Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka straszna7aaa

On gardzil mną a ja go wielbiłam.W końcu przejełam jego tożsamość

Polecane posty

Był moim wzorem..Spotykalismy sie tylko 3 miesiące mówił,ze jestem beznadziejna,że nie ma przyszłości ze mną,że nie mam kasy,pasji marzen ze na nic mnie nie stac na żaden wyjazd i życie ze mną to dramat.. Nie mam z nim kontaktu od 4 lat...Ale za główny el postanowiłam sobie zrealizować to co realizował on...Zapisalam sie na kurs paralotni i jazde konną(kupiłam swojego konia)Byłam na urlopie na wyspach kanaryjskich i wyspach greckich..Przeprowadziłam się z bloku(tak jak on pomogłam sobie kredytem na dom,on tez miał dom)Wszytsko po to by byc taka jak on i miec tyle co on...Gardze ludzmi ktorzy są mniej zaradni,tak jak on gardził mną.Man obsesje pieniędzy..Jemw drogich knajpach tak jak jadał on....On był akwizytorem,ja tez coś w podobie bo jestem pośrednikiem kredytowym i nieruchomości.Wciskam ludzią "preferencyjne" kredyty i jestem na prowizjach któe mnie motywują...dokladnie tak jak on...I jestem zaburzona biedna nieszczesliwa....tak jak on...:O

ludziOM ** Sorrry....Pije też tak jak on

słucham??:O

dziekuje za rade:O

Gość flow
tak sie zasto zstanawiam czy robisz wszystko to dlatego że sama tego chcesz i daje ci to satysfakcje?? czy tylko po to bo on to miał? czyli że nie masz z tego radości może być tak że jak się teraz spotkacie to on będzie miał duuzo wiecej niż ty ( np.kilka domów, może jakiś zagranica) a ty dalej bedziesz dla niego nikim ....ale najgorsze jest to że ty sama dla siebie jesteś nikim

byc moze bedzie mial wiecej bo zadluzał sie u kolegów a potem zmienił numer i udaje że go nie ma:O:O Ja mam tylko kredyt hipoteczny ktory sobie spłacam...Wiesz,w pewnym sensie daje mi to satysfakcje kocham paralotnie i konie..na prawdę polubiłam to..Ale ta mysl o tym zeby miec wiecej i o tym ze jak nie bede miala wystarczajco duzo poczuje sie jak kiedys....Ja nie robie tego dla niego...on nigdy sie o tym nie dowie nawet nie ma ze mna kontaktu. Ja to robie dla siebie ,..bardzo rpzezylam to co mi mowil kochalam go a dla niego bylam nikim..Teraz jak kogos pokocham chce mu pokazac ile mam i ile moge mu dac:OCzuje z jestem tyle warta ile mam

Gość Simon_Finix
Kto robi obrządek przy koniu ? Gdzie wywalasz obornik koński i co z nim później robisz ? Czy koń przeszedł jakieś poważne choroby, złamania ?

trzymam konia w stajni nie mial powaznych złaman ani chorób..Konia kocham na prawdęe

Gość Simon_Finix
Godności ludzkiej nie mierzy się stanem posiadania. Tak robią ludzie chorzy, z błędnym sposobem postrzegania innych ludzi.

Gość Simon_Finix
no pewnie, że nie w domu. Odpowiedz na moje pytania. Co ile wywalasz obornik spod konia ? Czy wynajęłaś lokum dla konia, u kogoś, kto się na tym zna ?

jest wstani w sensie hotel dla koni 0zł miesiecznie nic nie robie..tylko jak jestem to go zyszcze szczotkujje czyszcze kopytka

550zł miesiecznie nie wbiły mi sie piatki

Gość flow
no ok... powiedzmy ale ja czytajac to co piszesz wyczuwam ze jestes nieszczesliwa ( może sie myle) a napewno bedziesz nieszczesliwa jesli bedziesz mierzyla swoja wartosc przez to co masz (pieniadze, dom, karaiby.....) życze ci wszystkiego dobrego i żeby cie nikt nie wykorzystal przez to ze masz kase

Gość Simon_Finix
Kiedy go szczotkujesz ?

zawsze przed jazdą..Jestem u niego 3 razy w tyodniu,ale dzierzawie go tez malej dziewczynce ktora sobie na nim jezdzi i ona go tez szczotkuje Owszem chyba jestem nieszczesliwa nadal czuje sie nikim i czegos mi brakuje wciaz

Gość co wys ie tak do tego konia
przyczepiliscie najbardziej:O:O

Gość Simon_Finix
Nie domyśliłaś się ?

Gość co wys ie tak do tego konia
niet:O

Gość Simon_Finix
Czasami po odpowiedziach, można wywnioskować, czy dany temat nie jest najzwyklejszą ściemą.

przysiegam na wszystklo nie jest to sciemna kon jest starszy bo jestem jezdzcem z malym doswiadczeniem tylko 2 letnim..Wolalam spokojnego konika profesora.Stajnia zapewnia tez kowala wiec nie musze sie o nic martwic..tylko o pieniądze..

haha mam ci powiedziec jak to wszytsko sie nazywa??:) Szczerze mowiac nie wiem ale wiem co to jest i czemu sluzy..Jakbys kazala mi nazwac kazda czesc ubrania konia(popregi oglowia wytoki itp)to nie mialabym problemu a wyposazenia stajni nie wiem bo jak mowie nie zajmuje sie prowadzeniem i i opieką 24 a dobe tylko jezdzeniem czesaniem czyszzeniem tuleniem itp:)

na pewno widze tam żłob dla konika

Gość Simon_Finix
Ależ ja jestem przedstawicielem innego rodu ludzkiego. Na pewno jestem podobny z anatomii do Ciebie.