Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanek21lat

problem z punktem G

Polecane posty

Gość kochanek21lat

Witam. Nie dawno kochałem się z moją dziewczyną (jesteśmy ze soba ponad 3 lata a dopiero miesiac temu zaczelismy to robic). Jeśli chodzi o mnie to było świetnie. Później sie dowiedzialem ze nie bylo to dla niej zbyt przyjemne bo czlonkiem nie pieściłem jej punktu G. Powiedzcie mi jak mam sie z nią kochać zeby poczuła maksymalna rozkosz a nie tylko uczucie wkładania i wyjmowania ? może jakaś ciekawa pozycja? proszę o mądre wypowiedzi.

Gość niekonieczny
Weź ją tam palcami wyczochraj, członek to mało odpowiedni narząd do porządnego wymemłania g-spota :P Moja odpopwiedź jest poważna :D

Gość kochanek21lat
ale mi chodzi o rozpieszczenie punktu G czlonkiem a nie palcami :-) jak mam to zrobić:)

Gość niekonieczny
Trudno będzie, chyba że masz wzorcowo zagiętego ku górze i dobry stół kuchenny, żeby ją położyć na plecach :D

w kamasutrze pisali, ze trzeba miec penisa (tak na ok 13-15cm) i grubego. wiec nic nie poradzisz ze swoim wentylem do opony

Gość nigdy tego G-noja
nie wyczułem

Gość niekonieczny
smal równo na łyżeczki aż się uda :P W tych filmikach też jest ziarno prawdy, ale zapomnij, że to recepta. Od patrzenia na budunek siłowni bicepsy nie urosną. Trenuj chłopie każdego dnia :D

Filmik bardzo dobry. Ja właśnie tak robie. Kładę sie na brzuchu przy kobiecie, mocne cąłowania pieszczenie piersi a potem ręka w dół. Wkładam najpierw jeden palec a potem dwa i z początku łagodnie a potem mocniej iciskam i masuję kość łonową od środka Odloty szalone . A własnie temat na nowy topik czy kobieta sama może dotykać i pieścić swój pkt G ?

Najlepiej niech ona będzie na górze np na jeźdźca wtedy będzie mogła sobie wszystko kontrolować, na pewno poczuje przyjemność ;)