Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzachpowiedz

co w domach innych was razi? bałagan brud itd

Polecane posty

Gość powiedzachpowiedz

witam, u mnie w rodzinie jest taka ciotka ma tylko 36l a syf taki ze ja bym sie ze wstydu spalila. sa swieta np wie ze przyjedzie do dziadkow cala rodzina ( dzieli pol domu z dziadkami) i wcale nie sprzata. w lazience ( na wsi) gola stopa nie stanel;abym -robie to w butach ,wszedzie pelno sikow, wanna sie lepi , pralka ma same slady palcow zlew masakra,wszystko smierdzi

Gość hahahahahahahhahah
zwierzeta :o jak ktos spi z psem:o

Gość no to gratuluje rodziny :-P
:-)

Gość mnie razi zaduch
i taki zastarzały brud, na który trzeba dłuugo pracować co innego jakiś kurz czy zwykły bałagan, to jest spoko

Gość powtarzaja wiadomosci
moze ciotka ma problemy z wzrokiem?? Tak maja starsi ludzie.. A porzadek ma w domu??

Gość powiedzachpowiedz
ciotka jest z innej rodziny bo wyszla za mojego wujka ale brudas ze hej

Gość powiedzachpowiedz
ona ma 36 l.ma balagan i brud. mieszkanie jest tak zapuszczone ze porazka

Przede wszystkim brud! Poza tym nie podobają mi się dywany na ścianach, wielobarwne tapety, duża ilość zasłon i firanek, kasetony, linoleum, koce na kanapach, sztuczne zakurzone kwiaty,koraliki wiszące w drzwiach... długo jeszcze mogłabym wymieniać :P

Gość powiedzachpowiedz
szklanki jak myje to az strach z niej pic

Gość powiedzachpowiedz
jak przewijala dziecko to bezposrednio na kanapie bez zadnego recznika lub kocyka pod tylkiem dziecka, wszystko uwalone koopa albo uryna fuuu

na scianach to raczej kilimy sie wiesza ... nie dywany Dywany sa na podlodze

Gość powiedzachpowiedz
ja zawsze u wszystkich staram sie sztucce przecierac dyskretnie bo tez sie brzydze. kiedys nie zapomne jak jadlam u kogos zupe . wzielam lyzke do buzi i nagle czuje ze po wewnetrznej stronie lyzki jest taki zeschniety brud fuuuuu

Gość niedobrze_mi
Śmierdzące i brudne psy, które się na każdego rzucają i chcą lizać, feeee, ohydne to jest. Rozwalone, nieposcielone wyro z brudną pościelą....

no smrod to chyba najgorsza rzecz jest i "strupy" na kiblu:-( Balaganu tez nie cierpie

Gość anna karenina ;
brud i smród. bałagan zniosę ale nie syfu :O

Gość powiedzachpowiedz
albo szczoteczki do zebow - katastrofa tak rozciapane ze wlosia po srodku dawno ni ma

Gość powiedzachpowiedz
aha. wiecie ze gdy macie razem kibelek i lazienke to jesli szczoteczki do zebow sa na wierzchu gdzies np na umywalce to gdy splukujecie koopke to osa jakis tam z koopy osadza sie tez na waszych szczoteczkach? ogladalm spec-film o tym

brud , lepiacy sie , balagan moge zniesc. Zadnych zaslon czy dywanow, blee. Ja mam wszystko na swoim miejscu, kazda rzecz stoi tam gdzie powinna, nie cierpie jak u innych wszystko gdzies porozrzucane razem. Nie znosze drobiazgow , figurek w calym domu, nadmiaru mebli. Lubie przestrzen i powietrze i czystosc ,

[zgłoś do usunięcia] powiedzachpowiedz aha. wiecie ze gdy macie razem kibelek i lazienke to jesli szczoteczki do zebow sa na wierzchu gdzies np na umywalce to gdy splukujecie koopke to osa jakis tam z koopy osadza sie tez na waszych szczoteczkach? ogladalm spec-film o tym widzialam ten film. dlatego trzeba opuszczać klapę od sedesu !!!

Gość Brrrgrrr
Smród psa , sliniacy pies , skaczacy pies , rozwalone łóżko , brudny kibel , umyte brudne naczynia - szczególnie szklanki , brudna podłoga , smród papierosów, niewietrzone mieszkanie , brudne firanki -aż szare

oj tak smrod z papierosow fu :-( rozwalone lozko a na nim brudny pies tluste "umyte" naczynia Dywany CZYSTE nadaja przytulnosci i zaslony tez.. Nie lubie jak mieszkanie upodabnia sie do poczekalni u lekarza tylko dlatego ze komus nie chce sie odkurzac czy prac.

Gość mnie cudzy balagan nie rusza a
juz na pewno nie psy, niech sobie n=beda. Razi mnie pretensjonalne, kiczowate wyposazenie, buraczane zdeejmowanie butów lub chodzenie na szmatkach,a przede wszystkim , jesli z gospodzrami nie ma o czym pogadac, no i chamstwo, muzyka na pelny regulator.

Gość mnie cudzy balagan nie rusza a
mam npkolezankę, u ktorej jest zawsze syf, jak u tych kobiet z Perfekcyjnej Pani domu, ona sie tym nie przejmuje, jest zawsze superciekawa rozmowa, tlum fajnych ludzi sie przewala, bardzo lubie tam przychodzic.

Gość u mnie jest mnostwo bibleotow
9ładnycH0 stare, rzezbione meble, wiec sila rzeczy zkurzem, na kanapie zawsze pies, czesto bałaganik, ale jakos nie narzekam na brak przyjaciól, wiec chyba ich nie razi

Gość kakenmachen
Kto jak żyje i jak mieszka mnie nie interesuje. Ważne jakim człowiekiem w stosunku do mnie i innych jest dana osoba. Proste :)