Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhygujibhbhljbhljhb

Jak ludzie wszycy to robia ze sa tacy atrakcyjni ladni na ryju maja takie sylwet

Polecane posty

Gość uhygujibhbhljbhljhb

ki bez chodzenia na silownie itp?? szczegolnie mlodzi kolesie w wieku 18-25 lat czyli to mlodsze pokolenie. poszedlem dzis na spacer do parku i na miasto i czulem sie jak gowno zadna kobieta na mnie nawet nie spojrzala a co drugi taki mijany przeze mnie typek blyszczal (kobiety sie za nimi ogladaly, mlode dziewczyny rowniez) doslownie prawie kazdy ma taki przytsojny ryj i plywacka sylwetke z rozlozystymi ramionami, kazdy kurwa conajmniej 185 cm. To jest tak w duzych miastach czy na wsi tez?

Gość belerofront..
przywileje mlodości a ty nie wyglądałes tak w tym wieku?

Gość uhuihuuohuohuuo
no dobra ale skad sie to bierze ? za moich czasow a mam w sumie tylko 34 lata nie bylo az takich ludzi. mozecie wierzyc lub nie. Bezstresowe zycie? dobrobyt? dobre jedzenie? co?

Gość belerofront..
myslisz, że jak nic się nie robi, to ma się ładną sylwetkę? znasz tych kolesi, żeby twierdzić, iż to tylko zasługa natury a ani nie uprawiają żadnego sportu?

chlopie jestesmy z tego samego pokolenia i musze ci powiedziec, ze po popostu wypadles z rynku.

Gość uhuihuuohuohuuo
nie znam ich ale to widac kto ma z natury taka ladna sylwetke (szkielet itp) czy cwiczy choc troche na silowni albo uprawia jakis inny sport. Iris-wypadlem z rynku czyli?

czyli?...musisz byc na czasie, wiedzies co sie nosi i co sie dzieje, zycie jest dynamiczne.