Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evitta

dlaczego on mi się nie oświadcza?

Polecane posty

Gość evitta

Cześć. mam mały problem. Jestem z moim chłopakiem 5 lat, bardzo się kochamy. jesteśmy swoimi pierwszymi milościami. Mamy po 23 lata, nawet razem studiujemy. zastanawia mnie fakt, że do tej pory mimo spędzonych wakacji we Wloszech i w Polsce nad jeziorem on nadal mi się nie oświadczył? Bardzo bym tego chciała, ale widzę że on tego nie rozumie:( Wiem, że zaraz któraś z Was naspisze, że jesteśmy młodzi, itp. Ale ja już do tego dojrzałam a pokza tym nie mam zamiaru zaciągać go przed oltarz za poł roku tylko min. 2 lata. Chciałabym żeby tylko złożył mi tą deklarację, że jestem kobietą jego życia. Owszem powtarza mi codziennie po kilka razy że mnie kocha ale to już nie to samo. Chcę mieć rodzinę i dzieci, kasa i kariera nie jest moim priorytetem:) Co sądzicie?

Gość belerofront..
bo wie co go czeka po slubie i ma rację, że tego nie robi, bo niby po cholerę brać ślub desperatko?

Gość belerofront..
bo wie co go czeka po slubie i ma rację, że tego nie robi bo i po co brać ślub desperatko?

Gość LittleMe
Ty dojrzałaś do tego, ale on pewnie jeszcze nie. Nie naciskaj na niego.

Gość Wie Lebny 1.2
Dla faceta malzenstwo to pieklo na ziemi. Badz wyrozumiala!

Gość belerofront..
a najlepsze jest to, że powodem doświadczym miał być wspólny wyjazd do włoch i nad jezioro:D i ona jest dojrzała do ślubu, chyba kena z barbie :D w domku dla lalek w przedszkolu

Gość belerofront..
*oświadczyn

Gość janetkaa.a
"zastanawia mnie fakt, że do tej pory mimo spędzonych wakacji we Wloszech i w Polsce nad jeziorem on nadal mi się nie oświadczył? " umarłam:D:D:D

Gość evitta
jejku dziewczyny nie rozumiecie... nie chodzi mi o to, że to miały być włochy, ale myślałam żę to takie romantyczne miejsce, skoro juz tam jedziemy i jesteśmy ze sobą 5 lat i znają się rodziny i razem nawet mieszkaliśmy dwa lata to że już czas na jakieś deklaracje. Ślub może być i za 3-4 lata, chodzi mi tylko o deklaracje i tyle! i nie jestem desperatką i rozpieszczoną dzidzią bo w życiu przeszłam już wiele, moi rodzice się rozwiedli, zyłam w biedzie i kena nie potrzebuję! Chciałam się tylko dowiedzieć jaka może byc tego przyczyna, bo gotuję obiadki, sprzątam , prasuję i naprawdę jestem dobrą kandydatką na żonę, a nie wiem dlaczego on tego nie widzi? Niczego mu nie zabraniam, więc o co chodzi?

Gość to tak samo jak mój
widac jak bardzo zakochany jest

Gość to tak samo jak mój
"Dla faceta malzenstwo to pieklo na ziemi. Badz wyrozumiala!" w zwiazku z tym teraz to mu piekło dopiero urzadze!!!

Gość rucha ją na 100%
bo gotuję obiadki, sprzątam , prasuję i naprawdę jestem dobrą kandydatką na żonę, to już wiesz czemu się nie oświadcza.

Gość to tak samo jak mój
"Ty dojrzałaś do tego, ale on pewnie jeszcze nie. Nie naciskaj na niego." ja naciskała i wiesz co dostaółam? sadyste za meza wiec sie zastanów 10 razy zanim cos o tym powiesz... najlepiej odrazu sie wycofaj i poobserwuj powaznie, pozadnie. Ja tego nie zrobiłam i załuje teraz

Gość to tak samo jak mój
mój nie chciał ze mna brac slubu, nie chciał sie nawet oswiadczyc...nalegała i zle zrobiłam...byc moze był by teraz z kims innym szczesliwy

Gość to tak samo jak mój
"bo gotuję obiadki, sprzątam , prasuję i naprawdę jestem dobrą kandydatką na żonę, to już wiesz czemu się nie oświadcza." czyli chuj niech zdycha z głodu i nie dotknie mnie nawet chodzby nie wiem co... niech lezie na dziwki albo niech znajdzie sobie nowa dziewczyne w której sie zakocha i nie bedzie mnie sadysta terroryzował

Gość to tak samo jak mój
"zawsze szczery a po co?" po cos czego ty chuju bez empatii8 nigdy nie zrozumiesz

Gość to tak samo jak mój
rzycze mu wsztskiego dobrego z nowa miłoscia :)

Gość to tak samo jak mój
*życze

Gość to tak samo jak mój
"po cos czego ty ch*ju bez empatii8 nigdy nie zrozumiesz kolejny kobieton, urodzaj" kolejny facet nieurodzaj... wal sie!

Gość rucha ją na 100%
czyli ch*j niech zdycha z głodu i nie dotknie mnie nawet chodzby nie wiem co... niech lezie na dzi**i albo niech znajdzie sobie nowa dziewczyne w której sie zakocha i nie bedzie mnie sadysta terroryzował po prostu zajmij się sobą, a nie jego posiłkami, jego brudami i jego problemami.

Gość taka ja taka ja
bo ma wszystko co mu do życia potrzebne: gotujesz mu, sprzątasz, prasujesz dupy mu dajesz to czego on ma jeszcze chcieć. To że on się teraz tobie nie chce oświadczyć to tylko i wyłącznie twoja wina. nie licz że mu się to odmieni.

Gość ołki dołkiii
ponieważ nie spędziliście jeszcze wakacji w Australii :D

Gość evitta
się ludzie uparliście tych wakacji! Nie chodziło mi op miejsce, że jestem materialistką czy coś, chodziło mi o to, że skoro mamy już możliwość spędzenia wakacji w takim miejscu to pozostałyby wspaniałe wspomnienia na lata, tym bardziej że kiedyś wspominając o oświadczynach powiedział, że we Włoszech to tak romantycznie by bylo. Najpierw się zasłaniał tym, że nie ma kasy na pierścionek, więc jak mu powiedziałam, że pierścionek mnie nie obchodzi bo może być i za 50zł a chodzi mi o sam gest, to później się okazało, że jak skończymy licencjat. Skończyliśmy i nadal nic. Mimo jego zapewnień nie wiem o co chodzi, bo skoro mnie tak kocha to czemu jeszcze się nie oświadczył? A jak zaczynam ten temat, po prostu jak zwykła rozmowę, to on ucieka od tematu i nie chce się wypowiedzieć.

Gość evitta
szczerze? dla mnie to jest przykre jak każdy facet, wymiguje się odpowiedzią typu: czeka mnie monotonia, trzymanie pod pantoflem itp... Panowie! Ocknijcie się!!! My kobiety nie zmieniamy się w 5 minut! Owszem małżeństwo to poważna sprawa, ale to nie jest ubezwłasnowolnienie! Tylko wszstko zwalacie na nas kobiety! A Wy co? nie zmieniacie się? Ja myśle, że to zależy od czlowieka, jak się kogoś kocha naprawdę to się nie zmienia na złe, ewentualnie na lepsze... nie wiem, nie rozumiem takiego toku myślenia i tyle.

Gość belerofront..
a po co ma ci sie oswiadczac jak dupy mu dawalas na tacy i bez slubu?

Gość evitta
a myslisz że jakbym mu nie dawała to by dłużej wytrzymał?