Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem....

nie ufajcie facetom! :((

Polecane posty

Gość zalamana jestem....

Mam 16lat i wczoraj zrobilam to pierwszy raz z chlopakiem ktory mowil ze mnie bardzo lubi, klamal swiniak jeden. biegalismy ze soba niecaly miesiac i mnie namawial na sex a ja jeszcze tego nie robilam i nie chcialam ale wkoncu sie zgodzilam i po wszystkim mnie rzucil mowiac ze chodzilo mu tylko o zaliczenie mnie - dziewicy :((( zalamana jestem!!! :((wszyscy faceci to swinie i klamczuchy!

Gość seba89
jak mozna isc z kims do lozka nie knchajac go!nie masz zadnych zasad i jestes bardzo naiwna w ten sposob pokazalas jaka jestes glupia wiec przynajmniej nie wrzucaj wszystkich chlopakow do jednego wora

Gość eqa
no cóż mówił, ze Cie bardzo lubi to tak jakby obiecywał Ci małżeństwo :D cham i prostak! hehe

Gość wkjdhiqdwx
ja ze swoimi stracilam dziewictwo dopiero po dwoch latach:) zrobilam to dopiero wtedy kiedy czulam ze jestem gotowa ,no i z miłości oczywiście....o rany'bo powiedzial ze mnie lubi' :-o jaka ta dzisiejsza młodziez naiwna i głupia....

Gość zalamana jestem....
no bylam naiwna przyznaje sie... co zrobic :( wiecej tak nie zrobie

Gość eqa
sory, ale naiwna to mało powiedziane!

Gość onnnaaaa słłłooodddkkka
no teraz to raczej nic już nie zrobisz dziewczyno. za późno na łzy i rozpacz, stało się. Może na przyszłość będzisz bardziej rozważna w tych sprawach... A teraz po prostu potraktuj to jak doświadczenie i przestrogę....

Gość seba89
nic z tym nie zrobisz nie chce cie potepiac choc majac21lat sam czekam na te jedyna..oddalas swoj najwiekszy skarb zwyklemu dupkowi bo zapewne taki piekny i wogle oh..mam nadzieje ze choc sie zabezpieczyliscie

zalamana jestem.... ,,no bylam naiwna przyznaje sie... co zrobic wiecej tak nie zrobie,, noooo, na pewno więcej tak nie zrobisz, bo dziewictwo już straciłaś... :D ehh.... teraz polecisz na tekst ,, kocham Cię,, już po tygodniu znajomości i znowu dasz...

Gość zalamana jestem....
tak slabo ze 0/10? nie postaralem sie :classic_cool: c00le pozdrawia naiwniakow! :classic_cool:

Gość Menel z ławeczki
No ja też ciebie lubię :) To kiedy to zrobimy ???

przystojnynieznajomy ,,leć po test do apteki tylko zapytaj się pani magister czy trudne są pytania bo różne się trafiają ,, hahahahhahahahahha :D