Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bania777

czarna sukienka na wesele towarzyszac swiadkowi

Polecane posty

Gość bania777

Cześć Dziewczyny!! mam taki mały dylemat, mam chłopaka, który jest na świadkiem na weselu swojego brata ciotecznego. mam sliczna, skromna czarna sukienke, jest prosta, do kolana na cieniutkich ramiączkach i z tylu na polowe plecow ma z tych samych cieniutkich ramiaczek taki x :) bardzo mi sie podoba, ale nie jestem pewna czy pasuje mi isc w niej, gdyz wesele to nie pogrzeb czy studniówka.... :/ bedzie tam cala jego rodzina i bardzo mi zalezy zeby swietnie wygladac. myslalam o tym zeby do tej czarnej sukienki zalozyc biale bolerko, biala torebke i mam czarne buty a obcaly sa w drobne czarno-biale paseczki, do tego srebrna bizutera. czy moze tak byc?? rozjasnie calosc, ale przeciez nie bd cale wesele biegac z torbka i bolerkiem, wiec jak je zdejme to tak czy tak wyjdzie na jedno:( co mam robic???:( myslec o innej sukience czy moze tak byc?? bardzo prosze o pomoc!:* pozdrawiam:)

Gość Hmm, to nie studniówka czy
jednak tak? 'Apelowo' musi być koniecznie?:O Wybacz, ale bez polotu kompletnie. Popatrz może na stronach jakiś internetowych, jak się ubiera w 'wielkim świecie':P Wg zasad savoir vivre czarna sukienka odpada, ale w dzisiejszych czasach i tak mało kto się na tym zna. Skoro tak Ci się ta sukienka podoba to w niej idź, ale na litość- żadne białe dodatki:O

Gość bania777
dobra;) przyjełam;) dzieki;) zadnych bialych dodatkow;) to moze zmienie sukienke;p

Gość tomszowianka
czerwone dodatki o wiele ładniej będą wyglądać, możesz do sukni, albo włosów wpiąć czerwoną różę, czy jakiś inny kwiat,

moja swiadkowa byla cala na czarno i nikt nie umarl.dajcie spokoj.biale bolerko na pewno nie,ale moze jakies inne kolorki,jakis ladny naszyjnik kolorowy, pasek, duza branzoleta

Gość nie patrz-przymusu nie ma
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeetam tzw "mała czarna" jest ok na każdą okazję. Kup do tego czerwone szpilki, czerwoną torebkę i jakieś czerwone ozdoby na szyję i jak najbardziej może być

Gość bania777
bizuteria masywna, to tak, bo sukienka jest z "malych czarnych" wiec najlepiej bd chyba pasowac.

Gość sok pomidorowy :))