Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 1967

mam ponad 40 lat

Polecane posty

Gość Alicja 1967

i powinnam chyba już zarezerwować sobie miejsce na cmentarzu.... Przynajmniej według myślenia tych, którym wydaje się, że zawsze będą piękni i młodzi. To jakiś obłęd. Nie mogę znaleźć pracy bo ...... jestem za stara, a ja dopiero teraz tak na prawdę mogę pracować. Dzieci odchowane, na zwolnienia nie lubię chodzić, więc wydawałoby się, że jestem wymarzonym pracownikiem. Ponoć nie wyglądam na swój wiek. Niestety to tylko mnie się tak wydaje. Pozostaje mi albo opieka społeczna albo rzucić się z mostu.

Gość Alicja 1967
ja nie myślę o cmentarzu. Ja dopiero zaczynam tak na prawdę żyć, tylko piszę z czym się spotykam na co dzień. Czy z powodu wieku mam być na marginesie? Nie podoba mi się to, tym bardziej, że psychicznie czuję się młoda oczywiście bez przeginania.

Gość nie pisz daty urodzenia na cv
za to zamieszczaj zdjęcie :D

Gość tania jania
nie pisz wieku w cv, jeśli młodo wyglądasz to zaproszą cię na spotkanie, jakiej pracy szukasz, gdzie?

Gość werszlana
niestety, taka jest rzeczywistość w polsce, jesteś po 30 to już masz przerypane bo pracodawcy wolą 20 paro letnie osoby:(, też tego nie rozumiem, myślę że za 20,30 lat dogonimy świat pod tym względem