Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaKochanka

Pytanie do zdradzonych żon

Polecane posty

Gość Befele
"skoro taki przykład to prosze bardzo , analogicznie , maż zdradza zone by ta sie zastanowiła i sie zmieniła" Idiotyzm napisałeś. Matka nie zabija syna bo ten ćpa. A pozbawienie go życia sprawiłoby by przestał ćpać.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
u mnie były rozmowy nic nie dały stad stało sie co nieuniknione !

Gość ja tez jestem
po to zeby byc fair w stosunku do nich dwoch i samego siebie przede wszystkim

Gość matacz...,.,.,.,.,.
to ty sadzisz idiotyzmy ! kto tu pisze o zabijaniu ??

Gość ja tez jestem
nieunikniony powinien byc rozwod w takim przypadku a nie kochanka :O mylisz pojecia moj drogi ile Ty masz lat ?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
byc ferrr? a kto tego oczekuje ode mnie ? zona ? kochanka ? bładzisz ! nie mierz ludzi swoją miarą !

Gość Befele
"to ty sadzisz idiotyzmy ! kto tu pisze o zabijaniu ?? " Zdrada to zabójstwo zaufania. Bez zaufania nie ma prawidłowych relacji romantycznych. Może być pożądanie, seks, ale na pewno nie miłość.

Gość ja tez jestem
ja nie bladze tylko Ty jestes nie fair i kazdy Ci to powie

Gość matacz...,.,.,.,.,.
lat ... to nie wiesz ile matacz ma lat :) 47 słonko !! jak bedziesz miała lat wspólnie przezytych około 20 i w sumie bedzie wcale nie tak zle miedzy wami to dojdierz do objawienia , ze rozwód to nie jest rozwiazanie , tym bardziej jak zona go nie chce ! a łaczy bardzo wiele - dzieci itd. teoretyzujesz ...

Gość matacz...,.,.,.,.,.
befele to w tobie zdrada zbija zaufanie ! w Tobie WE MNIE NP JZU NIE !!!! rozumiesz ?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
nie fer do kogo - pytam po raz kolejny ! chyba wobec ciebie i twoich wartosi i tego jak ty to widzisz , bo same zainteresowane , czyli zona i kochanka , mają sie dobrze .

Gość no dajcie spokój przecież
matacz ... chyba kpisz ... chcesz powiedziec, ze kazdy kto ma okazje cos ukrasc , robi to ?? otóż nie, nie kazdy , tylko taki który ma skłonności w tym kierunku uczciwy człowiek tak nie postepuje

Gość matacz...,.,.,.,.,.
staram sie tylko uswiadomic jej , ze jak trafi na kobiete podobną mojej zonie , to wyjdzie na kretynkę ot i co ? nie kazda kobieta dowiadujac sie od kochanki o swoim mezu roznych rzeczy da poznać po sobie ze ja to boli i obchodzi - stad ewentualna satysfakcja kochanki z powiedzenia zonie czegos o mezu legnac moze w gruzach , a ona to dla satysfakcji robi bo taka jest prawda !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
gdzie ja takie cos napisałem ? gdzie napisałem tylko ze okazja czyni złodzieja ! jak nie rozumiesz nie moja broszka

Gość i jak zawsze
rzeczywiście rozmowa na poziomie! nie ma to jak dostać odpowiedz na zadane pytanie...

Gość matacz...,.,.,.,.,.
no dajcie spokój przecież matacz ... chyba kpisz ... chcesz powiedziec, ze kazdy kto ma okazje cos ukrasc , robi to ?? ------------------------------ ale jezeli zdarzy sie , ze los cie okrutnie dotknie , to mimo uczciwosci jaką sie chwalisz i chełpisz staniesz sie jak złodziejem a i w pwenych okolicznosciach mordercą . Bo jak nie bedziesz miala swym dzieciom dac co zjesc i bedziesz wiziała ich cierpienie nic nie zostanie z twojej -UCZCIWOSCI-

Gość rzygac mi sie chce jak czytam
posty niektórych życie jest jakie jest, czasem coś nie wychodzi, czasem popełnia sie błedy, ale tkwienie przez niektórych w bagnie jest niepojęte jest żona i jest kochanka i wszystko gra ---- nic nie gra , zyjecie fikcją jesteście zwyczajnie tchórzami brak odwagi, zeby zrobić sobie w zyciu porządek żałosne !!!

Gość Befele
Rozmowa schodzi z tematu.. Do autorki: rozumiem że jak tylko sie dowiedziałaś że facet ma żone to zrezygnowałaś z bycia jego kochanką? Czy moze on Cie zostawił? Jak to wogóle jest być tą drugą? Jest jakaś satysfakcja z tego?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
POZADEK WEDŁUG TWOJEGO MNIEMANIA ??? zartujesz prawda , mam zyc tak jak ty chcesz ? bo ty uwazasz co uwazasz ? to moze jeszcze mam pracować na kopalni , albo w tesco i jezdzic polonezem ? ogarnij sie chłopie

Gość matacz...,.,.,.,.,.
moze jeszcze pojedziesz w kraje muzułmanskie i tam te swoje bzdury zaczniesz uskuteczniac !

Gość taka draka nijaka
Matacz! Nie nazwalabym Cie psychopata a hipokryta! Do Autorki: Prosze, opowiedz co bylo dalej i jak to bylo bo jestem na prawde ciekawa i pewnie nie tylko ja, a oni tu pieprza i pieprza i nie daja Ci dojsc do slowa.

Gość i jak zawsze
od początku wiedziałam że ma żonę! dlatego chciałam by nasza znajomość nie przekroczyła granic koleżeństwa ale tak pięknie mówił, był kochany, czuły, o wszystkim mogliśmy pogadać, posmiać się tak samo jak z facetem który owej zony nie ma. opowiedział jak to żona go zdradziła że małżeństwo to tylko fikcja przed innymi i przed dziecmi. ale mimo to nie obiecywalam sobie nic w zwiazku z jego osobą. to on pierwszy powiedzil ze kocha, że mu bardzo na mnie zależy...

Gość matacz...,.,.,.,.,.
normalnosc jest wzgledna przykładem tego jest legalizacja związków Homoseksualistów w jwednym z krajów , z tym inne pójdą w mig , to tylko kwestia czasu ! Tobie sie to moze nie podobac , jednak wiekszosc ma to gdzieś i to ty sie bedziesz musiał do tego przyzwyczaic ! i zaakceptować ....:) tyle z tego :)

Gość Befele
Matacz trzymaj sie tematu, albo załóż swoj topic.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ha ha opowiadał jak to zona go zdradiła , a ty to łykałas niczym idiotka , no sorki ryby na pusty chaczyk nie złapiesz ...mam pisac dalej , czy wszystko jasne co bym chciał napisac . dalej twierdze zie sie pograzasz , ale ty to lubisz !!

Gość taka draka nijaka
Autorko, a wierzysz w to ze ona na prawde go zdradzila, czy to moglo byc tez klamstwo z jego strony? I co bylo dalej. Opowiadaj!!!

Gość taka draka nijaka
MATACZ! SHUT THE FUCK UP PLEASE!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
faceta który opowiada obcej kobiecie jak to zona go zdradza i ze małzenstwo to fikcja porównuje do damskiego boksera , zas słuchaczke takich opowiesci do zony owego damskiego boksera , ktora mimo ze dostaje w banie ciagle wybacza i wierzy w słowo pzrepraszam , podczas gdy juz za 4 godziny ma sine oko i tak w roku ze sto razy - zatem idiotka czy nie ? jak nazwiecie jedna i drugą ?

Gość kokoszane
a matacz wszędzie gdzie o kuresstwie mowa to temat zajmuje:D już wszyscy wiedzą że nie masz pracy cały dzień a kafe a w dodatku żona cię zostawiła a ty wyciąłeś sobie jotpega z internetu i masz swoją kochankę:D jesteś hipokrytą tak autorko gdyby mnie mąż zdradził chciałabym wiedzieć wszystko z detalami:P