Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victoria@@@ 1985

zostanę matką chrzestną : PREZENT CZY KASA ?????? pytanie do mam .

Polecane posty

Gość cismarch
ja kupiłam prezenty za łączną kwotę 500zł, nie dawałam kasy bo to byłby dla rodziców prezent nie dla dziecka

znam wiele przypadków , gdzie kasa którą dostało dziecko poszła na rózne rzeczy , z tego co mi kolezanki opwiadały to czesciowo na potrzeby dziecka a czesciowo na ... potrzeby rodziców . Ja w kwietniu będę chrzestną , ale dam chyba kasę , bo wiem że akurat kuzynka wszelkie pieniażki , nawet te otrzymane na urodziny wkłada na konto dla córki , wiec pewnie i pieniędzmi z chrzcin synka zrobi to samo .. Palnuję dać więcej niż autorka, nie napisze ile , bo pewnie zaraz harpie by mnie zjechały .

Gość Też mama
To trudny wybór. Prezent nie zawsze musi być trafiony, a jak dasz kasę to i tak zawsze będzie za mało. Moja córka od chrzestnej dostała leżaczek z Fischer Price'a i 300 zł, a od chrzestnego kombinezon na zimę, który będzie jej pasował w lato 2012 :/ i 100 zł, także...

Gość a be ce
Z ciuchami to ludzie nie mają wyobraźni

Gość vfvfvffv
widzę że wypowiadają się same mamuśki które chcą zarobić na chrzcie własnego dziecka. Sorry ale tak jest. Jeśli dziecko od każdego dostanie kasę (chrzestnych, dziadków, ciotek,itd) to się może z tego uzbierać i 2 tyś. a wątpię że rodzice przeznaczą to na dziecko. Może kupią mu coś za góra 200zł żeby nie było. ale reszta kasy pójdzie na "zachcianki" rodziców

Gość Chrzest.co
Lepiej kupić fajny prezent,który bedzie pamiątką na całe życie,znajdziesz je w sklepie www.Chrzest.co

Gość Damianka 889
Polecam stronę gdzie z pewnością znajdziesz ciekawe pomysły z okazji chrztu lub urodzin www.CrystalCity.pl naprawdę warto.