Gość ja tez jestem
zdrada jest koncem malzenstwa a nie impulsem do zmiany !! impulsem do zmiany jest rozmowa terapia malzenska ale nie zdrada

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wiec powiedz mi po co sie mam rozwiesc ? co stoi za tym by to zrobic ? zona nie chce rozwodu - kochanka bierze jak jest ! to po grzyba ja mam sie rozwiesć !!