Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka989898989899

pomozcie

Polecane posty

jestem chora na policystyczne jajniki,jestem otyla , waze 85 kg przy 160 cm ,lekarka mowila ze musze schudnac jesli chce miec dziecko,powiedzcie jakie macie metody na odchudzanie,dodam ze probowalam w zyciu wiele diet ,chudlam przy nich ale kilogramy szybko wracaly ...jestem juz zmeczona tym wszystkim,co robic? chcialabym szybko schudnac i zebym nie worcila do tej wagi,bo bardzo bym chciala miec dziecko :(

hallo

Gość 3rtfff4
zapisz sie na silownie i nie jedz duzo tlustego i slodyczy. wierz mi ze sport ci wiele pomoze

Gość wystarczy silna wola
i ćwiczenia :-)

Gość cinamoonka
policystyczne tez mialam wykryte.okres byl nie regularny.bylam na diecie dukana ,schudlam 13kg okres sie troszke wyregulowal i jestem w pierwszym trymestrze ciazy :) takze faktycznie utrata killogramow moze pomoc pozdrawiam

ale cinamoonka to ja powinnam schudnac do 60 kg? czy moge schudnac 15 kg i zaczac starania? kurcze daleka droga do 60 kg :(

Ja jak się dowiedziałam,ze mam jajniki policystyczne wzięłam się w garść i w dwa miesiące schudłam 20kg. Ale całkowicie zmieniłam sposób żywienia. Myślę,ze próbowac zajśc w ciąże możesz wcześniej- przy otyłości po prostu trudniej.

Gość cinamoonka
poprostu zacznij diete,cwiczenia i starania o dzidziusia moze nie bedzie tak zle jak Ci sie wydaje