Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Rossi, gdybym ja nie obserwowała siebie i cyklu, to za Chiny bym się nie sugerowała kłuciami, ciągnięciami i momentem zagnieżdżenia, który dokładnie czułam. Ale każdy organizm reaguje inaczej, więc może jesteś już w ciąży. U mnie pierwsze mocne objawy zaczęły się tuż po zrobieniu testu (brr, dziękuję bardzo). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 no chyba, ale u mnie po tym stosunku 13dc na drugi dzien dostałam gestego, grudkowatego, białego śluzu ktory mnie zastanowił a potem przeszedł w mleczny i taki mokry i mam taki do dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Dokładnie tak jak wyżej... na tym etapie nie ma objawów których nie można by do @ przypisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 trudno czyli pewnie nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Rossi ja również mam teraz taki śluz, lepki i białawy nie brudzący bielizny. Ale to również objaw subiektywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 to porazka jakas, chyba ze obywdie jestesmy w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 jest jeszcze 1 opcja jedna tak druga nie, bo każdy jest inny i inne ma objawy. Ja spokojnie czekam juz nie doszukuję się objawów sugerujących ciążę... takie były moje pierwsze cykle starań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Przecież taki śluz jest typowy dla fazy poowulacyjnej - niepłodnej. Może, ale nie musi być objawem ciązy. Nie czytajcie niczego z neta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 tak cycki cycki normalny śluz... i u każdej moze być inaczej (inne ciało inne reakcje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 śą takie u których już po owulacji są suchości... nie ma 1 reguły na wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 macie racje najlepiej nic nie czytac bo człowiek sie tylko nakreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 tylko cierpliwość i test... lepiej się nie nakręcać bo i rozczarowanie będzie większe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 wiem mialam tak 2 cykle temu , staralismy sie 10dc bo myslałam ze przy moich 26dniowych to wystarczy, zestresowalam sie strasznie i okres pierwszy raz w zyciu opoźnił m,sie o pare dni.Zrobiłam test i wyszła blada druga kreska.Juz sie z mezem cieszylismy a na drugi dzien rano dostałam@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 i teraz do zrobienia testui mi sie nie spieszy i tez naczytałam sie ze blada kreska to ciaza. A teraz uwierze dopiero jak bede dwie grube krechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Na niektórych testach z góry zanaczają, że może być 2 blada kreska która nie jest potwierdzeniem obecności ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 No bo blada kreska to ciąża, a ty miałaś mikroporonienie. No chyba, że masz problemy np. z tarczycą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 myślę,że najlepsze są testy beta płacisz 1 raz i masz 100% pewności, a przy sikanych to niektore i po 3-4 robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 z tarczyca nie mam bo badałam hormony.Wiec teraz probowalismy do 13dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 wiem jak do piatku nie dostane to zrobie bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Rossii, a wiesz, kiedy masz owu, czy wyliczasz? Często jest tak, że akurat jeden dzień robi różnicę, ale to pewnie sama wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość looooooooo Napisano Sierpień 17, 2011 skoro była blada druga krecha, to to była na 100% ciąża tylko biochemiczna. Może Ci brakuje progesteronu (bada się 7 dni po owu) Możesz sobie zbadać temp. powinna być ok 37,2 w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 no wiem ze robi roznice, stosuje metode termiczna i obserwuje śluz, cykle mam regularne ale kiedy mam na 100% owulacje to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 looooo każda z nas ma inna temp bazową więc i 36, 8 może oznaczać ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Bo tak na 100% to tego nikt nie wie, chyba że przy całodobowym monitoringu. Myslałam, że po prostu bazujesz tylko na kalendarzyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ale temperatura ciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 kalendarzyk mi wyliczył jeden ze kochalismy sie w dniu owulacji, jeden ze dzien po a jeden ze dzien przed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ani temp. ani obserwacja śluzu nie dają 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 kurcze to co daje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 tylko tego 1 dnia w płodnych współżyjecie? najlepiej przed spodziewaną owulacją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Nic nie daje 100% tak naprawdę, ale obserwacje ciała mogą dużo ułatwić. Jak masz regularne cykle, to przecież dokładnie widać, kiedy jest owu i bez kalendarzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach