Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaKochanka

Pytanie do zdradzonych żon

Polecane posty

Gość sarlinka811
karolek kiedy ty roochasz swoja kochanke?:D siedzisz tu caly czas i wypatrujesz watkow o zdradzie i roochaczach:D i zaczynam podejrzewac, ze to ty sam zakladasz czesc tych tematow tak to jest jak w realu nikt na takie gowno nie zwraca uwagi przynajmniej tu mozesz poklepac w klawiature :D

Gość znam ci ja historie
ku przestrodze małżeństwo było bezdzietne ale żyło im sie całkiem fajnie on wieczny lowelas znalazł sobie młodą zdzire i walił po rogach żone po 1,5 roku młoda zaszła w ciążę i sie żona dowiedziała .Babka zachowała sie z klasą -nie rościła żadnych pretensji (wiedziała ze pójdzie za dzieckiem ,którego ona mu dać nie mogła) Oni sie pobrali i po czasie mieli już 2 dzieci ale .... ten facet to typ ciągłego "szukającego" :) wiec przygruchał sobie następną gwiazdę ...(on 46 ona 28).Ale żona wiedziała już co sie święci i dobrze poczuła na własnej skórze co to znaczy jak ci poroże rośnie :D Zaczeła go śledzić ,dzwonić ,wpadac do pracy itd itp Oni umawiali sie w różnych dziwacznych miejscach ,motele,zajazdy itp Kiedys własnie panna kochanica wracała z takiej randki i wpadła w poślizg świeć panie nad jej duszą ... Pan znalazł sobie nową ...A pani żona nie zdzierżyła i odeszła kiedy pan zaczął niedomagać zdrowotnie ...Powiedziała mu w twarz ,że życzy mu strasznej śmierci i nie przyjdzie nawet na jego pogrzeb. Pan zginął w wypadku rok temu .... Komplikujemy sobie życie tylko i wyłącznie na własne życzenie 🖐️

Gość Befele
Zemsta na nim. Jedyna sytuacja w której widze Cię abys tej żonie to powiedziała, to wtedy gdy masz wyrzuty sumienia, co JEJ tak naprawde zrobiłaś. A jeśli ona Cię tak naprawde nie obchodzi tylko wszystko kręci się wokół Twojego kochanka to rób jak chcesz, ale nie pisz nam tu że chcesz jej dobra.

Gość aguśka;)
myślę że ta żona chyba już wystarczająco została upokozona i zraniona samym faktem, więc lepiej nie rozdrapywać ran i nie pogłębiać jej dołka

Gość taka draka nijaka
A ja, jako zdradzona, ktora to nigdy nikogo sama nie zdradzila, mowie Ci, POWIEDZ JEJ!! Ma prawo wiedziec kobiecina!

Nie uznaję zdrady ani jej wybaczania ,wobec tego byłabym wdzięczna takiej kochance za "wypaplanie" całej sprawy gdybym nie była niczego świadoma. Szybciej bym się rozwiodła z facetem , który mnie upokarza. Tylko zyskałabym na czasie dzięki temu.

Gość Samotny i smutny
W sumie gdyby facet, z którym puszcza się moja żona, przyszedłby do mnie i po męsku powiedział, że lubi się z nią czasami pobzykać, to chyba od razu wypiłbym z nim wódkę za uświadomienie mi, z kim jestem związany. Zdrady winny nie jest ani kochanek, ani kochanka. Winny jest partner i partnerka.

"Zdrady winny nie jest ani kochanek, ani kochanka. Winny jest partner i partnerka." Dokładnie tak!!! Dlatego byłabym wdzięczna takiej kochance za doniesienie mi z jak dwulicową osobą żyję!

Gość ByłaKochanka
Ale czy właśnie od kochanki chciałybyscie sie tego dowiedzieć? Bo ja spodziewam sie wielkich obelg i obwiniania mnie wszystkim. On sie wyprze jakiejkolwiek swojej winy powie ze to ja go uwiodlam i namawiałam

Gość ByłaKochanka
Bo może sama jesteś gorsza co?

Gość ByłaKochanka
Jak zawsze mają do powiedzenia ci niepytani o zdanie.

Gość Sarasenka
tak, chciałabym się dowiedzieć. Ba! Nawet więcej! Za wszelką cenę uknułabym z ową kochanką takie oh karol, zeby sie czopek do konca zycia nie pozbieral!!!!

Gość taka draka nijaka
Ja dokladnie tez. Ja zatrudnilam detektywa ktory dostarczyl mi dowodow zdrady. Choc serce mam zlamane to z perspektywy czasu moge stwierdzic tylko tyle, ze sie oplacalo.

Gość lalalala3333
Ale dlaczego myslisz ze ona ciebie bedzie obwiniac ? Ja gdyby do mnie przyszla kochanka mojego meza podziekowalabym jej za ta wiadomosc a jeszcze jakby mi powiedziala ze ma drugi tel i ona wie gdzie go chowa .Na spokojnie uknulabym taka wpade zeby sie kutas do konca zycia niepozbieral. Jestem za tym zeby kobiete uswiadomic.Nie chcesz oficjalnie to mowie ci kup sobie inny numer tel i zadzwon a jemu powiedz jak sie bedzie sadzil zeby sie leczyl bo ty nic z nim nie chcesz miec wspolnego.

Gość lalalala3333
taka draka nijaka-zatrudniłaś detektywa?? Ile mu to zajelo zeby zdobyc dowody dla ciebie???BRAVO!!

Gość he he he znam to
mój brat tak miał ...:) facet kiedyś z nim w knajpie zagadał ,ze z jego żoną itd itp ...On juz daawno to podejrzewał lecz nie miał dowodów ... Postawił kolesiowi flaszke ,że mu pokazał z kim tak naprawde mieszka ...Arek sie rozwiódł -ma nową FAJNĄ żonę i z nią 2 dzieci -z poprzednią nie miał bo ona nie czuła takiej potrzeby ....🖐️

Gość taka draka nijaka
Dokladnie tydzien mu to zajelo.

Gość lalalala3333
O kurde to troche sie naweszyl za nim ...sorrki ze tak dopytuje ale poprostu tez sie nad tym zastanawiam hahaha

Gość Sarasenka
taka draka nijaka - a ile kosztowało? :)

Gość napisalaś co następuje
12:12 ByłaKochanka Czy myślicie że takie rzeczy się planuje? Że poznajesz faceta wiesz że ma rodzinę i sobie tak myślisz "o zostane jego kochanka, świadomie na własną odpowiedzialność ta druga" ? Długo sie temu opierałam, nie chciałam, ale znajomość rozkrecala sie jak każda inna, zwykła kawa po pracy, sms co u ciebie... Pracowaliśmy razem, widywalismy sie codziennie. Nawciskał kitu a ja głupia uwierzyłam. A w między czasie wydało sie dużo innych spraw... Skrzywdził mnie bardzo --------------------------------------------------- Otóż ja wiem, że właśnie sobie to zaplanowałaś, wiedziałaś że facet ma żonę, po jaką cholerę pisałaś do niego smsy? Po jaką cholerę łaziłaś na tę kawę? Tylko idiota by nie skorzystał, jak mu byle dz.... d.... nadstawia. To teraz cierp. Opierałaś się długo? Chyba k... o parapet !

Gość .com
To ja taka żona!tak nawet sam mi powiedział-żebym była świadoma!!wyprowadził się na moje żądanie(teraz wygląda to inaczej)może tak jest że to miłość jego życia,nawet chciałabym żeby to co państwo zgotowało mi i moim dzieciom było tego warte!!żeby to było warte tych łez,złamanych serc,od grudnia pisze pozew,ciągle pod górkę!ale jest zgoda że jego wina..długo by mówić...ile ja się namówiłam żeby szedł do miodu,w końcu poszedł może będzie porządek

Gość .com
Gdyby ktoś czytał moje story,to on niewierny pisze pozew,związek państwa trwa ponad trzy lata.

Gość zona takiego fiuta
Autorko ja tez bylam zdradzona i to nie raz i jesli ty mowisz ze zona szuka w jego rzeczach to napewno cos podejrzewa,ja czulam to od poczatku ze cos jest nie tak i szybko znalazlam dowody,dzis jestem po rozwodzie.Nie rozumiem kobiet ktore daja sie tak naiwnie podejsc i nabrac na bajke ze to zona zla ze nie kocha bla bla bla.Przeciez to oczywiste ze facet nie powie zona jest super tylko ja kurwiarz.Ja nie chcialabym sie dowiedziec od kochanki,zrob to raczej anonimowo.Napewno znajdziesz sposob.Nawet jesli faktycznie winna jest zona bo robi tak czy siak to facet powinien zakonczyc jedno a potem zaczynac kolejne.

Gość zona takiego fiuta
Czyzby owieczka znowu sie przyblakala powyzej????

Gość .com
Przepraszam,czy o tej owcy małej to do mnie?ja jestem powyżej!ja z owieczką nic nie mam wspólnego,choć jak z komentarza wynika chyba przeżycia-miłego wieczoru.com

Gość to jest jedna
i ta sama laska ktora nudzi sie i zaklada sobie tematy na kafe dla smiechu

Gość Jestem_nowa
Byłam kochanką,przez 8mc. Dzisiaj cierpie. Co sie mogło stać? Planowalismy wyjazd od 3mc,zrobił paszport,zapewniał że odejdzie od Niej,mówił jak to ja Go rozumiem,dzwonił jeszcze we wtorek wieczorem,mówił jak to kocha jak to wyjedziemy,prosił bym nie pisała do konca tygodnia do Niego bo na urlopie z żona,w domu. Rankiem we środe dostaje sms z Jego tel.od Jego żony z "epitetami" wczoraj dzwoniła do mnie,kazała sie odp...potem On zadzwonił powiedział to samo i dzisiaj rano powtórzyło sie,i Ona i On powiedział "su... Nie chce Cie znać" co mogłobyć przyczyną? Dlaczego tak?

Gość przyczyna jest to
ze zona sie dowiedziala o tobie a on nie ma jaj, by odejsc od niej i chcac sie przypotobac malzonce, tanczy jak ona mu zagra. zapomnij o nim, nic z tego nie bedzie.

Gość przyczyna jest to
a ty napisz do zony, zeby pilnowala mezowskiego fiutka, bo poki co- wtyka go gdzie popadnie.