Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifeislife

kelnerka z clubie

Polecane posty

Gość lifeislife

słuchajcie ile zarabia kelnerka w clubie??

Gość lifeislife
nie no zwykła dyskoteka ;)

Gość lifeislife
tylko, że ja będę piątek sobota i może sporadycznie w tygodniu.. koleżanka mi mówiła ,ze z 80 złotych za noc. to chyba nie tak źle?

No czy ja wiem kumpela pracuje w pubie od 16 otwarte ale otwiera o 15 ( musi posprzatac ) zamykaja roznie ale najczesciej 0 4 rano Dniowka ok 50 60 zl ale to maly pub napiwki oczywiscie tez

Gość lifeislife
nie mam pojęcia .. mam dzis na 19 i wszystkiego się dowiem, ale pewnie do zamknięcia 3-4?

Gość lifeislife
nie myślę, że ja tak mAŁO raczej nie bede miała.. jestem studentką dzienna i chyba to najlepsza praca w której mogę dorobić..

zalezy od poziomu klubu ja akurat w tym pubie czesto bywam ( znajomi wlasciciele) na ogol ludzie sa spoko szefostwo extra barmanki tez zawsze wszedzie znajdzie sie jakas moczymorda czy ktos kto bedzie chcial zrobic zadyme ale to norma od tego jest ochrona ja pracowalam za barem fajna praca ale zegar biologiczny przestawia sie niezle :) wiadomo nocne zycie dym z papierochow opary alkoholu no i sprzatnie wiadomo jak to po imprezach ale napiwki i znaleziska rekompensowaly te mankamenty :D

Gość lifeislife
ja akurat jestem nocnym markiem :P to nie będzie problemu :D

ale skoro studiujesz dziennie to wiesz... poza tym trzeba uwazac na alkohol czesto goscie upieraja sie stawiac kelnerkom/barmankom tu lyczek tam lyczek i wiesz..... ja kantowalam jak moglam wylewalam ale nie zawsze sie da...

Gość lifeislife
tzn ja bede raczej zbierała kufle, przecierała stoliki.. to chyba nie bedzie takich sytuacji.

ja jebie jak mnie to wkurwia dzieczyny......tu jako kelnerka mialam tez stawke jakies 5zl za godzine BO JESZCZE NAPIWKI DOJDĄ a napiwki były bardzo marne o ile w ogole, bo studenci liczyli co do grosza czasem nawet pytali czy moga piwo 'bez zlotowki,bez 50 groszy itd' a w holandii zarabialam jako kelnerka 14E/h (normalna kelnerka w pubie,zaden klub gogo) czyli w przeliczeniu jakieś 56zł + spore napiwki.....jest różnica??:// zapyziały kraj z nędznymi stawkami

Gość lifeislife
właśnie jeszcze myslałam o jakims odzieżowym na pół etatu, ale po zajeciach nie chce sie od razu do pracy.. a zarobki wychodziłby niecałe 500 zł.. no ludzie ja nie wiem jak niektórzy muszą się sami utrzymywać ;/ mieszkania drogie, utrzymanie też nie za pare groszy a praca.. lepiej nic nie mówić :/

Gość lifeislife
mam nadzieję, że zarobie sobie na paliwo i coś jeszcze zostanie na moje wydatki :))

Wiesz a moze sprobuj jako barmanka nauczysz sie robic fajne drinki podszlifujesz jezyk nie nalatasz sie tak ze sciera a duzy cllub jakie miasto?

Gość lifeislife
niestety języka nie podszkolę, bo to u nas w kochanej Polsce :P

Gość lifeislife
klub mniejszy, ale taki na poziomie mi się wydaje..

ej no jak takie podejscie bedziesz miec... obstawiam jakies wieksze miasto krakow wawa 3miasto lublin albo jakies typowo studenckie oj zebys sie nie zdziwila ja mieszkam w malym miescie a wielokrotnie obslugiwalam cudzoziemcow przedwczoraj tez u znajomych angole weszli a barmanka ni w zab trzeba bylo sytuacje ratowac :D jezyk to podstawa

na ike osob jakiego typu imprezy kiedy dyskoteki? sa imprezy prywatne typu panienskie kawalerskie osiemnastki?

Gość lifeislife
Białystok, nie tutaj raczej po prostu normalnie imprezy.. chociaż może i trafi się 18 czy kawalerki/ panienski raz na jakis czas :)

ja bym Ci radzila ubieganie sie o stanowisko barmanki ale sprobuj tez jako kelnerka powodzonka zycze :) mozesz znalezc fajne fanty ja m.in znalazlam okulary sloneczne jakies markowe wiele razy kase bizuterie srebrna zlota kurtki apaszki i dragi :D