Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Czy jest duża mozliwosc ciąży?

Polecane posty

poczekam jeszcze z tym testem, ale martwi mnie to pobolewanie i pieczenie podbrzusza

Gość cyki cyki
Czemu cię martwi?

a to dłuzsze krwawienie w tym cyklu nie wpływa chyba na dni płodne i owulacje?

Niektóre kobiety maja planowo u innych zmiana klimatu ma wpływ mniejszy bądź większy. Ja zawsze wtedy mam dłuższy okres jeśli wypada na wyjeździe... albo opóźnienia. Koleżance opóźniła się @ aż o 3 tyg.

czyli te dni płodne mogly sie przesunac jak @ miałam na wczasach i seks był w połowie cyklu? czy dopiero ten cykl co ma nadejsc

czy też nadchodząca @ różnie zależy ile się było i gdzie (jaki klimat) Tak jak pisałam na samym wyjeżdzie albo się opoźniała @ albo była dłyższa... jesli miałam @ przed wyjazdem to następna też czasem wypadała później. Tu jest jedno wielkie gdybanie. Bo nie ma reguły kiedy co i jak.

Zrób test w dniu spodziewanej @ lub po... albo wogóle zaczekaj parę dni. Analiza kiedy, co i jak... nic tu niestety nie da. Ogranizm czasem płata figle.

40 stopni upału taki klimat, @ w czasie bo dzien po przyjezdzie trwające dłuzej niz zwykle ale to mysle ze prze lezenie na słoncu.seks z finałem w połowie cyklu wiec owulacja chyba w czasie?

Na to pytanie nikt niestety Ci nie odpowie... mogłaś mieć planowo, a mogły być przesunięcia. Najlepeij będzie zaczekać i jeśli @ się nie zjawi rozwiejesz wątpliwosci testem. Zyczę powodzenia.

Dziekuje , strasznie to wszystko skomplikowane a wydawałoby sie ze wystarcza dni płodne

poczekam z tym testowaniem jeszcze bo 13 dni po tym konkretnym stosunku to chyba zawczesnie?

Gość cyki cyki
Gonadotropina zaczyna się wydzielać od momentu zagnieżdżenia, a nie od dnia owulacji lub stosunku.

Gość cyki cyki
No taki przeciętny standard to ok. tygodnia, gdzieś czytałam, że do 12 dni. U mnie po owu to było dziewiątego dnia, w 25 dc.

z tego co sie tu naczytałam to mysle ze tak i straciłam juz nadzieje :(