Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje sie!

Mój facet mnie bije!

Polecane posty

Gość Boje sie!

On znęca się nade mną psychicznie i fizycznie. Jest chorobliwie zazdrosny. Zmusza mnie do tego żebym była dla każdego hamska. Jeżeli jakiś mężczyzna się do mnie odezwie musze odpowiedziec spie****laj menelu! Bije mnie średnio co dwa dni a psychicznie wykancza codziennie. Jest mi strasznie wstyd i głupio przed sąsiadami którzy tego wszystkiego słuchają ponieważ mieszkamy na wiosce i on nigdy nie patrzy żeby nie drzeć się na mnie jak sa pootwierane okna itp... Szukam tu porady w jaki sposob mogłabym się od niego uwolnić. Proszę nie pisac żebym poszła do rodziców ponieważ oni o wszystkim wiedza i mają to w d****pie. Pracuje w firmie która jest prowadzona przez same kobiety. zdażało się że nie przychodziłam do pracy bo on mi zabraniał wychodzić z domu(wszystko z zazdrości). Zwierzyłam się ze wszstkiego mojej szefowej która jest najlepszą babką która znam . Ona dzwoniła w mojej sprawie nawet na niebieską linie ale tam jej poradzili że mam zgłosić wszystko dzielnicowemu mojej miejscowości i on przyjdzie na wywiad do mojego domu czy coś takiego... ale co to da??? Ten policjant przyjdzie pogada a gdy wyjdzie to on mnie pobije!! kiedyś po "wszystkim" mnie przepraszał, mówil że nie chce się tak zachowywac, że pójdzie do psychiatry a teraz????????// Teraz za nic mnie nie przeprasza bo wszystko to moja wina! Mamy prawie 3letnią córeczkę która na to wszystko patrzy a gdy płacze ze strachu to sama dostanie wp****rdol od tatusia. To jest koszmar z którym z dnia na dzień coraz gorzej mi wytrzymać. Gdy mnie biję chciałabym się zabić ale nie chce zostawic córeczki. Dodam że jego ojciec tak samo traktował jego mamę, teraz sie uspokoił bo ma już dorosłych synów którzy mieszkają z nimi w domu i nie pozwalają w ten sposób traktować swojej matki. teściowa o wszystkim wie i nawet powiedziała mi ze gdyby była na moim miejscu tzn gdyby miała tylko jedno dziecko nawet by się nie zastanawiała i by zostawiła tego debila. Ja o tym wiem chce go zostawić tylko nie wiem jak to zrobić?????????????? Dodam ze mieszkamy w moim domu. Kiedy mówiwe mu żeby się wyprowadził to on mówi że sama mam wyp*****lać. Proszę doradżcie mi coś! :(

Gość Boje sie!
dzisiaj jestem sama w domu także poszukam takiego ośrodka w mojej okolicy może to jest dobry sposob żeby tam się zgłosic.

Gość Boje sie!
Znalazłam taki ośrodek Interwencji kryzysowej niedaleko mnie. i co mam tam teraz pójść i powiedzieć dzien dobry mój facet mnie bije? no tak troche głupio. Jak się w takich sytuacjach postępuje? tam się trzeba zapisac albo coś ? wie ktoś może???

Gość adinnaaaa
tak wlasnie trzeba powiedziec, prosto z mostu. na razie musisz gdzies uciec, zebys mogla z bezpiecznego miejsca zaczac dzialac.

współczuję Ci :( koniecznie musisz się od niego uwolnić, nawet nie dla własnego dobra tylko dla dobra swojego dziecka! Jest jeszcze mała - istnieje szansa że nie będzie tego pamiętała. Inaczej ona poniesie największe konsekwencje tego. On jest Twoim mężem? Macie ślub? Jest zameldowany u Ciebie?

Gość żabażaba
Umów się na wizytę i szczerze wszystko opowiedz. Tam są nie tylko psychologowie, ale też prawnicy, którzy pomogą Ci wykurzyć lubego z domu. Skoro jest Twój, masz prawo tam mieszkać. Krok po kroku, nie odpuszczaj! Siły Ci życzę :)

Gość aaaas
jzu ci wczoraj radzono a ty nic tylko siedizs zna necie nikt za ciebei tego nie zrobi

zostaw go bo lepiej napewno nie bedzie ewentualnie czego nie zycze jeszcze gorzej takze zmykaj dziewczyno zycie przed toba nie marnuj go nikt nie ma prawa Cie tak traftować a ukochany mezczyzna to juz w ogole niech spier...dala!!!! DAMSKI BOKSER DAMSKIM BOKSERĄ Mówimy SPIERPAPIER spier........lać!!!!

Ta sprawa sie do sądu kwalfikuje i tu nie ma co zwlekać. Takich dupków już nic nie zmieni. Idź na policję, poradź sie co robić, powiedz, że sie go boisz i żeby nie szli do niego na żadna rozmowe a doradzili Ci co w takiej sytuacji mozesz zrobić z prawnego punktu widzenia. Sąd moze przecież wydac nakaz eksmisji czy zakaz zbliżania i wtedy będzie musiał sie wynieść.Musisz cos z tym zrobić i to jak najszybciej, bo będzie tylko gorzej. Nie daj się zastraszyć.

Gość ja znam setki takich akcji
Poszukaj sobie w googlach ile kobiet i dzieci traci zycie przez takich czubów i zakończ to. On nie ma prawa tak robić!!!

A jak jest w okolicy takie ośrodek to super. Najlepiej gdyby udało Ci się tam sie przenieść i stamtąd spokojnie działac.

Nie mówie, że ma tam cały czas mieszkac, ale chociaz te kilka dni od momentu złożenia zawiadomienia do prokuratury do czasu az sąd sie tym zajmie i będzie go mozna wywalic zgodnie z prawem.. To chyba dla jej własnego bezieczeństwa. Policja nie będzie przy niej siedzieć 24 h/dobę, więc to chyba Ty jestes debilką skoro radzisz jej zostac pod jednym dachem z tym psycholem.