Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwtb książe ciemności

Śłuchajcie znalazłem nieopublikowany wiersz naszej gwiazdy na kafe

Polecane posty

Oto ja martva kafeterii ważna użytkowniczka Wyzwę cię stulejarzu od przegrańca i prawiczka Łączy mnie z wami ludzie tak naprawdę niewiele Bo jestem wampirzycą zamkniętą w ludzkim ciele Rzucam na necie zaklęcia klątwy i czary Każdy kto mi podskoczy nie uniknie kary Jestem tak ogarnięta swej wrażliwości rozkwitem Ale tak na naprawdę zwykłym balastem i pasożytem Oto ja mroczna martva anka Na suficie lampa i skakanka Chodzę na czarno i kotów krew pije Grożąc jednocześnie ,że się zabije Jednak to żarty i zwykłe psoty Bo nie mogłabym zrobić takiej głupoty Nie muszę przecież nic robić tylko chorować I przez to mogę się byczyć i nie pracować Więc strzeżcie się mnie zwykli śmiertelnicy Bo już piszę listy z mojej kamienicy Do mych przyjaciół ze świata wampirów Wilkołaków demonów i innych świrów Nie mogących pogodzić się ze swoją ułomnością Wyzywamy kozaczymy i ogłaszamy z całą pewnością Że jesteśmy wyjątkową, wyższa i lepszą rasą A wy jesteście ludźmi nikim i zwykła masą Mam swoich własnych fanów w całym internecie Wszyscy żyją i podziwiają mnie w moim świecie A teraz wybaczcie ale na mnie już pora Muszę uciekać bo mama mnie woła Że czas posprzątać ten chlew w moim pokoju Ech chyba nigdy nie zaznam spokoju By móc bez przeszkód na kafeterii trollować Napinać wyzywać i wszystkich prowokować

Gość janusz z bydgoszczyy
chciałbym cie glaskac po twoim pisiorku 😘

Lady Love zdążyłam zauważyć że w tematy dotyczące tej dziewczyny Noxelii wszędzie się wtrącasz

Gość dvfasfa
niezle, niezle... co masz jeszcze?

Gość dvfasfa
bo lady love zna ten stan, gdy kazdy jej morda sobie dupe wyciera :D

widzicie pariasy paniczka martva was miazdzy swoja liryka

:)

Gość dvfasfa
pisze sie spioch zeby taka emotka ci wyszla -> 😴

😴

Gość legiony_typowego
to niemożliwe by to była noxelia. Ona nie umiałaby napisać rymowanego wiersza, bo do tego trzeba przecież odrobiny talentu :D Jedyne co potrafi to nierymujący się, grafomański bełkot :classic_cool:🖐️

paniczko nox niech paniczka zapoda jakiś dobry wiersz byśmy my tluki nie znajcy sie na poecji mogli nacieszyć wzrok prawdziwym dziełem :(

Gość legiony_typowego
góówno prawda :D cechą wspólną niemal wszystkich domorosłych grafomanów jest to że wyrzygują bełkot który im w głowie siedzi i nazywają to białym wierszem :D (który żadnym białym wierszem oczywiście nie jest, lecz tylko bełkotem). :D🖐️

Gość dvfasfa
no wlasnie nox, ktos tu sie nei zna na poezji :classic_cool:🖐️

Gość legiony_typowego
"bialy wiersz bywa bardziej wartosciowy od rymowanki gdzie trzeba na sile szukac slow " Noxi :) ja temu nie przeczę, ale ty mnie chyba nie zrozumiałaś :D Wiesz że ja mógłbym "namalować" obraz? Napierrdolić na płótnie jakieś kreski, kropki i powiedzieć że to modern art w stylu Picassa, głębokie und skłaniające do refleksji dzieło :D Różnica między mną i Picassem jest natomiast taka że Picasso gdyby chciał to potrafiłby namalować obraz realistyczny udowadniając swój warsztat, ja natomiast nie potrafiłbym namalować nawet realistycznej martwej natury, nie mówiąc już o narysowaniu realistycznego człowieka czy zwierzęcia. Taka jest różnica między Artystami i "artystami" :classic_cool:🖐️

Gość legiony_typowego
:D:D:D

podbijam :classic_cool:

Gość chuang-hoo
up

Gość ptasiek nastroszony
lady love jaja ty lady? wogóle wiesz kto to lady? tłysta locha , chłopka ze zmywaka twoja otyłośc świadczy , że prymitywna jesteś bo kultury odżywiania nie masz

Gość do lady love
na tym poprzednim zdjęciu wyglądałaś dużo korzystniej :classic_cool: