Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z warkoczem

Drobnoustrojowy olej pszenny - ktoś to zna?!

Polecane posty

Gość Dziewczyna z warkoczem

Witam, znalazłam taki oto produkt: krem do stóp Dermactol ze sklepu internetowego Calmaderm (link: http://www.calmaderm.pl/strona/index.php?page=produktys&id=8), który jako składnik aktywny zawiera ów drobnoustrojowy olej pszenny. Nie spotkałam się wcześniej z tym olejkiem. Czy ktoś wie coś na ten temat? Pozdrawiam Ola z Poznania

Gość Zielarka z łąki pod miastem
drobnoustrojowy olej pszenny to jeden z lepszych naturalnych antyoksydantów (przeciwutleniaczy), bo zawiera dużo witaminy E. więc jeśli szukasz czegoś do zmęczonej, zwisającej skóry, która wygląda już lekko staro, albo boisz się że zacznie tak wyglądać i szukasz szybkich rezultatów - polecam! Specyfik jeszcze rzadki na polskim rynku, ale skuteczny, jestem pewna że z czasem się przebije, a z nim produkty do których go dodano. :) Używaj bez obaw :)

Gość Tusk nas sprzedał
chyba, że jesteś na coś uczulona, to musisz poznać dokładny skład tego kremu, którego na stronie www sprzedającej ten krem nie podano, także google zanim kupisz lub tel. do nich. Chyba, że nie jesteś uczulona, to używaj.

Gość Faraonka-ONA
To pewnie to samo co olejek z kiełków pszenicy.... Zgaduję :D

Gość eeeeeeee????????
drobnoustrojowy czyli z bakteriami? to ja bym się bała czegoś takiego używać :P

Gość Olka_D85
A znam. Mam ten krem od kilku tygodni, przede wszystkim jest mega skoncentrowany i starcza na bardzo długo. Porządnie nawilża, zmiękcza i uelastycznia skórę (mam zgrubiały naskórek). Polecam, warto zainwestować.