Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozoficzniefilozoficznie

czy mozna wyjć za mąz za faceta rozmawiając z nim o

Polecane posty

polityce? Odpowiedzcie mi. Po prostu pytam.

No bo wiecie - ta Iwonka z tym moim bratem chyba o polityce rozmawia. Bo czemu oni go ożenić nie umieją. A ten wielki Polak .... ja pierdolę wiecie. Takie zero jeszcze przez nią musiałam ratować. Dajcie mi spokój. Oby był tym Szekspirem kiedyś bo on jest powalony tak, że to się opisać nie da i tyle. Polska polityka go interesuje - on oszalał od tej Iwonki. Jeszcze papież - skończy jak Lepper. Bo co on mnie obchodzi? Tyle co każdy inny samobójca i tyle. A nie jest ta Iwonka taka? Ledwo z życiem od niej uszłam, kasy nie mam niczego!!! Omal mnie zajechała - ona se miała partię założyć w Polsce - SAMOBRONA i tyle :( Ja nie mogę - a co dalej przede mną? Kaj tej magnatce się rodzina straciła? A ja? Wiecie - Stanisław August Poniatowski W POLSCE miał dziecko z kazdą. W Rosji miał tylko z carycą. A tu? On miał z każdą dziecko - poczytajcie sobie jego biografię. Było nieślubne dziecko - nie było ojca, Augusta. Kto je robił? KK. I tyle. W Rosji to się mieli przejechać z nim, a to? I wiecie on sie na nich wszystkich obraził. Czy oni zwariowali. No ale zaczęli szczuć rodzinę i bez kasy został. On chyba nie będzie z rodziną - tak jak ja daleko od tych zerek choć no... bo bękart. To nie miał być tym królem i tyle. Bez sensu przecież, nie? I tak go żenili pózniej wiecie - że dzieci narobił. No wiecie co - Anglik. I tak był koniec kościoła u niego chociaz swoje zasady miał, ale cóz... co dalej przede mną? Dzieci porwane sie odnalazły. No niech będzie ale nie ten poziom i tyle :( Cokolwiek to oznacza i tyle :(

Wiecie ja się tej Iwonce nie mogę dać bo mnie wyrzuci i tyle. Także ja tą Anetą Krawczyk , Lepperem i Ziobro w nia i jej nie ma. Tylko kto te 8 godzin przerobi za mnie. Ona planning, a ja? Mam się nauczyć po niemiecku sie dowiem. Nie zamierzam i tyle. To był błąd że uczyłam sie po niemiecku. Miałam wyjechać i TAK SIĘ UCZYC , ale może i po holendersku tylko co bym zrobiła z płynnym holnderskim i papiersoem w biurze. Bo wiecie - nawet mnie chcieli uczyć, ale po co? Wypalić? I tyle. Bo oni chyba umieli po holendersku ci samobójcy, a ci się z nich śmiali - Iwonka nic nie umie, a wszystko liczy - przez to oni na mnie tam będą i ja ich będę gwałcić tak długo aż wszyscy się wyniosą do Wielkiej Bryani bo Iwonka ma dzieci bo wiedzą. Tak ale siostra kierowniczka poczty nie była Polką , zyła sobie w innym kraju więc wyrzut z Holandii - Wielką Brytanię mają, Niemcy - Iwonkę ma tam siostrę. Żeby nie było że stoję o rodzinę. Ma siostrę w Niemczech - do widzenia. Z ogrodnictwa wyleciałam przez nią. Bo tak by mnie się bały. Nic z tego. Tam miały plecy - ale kiedy to było się dowiem - nie szkodzi - firma ma siedzibę w Venlo, pełno prac w Venlo - po prostu miałam za papieros samoibójstwo popełnić jak TAMCI, ale to wiedziało biuro - w Polsce? Moze bez znaczenia - Iwonka nie bo pali, a tamci nie. I tak ją chcieli wykończyć MNĄ , mnie też. Kiedy zadzwoniła dalej. Ciekawe czemu? Przez tych samobójców żeby się mnie pozbyć. No to zmieniłam państwo, ale cóz... i tyle :( A teraz wyjeżdżać mogą oni - a ja też sie dowiem bo się nie chcę ułożyć. Trudno, ale mieli wziąć pod uwagę, że co roku inna praca, nie? I tyle. A teraz niech se robią co chcą bo mi zrobili taką opinię, że niech se robią co chcą, a ze mną i tak nie wygrają i tyle. BO ja jestem z Rosji, a oni niech se gadają CO CHCĄ. Byłam w Roterdamie i to było OK choć była tam siostra, ale to już nieważne, niemniej to był MÓJ pomysł, to było Ok i tam miałam być, ale nie bo ogrodnictwo. Zaś żle. Tę ostatnią firmę mam w szkole ograną to mi nic nie zrobią, oni nie płacili - była nauczycielka - tam był domek nad morzem, do kupienia, takie bzdury - też sami mordercy i tyle. Eee bez sensu - wiecie jakbym miała tego Poniatowskiego to po nich i tak - nawet bez Leppera a tak mnie wyrzucili nie wiadomo za co. Za Araba. Bo Arab płacił i zaś to ogrodnictwo, ale jeszcze raz i policja. Ale zobaczcie - dane w necie są, emaile mam. Powiedzą, że mnie nie chcieli. No to niech się przez telefon szmaty niewydymane odpierdolą nie? Wiecie ze oni na mnie z Warszawą trzymają? Takie ciule - nie mogę. Ale nie dadzą mi rady bo Warszawa za dużo by chciała. Jak się pociągi nie będą wykolejac w Polsce to niech sie zgłosi Warszawa. Bo się wykoleił wiecie, ale czemu? Nie wiadomo. To są ważne informacje, a nie inne. I wiecie - sorry, ale KULTURALNE słownictwo to bez sensu. Stanisław August Poniatowski miał pełno dzieci w Polsce bo nie klął. Ale on nie miał porodu, a ja? Bo jacy są nasi za granica. Tacy i tyle :(

Patrzcie ale tą carycą katarzyną Ii można wykonczyć wszystkich. WSZYSTKICH. I tyle. Niezłe, nie? :( No ale... niemniej tak było - ja nie rozumiałam czemu oni nie znają holenderskiego - ale widzicie - takich co znali to wzięli i wypalili. Niezłe, nie? :( No cóz... a jakbym napisała, że jestem anglistką? Bo nie pasowało. Ale wiecie o zdrowie stałam bo o co stać w pracy fizycznej. I od razu na mnie - gdzie by sie tu wynieść. I tak żle bo miałam stać o miasto wiecie, a ja stałam o inną pracę. I tak wszystko żle. Miasto mnie tylko ratowało. Ale już za pózno i tyle :( Ale jacy oni byli - i to z holenderskim się powiesili. Bo tak wiecie nie mogłabym wyjechać a czuję że mogę. No i patrzcie uczcie sie holenderskiego - i wiecie były takie słowniki tam i to kosztowało 2 euro, ale nieee... pieprznęłam tym, a poparzcie - tak bym ograła tych samobójców i bym mogła być choć ten domek był STRASZNY i wiecie jak tam pasowało stać o te klucze. Coś strasznego. I zobaczcie po polsku mówili i wypalili takich co po holendersku i tyle :( Ale numer :( Ale ja mam pecha w tym życiu - nie powiem. Ale dzieci nikomu nie oddałam jak Bachleda. A tak będą mówić. Ale po co ją zrobili arystokratką. To Potoccy , Czartoryscy ale Bachledy? Bez przesady i tyle. A tych w Polsce nie ma i tyle :(

Wiecie sorry za moje straszne słownictwo, ale cóz... jak tu inaczej sie wyrazić. Na razie :(

I wiecie co powiedzieli jak się powiesił Stanisław August Poniatowski? Że sie przez nieślubne dzieci powiesił. I tyle. I dlatego w Rosji go pochowali i wszyscy poszli do Rosji bo on wcale taki nie był. Jego prawie w ogóle w Polsce nie było. I na koniec powiedzieli, zeby coś zrobił z tymi nieślubnymi dziećmi _ rodzina. I rzeczywiście przez to sie powiesił, ale nie do końca - po prostu NIE DALI mu wyjechać do ROsji bo by wyjechał i nigdy nie wrócić tak go wkurzyli tymi rozbiorami i nigdy nie rozumiał czemu. Wiecie czemu? Bo PODOBNO miał dziecko w Rosji... i dlatego zrobili rozbiory. Tak było. No wiecie co... tam nie było żadnego dziecka - ani tam ani tu. Gdzie to by sobie caryca na takie cos pozwoliła. No to za młodu dziecko zrobili. Nie. On nie miał żadnych dzieci. Przez to wszystkich smoli. No i to jest odpowiedz po co arystokracja. A reszta jest na Śląsku i tyle. No i zmienia się historia. Ale... wszystko zależy od Maryji. I teraz opłaca sie stać o politykę. TERAZ bo Polska wygląda TRAGICZNIE z tym powieszonym Lepperem - Rosja ma tak Chiny i USA. Muszą coś robić, ale co? Unia Europejska? I ryją ze śmiechu bo widać, że sie kropnął politycznie bo by coś tam było tylko o co poszło. O FOTEL PREZYDENTA? Oni się kapną wiecie - za jakiś czas sie kapną i po was. I tyle :(

I wiecie te nieślubne dzieci robił mu kosciół, żeby sie ożenił bo wszystko bez sensu bo mówią, ze ma tam dziecko z carycą. A to nie miał mieć - to bez sensu. I tyle. No i tak go... kropnęli ktoś powie. Tak? A miecz i order św. Stanisława Męczennika? Nie pasuje. Samobójstwo do tego pasuje i tyle :( Moje zdanie.