Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelina30...

Kto mi pomoze i powie, ze jest OK

Polecane posty

Gość angelina30...

hej. Spotykam sie od 2 miesiecy z 10 lat starszym od siebie facetem , ja mam 30 on 40 lat. jEST WOLNY, JA wolna jest w porzadku. Czesto ze soba wyjezdzamy, lubimy sie. Pewnego razu w restauracji zapytalam go co o mnie mysli.. powiedział duzo rzeczy w samych superlatywach, ale zabolało mnie, ze w skali od 1 do 10 - co z reszta sam wymyslił, da mi 8 pkt i mowi, ze to bardzo wysoko. O mało sie nie poplakalam. Rozmawialismy na 2 dzien o tym przez 2 h przez telefon.....Powiedział, ze nie mial nic zlego na mysli, ze jak na znajomosc 2 miesieczna dał mi bardzo duzo punktow - ja sie nie moglam pogodzic ze ocenia mnie w skali punktowej....płakałam w samochodzie..... potem pozwoliłam sie namietnie calowac, bo w koncu pomyslalam, ze z żartów troszke tą sytuacje wyostrzylam i robie z igly widly.... powiedzcie, ze jestem przewrazliwiona; nie chce go stracic, ale boli mnie

Gość tralalalalaallalaalalala
jak facet w ogóle może oceniać kobietę przyznając jej jakieś punkty. W tej materii nie ma ani punktów a tym bardziej rankingów. To lekka przesada. A z drugiej strony kobiety tak mają, że znajdą zawsze ale... Ale i ja postąpiłabym tak samo. W tym wypadku może pozwoliłabym mu bardziej zabiegać i starać się o mnie. Coś w rodzaju większego pola do popisu i zabiegania. Bo facet musi zabiegać nie odwrotnie. Już nigdy odwrotnie. Tak jest zdrowo.

Skoro powiedzial, ze 8 p-któw to dużo, to oznacza , że ocenia Cię wysoko po tak krótkim czasie znajomości. Nie przejmuj się tym za bardzo. Do 10 brakuje tylko 2 p-ty. :) Powodzenia :)

Gość hołubiecc
Po prostu facet zdrowo mysli. Nie ulega zauroczeniu tylko trzeźwo określa.No, chyba że czeka na strzał w 10-tkę.

masz 30 lat? myślałam ,że takie problemy mają dziewczynki przed 14;] aleś ty głupia :o

i takim debilnym zachowaniem na pewno tych 2 pkt nie uzyska :o nie przejmuj się ja bym Ci dała 1,5 bo nie wiem jak wyglądasz :)

Gość angelina30...
pewnie macie racje, ze głupia jestem....... potem po rozmowie, napisałam mu smsa, ze tesknie za nim, mysle i jestem szczesliwa jak go widze.... napisał mi ze kocha jak sie usmiecham, bo to piekny widok jest....poniekad chciałam z nim zerwac wczesniej

Gość angelina30...
ale on bardzo i tak o mnie zabiega.... czy mozna bardziej? Nie wiem, nigdy nie miałam takiego faceta

Gość jowana
nadrób 2 punkty ,albo wrecz odwrotnie jeszcze punkty stracisz:)

Gość angelina30...
naprawde źle to odebrałam? Czy ludzi traktuje sie punktowo? okresla tak?

Gość w 100%
jaaa! straszne rzeczy! on jej dał 8 pkt! i powiedział, że to dużo! dlatego trzeba zasmieciś na kafe gratuluje 🖐️

Gość angelina30...
kazdy ma prawo sie tu wypowiadac nawet z tw głupotą