Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..ona 20...

Pytanie do kobiet ktore mają dzieci

Polecane posty

Gość ..ona 20...

Witam wszystkie mamusie. Mam takie nietypowe pytanie. Mam dopiero 20 lat dlatego zwracam się do Was z tym pytaniem. Wiele czytalam na temat ciąży. Ostatnio troszkę przytylam, okres mam zazwyczaj nieregularny,dosyć często ostatnio też oddaję mocz. Czy możliwe jest to że mogę być w ciąży? Zaniepokoil mnie troszke ten brzuszek...proszę o odpowiedź.

Gość tyje się ok 4 miesiąca
ciąży, częściej oddaje mocz w późniejszych miesiącach ciąży, bo płód uciska pęcherz moczowy. Chyba więc w ciąży nie jesteś...:-)

Gość cyki cyki
Może zrobić teścik, a nie sugerować się brzuszkiem?

Gość idz pobiegaj,
albo na rower!! a nie, spaslas sie i szukasz wytlumaczenia. wstan znad talerza i zrob cos ze soba.

Gość buahahahhahaaa
dobre:O

Gość ..ona 20...
Co do tycia nigdy nie mialam tendencji więc takie komentarze proszę zachowac dla siebie. Uwagę na to czy jestem w ciązy zwrocila mi koleżanka....a słyszalam że podczas ciązy można mieć okres więc dlatego zwrócilam sie o pomoc

Gość ..ona 20...
A co do tego że tyje się w 4 miesiącu to nie prawda. Moja koleżanka byla w 2 i juz przytyla.....

Gość cyki cyki
Nie masz żadnego okresu w ciąży - nigdy!

Gość ..ona 20...
Ale ja znam takie przypadki co milay więc jak to wyjaśnisz??? MOja mama miala 4 miesiące normalnie okres....i nie wiedziala że jest w ciąży...

Gość ..ona 20...
Nie miala plamienia tylko normlanie obfity okres...więc takie przypadki się zdarzają i proszę mi nie wmawiać że nie:)

Gość cyki cyki
:D Dziewczyno, doucz się, no proszę. Można mieć plamienia i krwawienia, ale nie okres, bo to fizjologicznie niemożliwe.

Gość ..ona 20...
Ok zgadzam się z Tobą ,,krwawienia". Więc kobieta może w pierwszych miesiącach nawet sie nie zorientować....

Gość ..ona 20...
Dlatego zapytalam kobiet ktore mialy taki przypadek.....ja nigdy nie bylam w ciąży więc pytam się osób doświadczonych.

Gość cyki cyki
Może nie wiedzieć. A czy ty współżyjesz? Jeśli spóźnia ci się okres albo masz podejrzenia ciążowe, to dlaczego jeszcze nie zrobiłaś testu albo nie byłaś u gina?

Brzuszek pokazuje sie dopiero w 4 miesiącu :) Poza tym doświadczone kobiety w takiej sytuacji zamiast rozmyślać robią test, albo idą do gina i wtedy przez badanie krwi wiesz na 100% czy jesteś w ciaży czy nie. A tak w ogóle poza tym uważam że nie jesteś w ciąży :) raczej :p

Gość ..ona 20...
Miejmy nadzieję:) Dzieki wszystkim za komentarze