Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia911

Chce zajść w ciążę, ale partner nie chce ! :(

Polecane posty

Gość Natalia911

Czesc. Mam do Was takie pytanie. Chcę zajść w ciążę, ale moj partner nie chce zostac narazie ojcem :( Moze są jakies tabletki na to ? lub coś ? zebym mogła zajść w ciążę, tak zeby partner o tym nie wiedzial? nie chodzi mi o in vitro! chce zajśc w ciąże z jego pomocą oczywiscie :) po drugie, chcialabym obliczyć sobie dni płodne, kiedy moge zajśc w ciążę! Wiem ze trzeba wpisac kiedy mialam ostatnio miesiaczke, lecz nie wiem jak obliczyc te dni cyklu! no wiecie te 28, 29, 31 ? o co w tym chodzi jak to sie oblicza? nigdy nie prowadziłam kalendarzyka to dlatego. Musze wiedziec kiedy moge zajść w ciąże ! :)

Gość ddddddd
91 twoj rocznik?

Gość mnie.......też.......
ile Ty masz lat?

Gość buahahahhahaaa
po pierwsze naucz sie okreslac dni plodne,a po drugie nie ladnie tak zachodzic bez widzy partnera i le ty masz lat 5? rany co za idiotka z ciebie:O

Gość Natalia911
mam 24 lata :)

Gość ddddddd
a myslalam, ze 15. jestes bardzo "dojrzala" jak na swoj wiek

Z Twoją wiedzą to cud, że jeszcze nie zaszłaś... Odpowiedzi szukaj w Google, jest cała masa podobnych tematów na wszelkich forach. Zajrzyj też na Ponton.

Po pierwsze stuknijn sie w glowe--- Chvesz dze3cka a masz wspanialy zwiazek w ktorym chchesz tak podle podejsc faceta.To jest idealny zwiazek i podloze na to by miec dziecko... brak slow.....

Gość joweg
luteina :) no i powiedz ze bierzesz tabletki a nie bierz :):):)

Gość buuuuuuuuuuu
rozumiem ze panujesz zostac samotna matką? ja bym na miejscu tego kolesia kopnęła cię w zad po takim chamstwie zeby kogos łapac na dzieciaka. a co powiesz dziecku ?