Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kswjdmx,

Jakie tematy na spotkanie?

Polecane posty

Gość kswjdmx,

Od czego zacząć? Wypić jedno piwko przed? Myslicie ze mnie rozluzni i choć na chwilę oderwie od kompleksów?

Gość Angelica cyca cyca
tak rozluźni ci gębę i jeszcze coś wygadasz niemądrego albo coś co miało być tajemnicą albo jakąś wstydliwą kwestię której bez piwa byś nie poruszył i rozluźni ci pęcherz moczowy

Gość hdhdhdhdd
ja zazwyczaj rozmawiam o muzyce, filmach, religiach albo poglądach. nie pchaj się w coś o czym nie masz pocięcia, wyrażaj opinie - ja bym tak mogla gadac godiznami. jak rozmawiasz o wspolnych zainteresowaniach nie ma szans na niezręczną ciszę :)

Gość kswjdmx,
właśnie tego się obawiam. to ma być spotkanie zapoznawcze których nie trawię, ale nie mam wyboru.Ok, przywitam się a co jak reszta(spotykamy się w kilka osób) będzie taka cicha/wstydliwa, ze nie powie nic? Ze mną jest ten problem,ze sama gadać nie zacznę. Ktoś musi naprowadzić na dobry temat bo inaczej jak osiołek siedze/ewentualnie stoję :D

Gość kswjdmx,
Myślisz że jedno piwo aż tak bardzo mi rozwiąże język?

Gość hdhdhdhdd
nie pij lepije piwa, strzel se sete wódki :classic_cool:

Gość kswjdmx,
a bez alkoholu sie da w ogóle? jak Wy to robicie że zawsze macie o czym gadać z ludźmi? Mi często zdarzają się gafy...dlatego muszę sie ciągle kontrolować :o

Gość hdhdhdhdd
też mi się zdarzają, nawet często :) czasem jestem taka cicha, że nic nie mówię, ale jak juz zacznę rozmawiac to moge gadac o niczym w nieksonczoność :)

Gość kswjdmx,
hdhdhdhdd Jeśli chodzi o mnie to też ten problem znika gdy sie rozkręcę ale najgorzej jest na początku... Chciałabym sprawić wrażenie śmiałej osoby ale cwaniakowanie nie jest dla mnie więc jak sprawić takie wrażenie? Uśmiechanie się odpada... Szynamon a co Ty taki złośliwy?

Gość kswjdmx,
up :D