Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaga 200!

Zawsze jak daje ubranka po córeczce znajomym to prosze o późniejszy ich zwrot

Polecane posty

Gość młoda@mamusia
eh ja tez daje ubranka kolezance po moim synku i jak wyrosnie i beda nie zniszczone to mi je odda dla drugiego mojego dzidziusia ...nie jestem biedna osoba ale moim zdaniem trzeba pomagac a dzieci lepiej sie chowa w uzywanych ubrankach...ja tez bedac mała nie nosiłam nowych ubranek tylko po kuzynce i co zyje i nic mi nie jest

Gość Autorko a co ty
za dziwne interesy prowadzisz:D. Takie ubrania co wynosiło je kilkoro dzieci powinny umrzeć śmiercią naturalna i dziwne to jakieś takie dalsze krażenie tych szmat. I te znajome biorą od ciebie takie łachy? Przecież na ciuchach sa mniej znoszone bo zazwyczaj po jedym dziecku. Jak komuś daję ubranka dla dziecka to nie obchodzi mnie co się z nimi stanie, a takie odbieranie i dawanie znowu komuś innemu...hmm ja bym od ciebie nie wzięła bo cholera wie ile dzieci już w nich chodziło.

Gość malaga 200!
oj wzielabys bo skad mialaby niby wiedziec ile dzieci w tym chodzilo? nie bede mówila ile dzieci to mialo na sobie dla kazdej mojej kolezanki bedzie to niby wielki gest z mojej strony i wyróznienie ze to walsnie jej chce pozyczyc te ubranka, a tak naprawde moze jakims kolezanom pozycze przed nia.

Gość malaga 200!
I widzisz Ciebie nie obchodzi co sie z nimi stanie, a moze taka osoba sobie na allegro sprzeda? to ja w to miejsce wole zdobyc plusy u kolejenej kolezanki.

Gość MNIAMNIUSNE
NIE KARMIC WIECEJ TROLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość antonina kiepskakaka
a czemu nie, moge wiedziec?

Gość niektóry poprostu
są baaaaardzo praktyczni, nie lubią marnować albo inaczej mówiąć.....zachowują się jak przysłowiowe DZIADY.

Gość malaga 200!
Dlaczego dziady? to ze dbam o interesy znaczy ze dziadem jestem? poprostu zamist oddac za darmo byle komu wole oddac osobie na stanowisku zeby zdobyc u niej plusy a w przyszlosci takie plusy zaowocuja znacznie wiecej nize te ciuszki.

Gość Ale z ciebie podstępna menda
Wystrzegam się takich jak ty, gdyż potrafię rozpoznać fałsz na kilometr

Gość malaga 200!
nikt nie wie co mna kieruje naprawde :) mam wielu znajomych nikt ode mnie nie ucieka

Gość alicja wrzessss
robie tak samo, zawsze prosze o zwrot, i dziwie sie takiemu atakowi na autorke.