Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 mnie to poprostu zastanawia bo kłuje mnie to podbrzusze i ten mleczny śluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Rossi jeśli nawet macie tyle tak samo długie cykle to nie znaczy, że owulacja wyjdzie tak samo. Każdy jest inny. Albo cierpliwie jeszcze poczekaj albo zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a i piersi mam nabrzmiałe ale nie bolace a przed kazdą @ nie dało sie ich dotknąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia409 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Ostatnio właśnie bywało różnie bo rok temu odstawiłam pigułki ale zazwyczaj 28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Mnie kłuł jajnik jakoś tydzień po stosunku i to mi dało do myślenia. A okazało się, że owulacja była nie z tego jajnika, który bolał niby na ciążę, więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 wiem ale poczekam do jutra do dnia spodziewanej@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 boje sie tylko ze mi sie opóźni @ i bede sie wkrecac, bo wróciłam z urlopu z ciepłych krajow i ta zmiana klimatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia409 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Ja pierwszą ciąże poroniłam niestety ale tak samo jak w tej obecnej pierwszym objawem było kłucie jajnika, dlatego od razu zrobiłam test bo po prostu czułam że to ciąża. Zrób test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Jak nie będziesz w ciązy, to się zalamiesz? Ja np. nie mam i nie miałam żadnego powiedzmy typowo ciążowego śluzu ani wielkich cycek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 wiem wiem boje sie rozczarowania dlatego ten test odkłdam jak najpoźniej , wtedy tez bedzie chyba wiarygodniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Rossi szanse są 50/50. Tak jak pisałam wczesniej są to objawy subiektywne (i na wczesną ciążę i @)... mogą ale nie muszą występować... Każda kobieta jest inna i odczuwa inaczej. Nie jest regułą, że zawsze tak samo będziemy się czuć przed @ i jesli cos się zmieni nie oznacza to wcale ciąży. Najwiarygodniejszy na tym etapie jest test beta, a potem wiadomo usg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 załamac moze i nie ale szczesliwa tez nie bede z tego powodu jak ciazy nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Wiesz co: nie ma się do czego spieszyć ;) chyba że będziesz nieliczną szczęściarą z super dobrym samopoczuciem, no ale życzę pozytywnego testu tak czy siak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia409 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Ja na twoim miejscu od razu bym sprawdziła, bo nie wytrzymałabym niepewności heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 symfoniaserca wiem ale bete zrobie jak ze dwa dni nie dostane @.A czy jakbym dzis popołudniu zrobiła test to moze byc on wiarygodny? dzis jest mój 26dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 i jutro powinnam dostac@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Test beta już wyjdzie wiarygodny, a natomiast sikane to mam wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia409 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Ja zrobiłam dwa różnej firmy i na obu wyszła ciąża a ty masz jeszcze bliżej do @ niż ja miałam. Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 to poczekam jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Ja też czekam na efekty, mam jeszcze 2 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 symfoniaserca a w ktorym dniu cyklu sie starałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a powiedzcie mi dziewczyny czy sugerujecie sie kalkulatorem dni płodnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 od 12 dc, 14 dc do 16 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 przy cyklach ilu dniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Mozna tam popatrzeć, sprawdzać śluz ale i tak pewności 100% nigdy nie ma że było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Ja orientacyjnie przez ciekawość sprawdzałam na kalkulatorze, czy moje obserwacje (metoda objawowo-termiczna) się mniej więcej pokrywają. Pokrywały się, chociaż miałam kieeedyś jeden cykl z owu w 19 dc, czyli 3 dni później i wtedy bez temperatury zrobiłabym wielkie oczy "jak to, skąd ciąża?". A dodatkowo gin potwierdził czas płodny i dzień owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 nie wiem moze i sie nakrecam, ale zdaje mi sie ze tak mnie nie kłuło nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 kurcze mam nadzieje ze ten 13dc u mnie to nie bedzie zapóźno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 wiesz źle ci podałam... starania do 18 dc. Mam 30 dni. A i jeszcze jedno mnie też wydawało się że przed staraniami nie miałam takich i takich objawów. Teraz baczniej obserwujemy ciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przed porodem kupiłam sobie Napisano Sierpień 17, 2011 szczerze radzę wyluzować z tymi objawami. Bo to nic pewnego. U mnie raz prawie od połowy cyklu zaczął się ból piersi a nigdy tak nie miałam więc byłam pewna że się nam udało. I nic -okres nadszedł jak zegarku. A gdy faktycznie zaszłam cykl był jak każdy inny. Więc jak widać brak reguł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach