Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 poczekam jeszcze z tym testem, ale martwi mnie to pobolewanie i pieczenie podbrzusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Czemu cię martwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 bo tak nie mialam ale boje sie ze to moze cos nie tak z jajnikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a to dłuzsze krwawienie w tym cyklu nie wpływa chyba na dni płodne i owulacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 dłuzsze krwawienie raczej nie ale sama zmiana klimatu owszem, tak jak stresy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 czyli mogłam miec owulacje przesunieta? to juz napewno nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 nie będziesz mieć pewności jesli nie zrobisz testu.... Pytanko kiedy wróciłaś z wyjazdu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 06.08 2 dni po tym finałowym seksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a miesiaczke dostałam wterminie dzien po przyjeżdzie na wczasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Niektóre kobiety maja planowo u innych zmiana klimatu ma wpływ mniejszy bądź większy. Ja zawsze wtedy mam dłuższy okres jeśli wypada na wyjeździe... albo opóźnienia. Koleżance opóźniła się @ aż o 3 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 czyli te dni płodne mogly sie przesunac jak @ miałam na wczasach i seks był w połowie cyklu? czy dopiero ten cykl co ma nadejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ten trwajacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 czyli na wczasach owulacja tez mogla sie przesunąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 czy też nadchodząca @ różnie zależy ile się było i gdzie (jaki klimat) Tak jak pisałam na samym wyjeżdzie albo się opoźniała @ albo była dłyższa... jesli miałam @ przed wyjazdem to następna też czasem wypadała później. Tu jest jedno wielkie gdybanie. Bo nie ma reguły kiedy co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 dodam, że mam regularne cykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Zrób test w dniu spodziewanej @ lub po... albo wogóle zaczekaj parę dni. Analiza kiedy, co i jak... nic tu niestety nie da. Ogranizm czasem płata figle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 40 stopni upału taki klimat, @ w czasie bo dzien po przyjezdzie trwające dłuzej niz zwykle ale to mysle ze prze lezenie na słoncu.seks z finałem w połowie cyklu wiec owulacja chyba w czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a i pobyt 15 dniowy i powrot do domu w 15dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Na to pytanie nikt niestety Ci nie odpowie... mogłaś mieć planowo, a mogły być przesunięcia. Najlepeij będzie zaczekać i jeśli @ się nie zjawi rozwiejesz wątpliwosci testem. Zyczę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Dziekuje , strasznie to wszystko skomplikowane a wydawałoby sie ze wystarcza dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
symfoniaserca 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Niestety nie wystarcza, cała masa czynników bierze w tym udział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 poczekam z tym testowaniem jeszcze bo 13 dni po tym konkretnym stosunku to chyba zawczesnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 Gonadotropina zaczyna się wydzielać od momentu zagnieżdżenia, a nie od dnia owulacji lub stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 ale zagniezdzenie moze chyba trwac do 14 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 od owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Sierpień 17, 2011 No taki przeciętny standard to ok. tygodnia, gdzieś czytałam, że do 12 dni. U mnie po owu to było dziewiątego dnia, w 25 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 u mnie jest 13 dzien po tym stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 zobacze czy dostane @ jutro bądź pojutrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Sierpień 17, 2011 z tego co sie tu naczytałam to mysle ze tak i straciłam juz nadzieje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach