Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaKochanka

Pytanie do zdradzonych żon

Polecane posty

Gość ja tez jestem
matacz to Twoja zona jest ta zona damskiego boksera a kochanka idiotka czy Ty nie pojmujesz tego ????????????

Gość matacz...,.,.,.,.,.
taka draka nijaka MATACZ! SHUT THE FUCK UP PLEASE! ------------- zebys ty jeszcze po angielsku pisac umiała ////

Gość i jak zawsze
ok byłam jego kochanką, jedzcie po mnie jak po gównie prosze bardzo skoro wam to w czymś pomaga! workiem na sperme, dziwką, szmata prosze bardzo! ale powtarzam któryś raz nie obchodzi mnie wasza ocena tego co juz sie stało i sie nie odstanie tylko chcialam poznać opienie zdradzonych żon czy rzeczywiście uważają że życie w nieświadomości jest lepsze? marnowanie swej szansy na ułożenie sobie życia z kims uczciwym, wiernym

Gość taka draka nijaka
No i sie nie doczekam na dalszy ciag...

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ty nie rozumiesz - ja nikomu krzywdy nie robię ! kazdy ma swój rozum i dokonuje wyborów - nic na siłę .

Gość jcvghbjn
matacz a ty dziadzie umiesz pisac po polsku?D kurwa co za analfabeta:D

Gość taka draka nijaka
Mnie moj zdradzal z najlepsza przyjaciolka. Domyslalam sie wczesniej ale jak tylko go zlapalam i mialam dowody to mam teraz rozwod z jego winy. I nie chce go wiecej widziec. No opowiadaj!!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
zrozum wreszcie nie ma uczciwych i wiernych ! a ty sama jestes tego przykładem ! to czego oczekujesz ? podpowiem ci , chcesz by twój kochanek dostał kopa od zony , ale zmartwie cie , ona go kocha i mu wybaczy

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a jak zrobi inaczej jak kolezanka powyzej to i nic to , skoro zdradił i tak miał zone do bani

Gość ByłaKochanka
sorki. to "i jak zawsze" to moje

Gość Befele
Jeśli on miał więcej kochanek niz ciebie żona MUSI o tym wiedzieć. TAk że twoja historia niczego w jej postrzeganiu męża diametralnie nie zmieni. A jeśli ona nic nie podejrzewa to musi byc skończoną idiotką - a od takich trzymaj sie z daleka, dla swojego bezpieczeństwa. Poza tym mówiąc jej o tym "chcesz jej zrobić dobrze" by zostawiła tego padalca - Ty miłosierdziem teraz zdjęta, która jeszcze niedawno dokładała cegiełkę albo grube pustaki to jej problemów małżeńskich.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
befele dobrze ze tu jestes , tyle ze nic to nie zmieni , ona dalej swoje ....

Gość Befele
"zrozum wreszcie nie ma uczciwych i wiernych !" No zawsze trzeba znaleźć sobie rozumowe wyjaśnienie, że to co ja robie, nie różni się od tego co inni robią, więc nie może być takie złe.

Gość taka draka nijaka
Ja uwazam ze ona pewnie sie i tak domysla. Powiedz jej , w ten sposob jej pomozesz... na przyklad udowodnic jego wine ;-)

Gość Befele
"Ja uwazam ze ona pewnie sie i tak domysla. Powiedz jej , w ten sposob jej pomozesz... na przyklad udowodnic jego wine" No w sądzie we 3 się spotkacie. Będziesz żone jego przytulać jak będzie płakać.

Gość ByłaKochanka
wiem że to trochę dziwne że ta która z owym żonatym spała teraz chce jej pomagać :/ pewnie i mnie kiedys cos takiego spotka nie moge tego wykluczyc i jestem pewna ze chciałabym wiedziec. a kto bedzie wiedział wiecej niz owa kochanka? chociaż on na bank powie ze to ja go uwiodłam a on sie bronił bo przecież ma żone i dzieci...

Gość taka draka nijaka
Ja bym na jej miejscu chciala swiadka zeby usadzic drania. Zeby mial za swoje i musial zonie alimenty placic.

Gość ByłaKochanka
ja naprawde z czasem sie do niego przekonalam. pokochałam go choc wiedziałam ze nic powaznego z tego nie bedzie bo nie moze byc. ale samo to jak sie do siebie człowiek przyzwyczai, przywiąże zaprzyjaźni nie usprawiedliwia przed taką obojętnością jaką on na koniec okazał. od tak poprostu przestał sie odzywać, jakby sie nigdy nic nie stało tylko puste czesc na korytarzu i koniec... wkoncy walnął na odczepne "zrozumiałem że cie krzywdze" no krew zalewa! zrozumiał że krzywdzi i to wszystko?!?!? mimo że od samego poczatku brałam to pod uwage wtedy wiedział to na pewno chodziło tylko o jedno. jak jeszcze dowiedzialam sie o poprzednich dwóch kochankach i o tym ze juz z nastepna zaczyna wiedzialam ze bylam tylko jedna z wielu.... byłam tak zła., miałam taką ochotę sie zemscic

Gość lalalala3333
a gdzie sie spotykaliscie na seks,mieszkasz sama?

Gość ByłaKochanka
a ma to wieksze znaczenie? tak u mnie mieszkam sama

Gość ByłaKochanka
wiem ze dałam dupy. dałam sie wykorzystać ale czasu juz nie cofnę! mam nauczke na reszte życia! ale on nie jest bez winy! chce sie na nim odegrac!!!

Gość lalalala3333
Zastanawiam sie co on zonie pociskal jak szedl do ciebie?

Gość ByłaKochanka
by raz na zawsze sie od tego odciąć i przestac o nim myslec!

Gość lalalala3333
Zalezy jaka ma zonke jak wie ze puszcza sie to moze nie bedzie chciala znac szczegolow waszego romansu ,jak nie wie moze sprobuj sie z nia skontaktowac .Ja chyba bym wolala wiedziec.

Gość ByłaKochanka
najzwyczajniej ze jest w pracy! np zastepstwo za kolege bierze

Gość lalalala3333
To zadzwon do niej i powiedz jej.

Gość ByłaKochanka
powiedział że jeden moj tel do zony zniszczy mu wszystko, wiec raczej nie wie i nie byłoby to dla niej obojętne. wiem tez ze sprawdza jego tel i ubrania, podsluchuje rozmowy dlatego do kochanek ma drugi ukrywany przed nia tel

Gość lalalala3333
To kup sobie starter i zadzwon z niego ,nie przedstawiaj sie tylko powiedz jej ze jej mezus dyma wszystko co sie rusza i nie ucieka na drzewo.Powiedz ze ma drugi tel i ze znasz ten numer ,podaj jej niech sobie sprawdzi.

Gość taka draka nijaka
Powiedz jej. Zasluguje laska by wiedziec. Powiedz jej jeszcze gdzie on chowa ten drugi telefon i miejmy nadzieje ze dobrze skorzysta z tej wiedzy.

Gość lalalala3333
O to chodzi,ja tam bym byla wdzieczna lasce ze daje mi tak na talerzu skurwiela.A jak zadzwoni z innego numeru to on nie bedzie na 100%pewny ze to ona.Ona sie wyprze i gitara.