Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarasenka

Jak oduczyć faceta pewnych wkurwiających mnie zachowań?

Polecane posty

Gość jeniiiifer
no to faktycznie kolezanki jakies zaborcze. niestety, ale jesli on nie bedzie chcial nic z tym zrobic to ty nie dasz rady sama. a nie trzeba od razu histeryzowac, powiedzenie czegos w stylu "moze wylaczysz telefon jest tak milo, nie chce zeby ktos nam przeszkadzal" jest wg mnie na miejscu i nie robi z ciebie wariatki

Gość dfgrefgergrtgt
wybacz, ale idiotka z ciebie. Facet łachę ci robi i łaskawie daje się uwielbiać. Zresztą twój wstęp (Hurra mam faceta) mówi wszystko.

Gość Sarasenka
no to faktycznie kolezanki jakies zaborcze. - zaborcze nie są ale się starają okazywać mu zainteresowanie i uwielbienie... niestety, ale jesli on nie bedzie chcial nic z tym zrobic to ty nie dasz rady sama. - wiem :) a nie trzeba od razu histeryzowac, powiedzenie czegos w stylu "moze wylaczysz telefon jest tak milo, nie chce zeby ktos nam przeszkadzal" jest wg mnie na miejscu i nie robi z ciebie wariatki - bardzo słuszna koncepcja, z resztą, nie musi od razu wyłączać wystarczy, że nie odbierze :) dfgrefgergrtgt do okazywania mu uwielbienia to mi jeszcze daleko... :) a ,,hurra" było z dystansem :)

Gość jak facetowi podoba sie kobiet
sorry dziewczyno ale ten facet ma cie troszke w dupie,przepraszam za dosadnosc ale tak jest.facet jak jest z kobieta i mu na niej zalezy na pewno nie bedzie siedzial i gadal z jakimis idiotkami,bo bedzie sie bal ze cie jakos urazi,czy cos. powodzenia w szukaniu kogos kto cie bedzie szanowal

Gość Sarasenka
nie no pewnie, gdyby odrzucał połączenia pewnie czuła bym się lepiej... - to by dopiero mi dało do myślenia, że coś ukrywa. W kwestii szacunku to jedna rzecz (pozytywna czy negatywna) nie świadczy o szacunku czy też jego braku. Ja z szacunkiem problemu nie mam - problem mam z nazbyt spokojnym i grzecznym facetem i głupimi dziwkami, co jak im się pluje w twarz to mówią, że deszcz pada :)

Gość jak facetowi podoba sie kobiet
ty nie rozumiesz,ze jakby mu na tobie zalezalo to by swoim kolezankom dosadnie powiedzial,zeby nie dzwonily :) ale ty go usprawiedliwiaj :)

Gość jutitss
nie trzeba od razu mowic zeby nie dzwonily, skoro to kolezanki to po co je skreslac od razu jak sie laskę pozna? wystarczy wyciszyc tel jak dzwonia, nie odbierac wieczorem, a jesli beda mialy pretensje to ich problem i swiadczy o braku inteligencji. szczerze, to nie moge uwierzyc, ze twoj chlopak jest szalenczo zakochany w tobie, ale nie moze nie odebrac jednego glupiego tel od jakiejs laski, kiedy jestescie sami i milo spedzacie czas. zed jest az tak mily, jak to okreslilas, ze boi sie nie odebrac. dla mnie to chore i wykluczające sie

Gość jenniffer
"no to faktycznie kolezanki jakies zaborcze. - zaborcze nie są ale się starają okazywać mu zainteresowanie i uwielbienie..." a wczesniej pisalas, ze ty jestes bardziej wyrozumiala od nich i nie suszysz mu glowy jesli nie ma ochoty z toba gadac prez tel. czyli logicznie one maja wielkie pretensje jesli owego tel od nich nie odbierze. po drugie - widac ze twojemu facetowi bardzo to uwielbienie sie podoba, bardziej grupy kolezanek niz twojej osoby

Gość bernardetta
O matko, wszyscy chca teraz wmowic,ze facet jej nie szanuje,olewa,itd.. I po co? Kazdy czlowiek lubi jak inni sie nim interesuja, dzwonia do niego,itd., czuje sie wtedy wazny, popularny,itp. Niektorzy sa jednak na tyle niedojrzali, ze opieraja na tym calkowicie swoja samoocene, byc moze taki wlasnie jest facet autorki- moze jest jeszcze zbyt mlody, zbyt sie przejmuje innymi, i nikt tego nie zmieni, trzeba tylko miec nadzieje,ze z czasem on zmieni priorytety. Teraz jednak on nawet nie wie,ze ona ma z nim problem. dlatego trzeba mu powiedziec-na poczatek delikatnie, tak jak ktos zasugerowal, a jak sie bedzie ociagal, to powiedziec: ''pamietasz, prosilam cie,zebys wylaczal/nie odbieral kiedy jestes ze mna''.

Gość madagaskar81
Krzyki, zakazy nakazy na pewno nie zadziałają. Moim zdaniem powinnaś zrobić tak, żeby do Ciebie wydzwaniali jacyś faceci, wtedy może zrozumie o co Ci chodzi. Możesz zrobić się bardziej niedostępna, faceci mentalnie nie wyszli z lasu, lubią polować i zdobywać. Wszystko podane na tacy ich nie kręci

Gość kath111
Przykro mi to mowic ale ich niczego sie nie oduczy:( jak bedziesz chciała go oduczyc i zaczniesz naciskac to z Toba zerwie;( tacy sa faceci