Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLEKO POCZATKOWE

MLEKO gdzie kupujecie NAJTANIEJ

Polecane posty

Gość MLEKO POCZATKOWE

gdzie w tej chwili mozna dostać MLEKO POCZĄTKOWE (od urodzenia do 6 m-cy) najtaniej??? do tej pory zaopatrywałam się w Auchan za mleko Nan1 zapąłciąłm 17 zł (350g) ostanio było po 14 zł ...nie wiem czy wszedzie tak podrozało?

Gość ja kupuję babydream
20zł za 800g

Gość karmienie piersią też
kosztuje, bo matkę trzeba żywić, aby miała mleko. To tak jak krowę nie wypasiesz na łące to i mleka nie da :-)

Gość w lidlu jest po
13,99

w bieronce jakiś czas temu kupowałam nan to niecałę 13 zł kosztowało 350g,ostatnio kupuje bebiko (już dwójke ale cena ta sama co za 1) to w carefourze płąciłam 11,45 za 350g a tak to w granicach tak do 12 zł w kauflandzie czy tesco,jak trafi się promocja to taniej się a ale nie kupowałam bebiko wcześniej ;) a nan to jak wizialam teraz to w marketach kosztuje coś niecałe 14 zł przeważnie.

Gość MLEKO POCZATKOWE
dzieki za odp. własnie myślałam zeby odwiedzić Tesco :) do hahahaha- no to wymysliłas, ale jak ktoś słusznie zauwazył karmienie piersią TEZ KOSZTUJE bo matka wypija wiecej wody i dba o wartosciowe jedzenie.... wiem coś o tym po sama KARMIE PIERSIĄ ale po 4 m-cach wprowadziłam dodatkowo sztuczne (zmniejszył mi się pokarm w piersiach) i zaczęłam kupowac sztuczne ot cała filozofia rozumiem że jesteś z tych matek co karmią piersią a nie "tylko" oceniają kogoś????

Gość ja byłam dzisiaj w tesco
ja kupowąłam dzisiaj w tesco nan1 za 15,99 zł także chyba rzeczywiście podrozało!

Gość gfdghdhdf
jak mozna tak oszczędzać na dziecku i kupować byle jakie mleko:O jak was nie stać na bebilon to dzieci sobie nie róbcie

Gość najmądrzejsza mama
wszystkie mleka dla niemowląt mają zbliżony skład bebilonu dziecku nie podawałam, bo tego mleka mało kto używa, słyszałam, że nie jest zbyt dobre

Gość gfdghdhdf
jak sukom szkoda kasy to podają najtańsze a potem tak jak ty tłumaczą się że słyszały że nie jest zbyt dobre i mało kto używa a pieluchy to najlepiej takie z biedronki bo słyszały że oryginalne pampersy nie są zbyt dobre i tylko dlatego nie kupują heh wstyd się przyznać że oszczędzają na dziecku

Gość do gfdghdhdf
tępa jesteś i najwyraxniej lubisz pokrzykiwać...no coż są różni ludzie! a co do oszczędzaniu na dziecku to zaraz Ci tłumaczę; jak CHCE podawać dziecku mloeko NAN1 firmy NESTLE bo takie mi zalecono i jak na razie nie mam z nim problemów to nie musze kupowac bebilonu (może i dibre ale czy koniecznie lepsze!?) no i słuchaj dalej jak to "moje" mleko w jednym sklepie kosztuje 14 zł a w drugim 17 zł to po co mam przepłacać???? na dziecku wtedy nie oszczędzam a wręcz przeciwnie...za różnice w cenie mogę mu kupić np. deserek a tak to DAJĘ ZAROBIĆ HIPERMARKETOWI bo sobie podniósł marże barzdiej obuzrałabym się na producentów zywnosci dla dzieci a nie na matkach karmię piersią a teraz przechodzę na sztuczne i wole dziecku kupic co innego niż dawać zarabiać handlarzom! jak nie umiesz udzielić cennych rad to się nie udzielaj nic nie wniosłaś swoją wypowiedzią...pewnie nie masz nic ciekawego do powiedzenia bo pokrzykiwac to kazdy potrafi :D

Gość do gfdghdhdf
zrobiłam masę literówek ale chyba sobie jakoś z tym poradzisz....

Gość do gfdghdhdf
acha zapomniałam temat jest o MLEKU a nie o piluchach zachwilę przytoczysz mi jakie mam kupowac ubranka (penwie znanych firm) bo w tych "zwykłych" to pewnie coś mu się stanie :D ach co za ludzie myślałam ze fora są po to aby udzielac konkretnych rad ale widzę ze się pomylilam

Gość do gfdghdhdf
nie oceniaj kogoś jeśli nie znasz sytuacji mleko nan1 nie nalezy chyba do najtańszych zresztą firma znana na rynku i cieszy się dobra renomą a to ważne jeśli inne matki wolą kupic tańsze pieluchy to znaczy ze znają swój budzet bo co...kupią wszytko co najdroższe (a to niekoniecznie jest najlepsze) a potem z czego będą żyli no i teraz usłysze że trzeba nie było miec dzieci to od razu odpowiem ze dzieci zawsze chciałm mieć juz dawno jak jeszcze nie znałąm swoich możliwości finansowych i nic tego nie zminiło mam 2 dzieci i jestem bardzo szczęśliwa i postaram się aby miały się dobrze BYCIE MATKA nie jest pisane TYLKO ludziom bogatym!

Gość piperzyć się w ciąży
BYCIE MATKA nie jest pisane TYLKO ludziom bogatym! >>>> oraz nie tylko mądrym, niestety. Czemuś biedny ? Boś głupi.

Gość do gfdghdhdf
no tak KOLEJNY 'mądry inaczej" na tym forum ŻYJĘ W POLSCE a tu realia są takie jakie są

Gość do gfdghdhdf
no i nie uwazam sie za biedną JA PO PORSTU NIE LUBIĘ DAWAC ZARABIAC HANDLARZOM jak taką samą rzecz mogę kupić gdzieś taniej to dlaczego mam z tego nie skorzystać i w ten sposób zostaje mi więcej kasy ...więc jestem bogatsza...

Gość qwert88124538
tez dawalam baby dream ale akurat musialam zmienic bo nie ma go u nas w zadnym rossmanie nie wiem czemu.przezucilam sie na gerber tej samej firmy co nan.u nas w tesco nan kosztuje 17.99 w ogole mm podrozaly kiedys bebiko kosztowalo 9.99 a teraz prawie 15zł

Gość gość
Kupuję tylko Enfamil. Można je w Tesco, Rossmannie kupić jak i w niektórych aptekach. Najtańsze jest w dużym opakowaniu 800 g, i w Rossmannie najtaniej 46,99 zł.

Gość ja kupuje
Nan w tesco 800g za 38zl. Mi ta cena odpowiada a dziecku mleko najlepiej sluzy i przy tym zostane. Pewnie ze bym chciala taniej,ale nogdie taniej nie znalazlam,a nie mam ochoty eksperymentowac na diecku i skoro z tym mu dobrze to niech je pije.

To jak ja jestem biedna to znaczy ze dziecka nie mogę mieć? Dziecko nie potrzebuje luksusow. Ma jedzenie, zabawki, kosmetyki, jedzenie. A co jak dla kogoś posiadanie dziecka jest najważniejsze w życiu? To może od razu mam sie iść powiesić bo jestem biedna i mi z tego powodu nie wolno mieć dzieci. Tak jestem biedna i mam szczęśliwe dziecko. Głupie niektóre kobiety mają myślenie

Gość gość
najtaniej to w internecie, sprawdź w aptece melissa

Gość gość
Ja kupuję NAN bo takie mąż kupił za pierwszym razem i takie zostało bo dziecku po nim nic nie było. Kupowalismy opakowanie po 800g w pudełku bo takie wychodziło najtaniej a to mleko nie jest najtańsze. A teraz używamy już 2 i ostatnio udaje mi się kupować na promocji także 10 zł taniej na pudełku i ostatnio wzięłam 8 opakowań żeby starczyło już do końca karmienia dwójką na dwa miesiące na pewno starczy. Za te 80zl zaoszczędzone mogłam kupić pampersy ubranka albo zabawki.

Gość gość
Ha ha nie stać cię na Babilon to nie miej dziecka gorszej bzdury nie slyszalam. U mnie po bebilonie i enfamilu były kolki i zatwierdzenia i wzięłam od tak najtańsze bebiko i co i jakby ręką odjal.