Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhkjhnhjn

cytologia?

Polecane posty

Gość kjhkjhnhjn

Witam. Ostatnio po raz pierwszy byłam u ginekologa, zbadał mnie, przepisał tabletki. Podobnie było na 2 wizycie. Jednak ani na 1, ani na 2 wizycie lekarz nie wspomniał nic o cytologii. Mam 20 lat, czy to nie najwyższy czas, by ją wykonać?

Gość kjhkjhnhjn
bardzo proszę o odpowiedź...

Gość kjhkjhnhjn
czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć?

Gość kjhkjhnhjn
ech :(

Gość kjhkjhnhjn
kurczę, martwię się, że nie dał mi tego skierowania na cytologię, przecież to bardzo ważne badanie, i nie wiem czy powinnam zmienić lekarza, czy wprost poprosić go o takie skierowanie ... :(

Gość kjhkjhnhjn
Dzięki Haadia. No właśnie zastanawiałam się czy to będzie ok, poprosić go o skierowanie, skoro nic o tym nie mówił..

W moim przypadku ginekolog sam zaproponował na pierwszej wizycie zrobienie cytologii. Może najpierw chce wyleczyć u Ciebie jakieś infekcje a potem zrobić badania. Nie wiem... poproś go po prostu.

Gość kjhkjhnhjn
No właśnie nie ma żadnych infekcji, dlatego dziwię się, że nie dał mi tego skierowania. No nic, po wakacjach udam się do niego i poproszę o skierowanie.

Gość nikija*
Jeżeli przepisał ci antykoncepty bez badań (próby wątrobowe, krzepliwość) to zmień tego konowała na lekarza...

W takim razie nie widzi nic niepokojącego. Napisałaś w pierwszym poście "przepisał tabletki", więc nie wiem czy antykoncepcyjne czy na jakąś infekcję:)