Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otwarcie wlasnego interesu

Czy warto otworzy swoj maly mini interes?

Polecane posty

Chodzi mi o cos takiego jak pizzeria, restauracja albo jakis sklep. Spozywczy ale spozywka musi byc otwarta od 6-24 najlepiej... Moze skleb z poscielami, przescieradlami, recznikami... Skleb z ubraniami to chyba sie teraz za bardzo nie oplaca. Albo wlasna kwiaciarnie.. Co proponujecie?

W gastronomi moze by otworzyc tak stolowke. Od 9-17, zatrudnilabym 3 kucharki i jedna bufetowa. Oczywiscie na takiej stolowce bylyby domowe obiady.

To co mi proponujecie. W tym roku skonczylam szkole i zamierzam cos zrobic. A nie byc na bezrobociu.

Ale pytam serio. W moim miescie jest jedno bardzo takie ruchliwe miejsce. Obok sa busy, autobusy, taxowki. Oprocz tego jest tesco gdzie jedynym asortymentem jest spozywka, kosmetyki. W tym budynku jest takze apteka, salon play, itp. Naprzeciwko tego wszystkiego mam swoj lokal(dosc duzy) chcialabym tam otworzyc cos swojego. Moze stolowka gdzie obiady bylyby tanie i duzo ludzi napewnoby weszlo. Miejsce jest bardzo ruchliwe. Myslalam o otwarciu ksiegarni. Dzieci i mlodziez teraz ida do szkol, napewno bylyby kupowane ksiazki. Oprocz ksiazek bylyby kupowane zeszyty itp. Moze sklep spozywczo-przemyslowy? Ale raczej nie, obok mojego lokalu jest tesco wiec mogloby to nie pojsc.

Gość zrob jak pisz\esz
super pomysł

Gość w necie nic nie ma o tym
ja bym zrobila jakis punkt kebabowo-zapieknakowy

zalezy od wielu czynnikow od wielkosci miejscowosci od budzetu jakim dysponujesz od zapotrzebowania na takie uslugi itd itp teraz wszedzie kroluja kebaby a stolowka nie wiem ale skoro jest tak jak piszesz to probuj :)

A moze np takie cos posrednio miedzy kabebami a stolowka np maz w ofercie grzanki/zapoekanki z cebula i serem z serem i poeczarkami z szynka i ananasem z serem pieczarkami i szczypiorkiem z pomidorami szynka i serem itd do tego sosy czosnkowy pomidorowy do tego cos jak zurek barsz z pasztecikiem czy krokietem placki ziemniaczane ??

Tylko pamietaj o sanepidzie badaniach aktualnej ksiazeczce odradzam spozywke ze wzgledu na tesco mozesz tez zainwestiwac w rozen i serwowac kuraki z rozna kilka rodzajow surowek/salatek moze sprobuj gotowe kanapki ;)

kebab tesz ja polecam nie taki jaki wszedzie ale domowej roboty kurze cyce frytki pekinska pomidory ogorek kiszony cebulka czerwona plus sosy ;)

Gość ddsdsdfdfdfddf
a skad jestes?