Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Maciek12367

Odstające ucho

Polecane posty

Gość Maciek12367

Cześć. Z góry przepraszam za to, że piszę na tym forum, ale gdzie indziej jakoś ciężko było się z kimś dogadać/ znaleźć pomoc. Jestem chłopakiem, mam 14 lat. W zasadzie 15. Generalnie jestem całkiem przystojny, średniowysportowany (182 cm + 64 kg ;) ) i czuję się w swoim ciele dobrze. Mam kilku dobrych kolegów i jedna, może dwie koleżanki. Jednak jest w moim życiu pewna rzecz, która mi od zawsze nie daje spokoju. Odkąd jestem na tym świecie mam odstające prawe ucho. Zapuściłem włosy, generalnie aż tak nie rzuca się w oczy (o ile nie zepnę) ale przyznam się, że w długich włosach nie wyglądam najlepiej. O wiele fajniej jest zaczesać się, albo obciąć tak, by było widać prawe ucho. Niestety wtedy jest fatalnie - i tak i tak. Orientuję się mniej więcej na czym polega ten zabieg, ile on kosztuje itd. Jednak mam do was prośbę. Czy możecie mi powiedzieć, czy warto błagać rodziców o taki zabieg już teraz i czy wgl. warto podjąć decyzję, a jak nie to jakie istnieją fryzury, które byłyby ok. W zasadzie teraz mam coś w stylu beatlesa ;).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować