Gość Maciek12367 Napisano Sierpień 18, 2011 Cześć. Z góry przepraszam za to, że piszę na tym forum, ale gdzie indziej jakoś ciężko było się z kimś dogadać/ znaleźć pomoc. Jestem chłopakiem, mam 14 lat. W zasadzie 15. Generalnie jestem całkiem przystojny, średniowysportowany (182 cm + 64 kg ;) ) i czuję się w swoim ciele dobrze. Mam kilku dobrych kolegów i jedna, może dwie koleżanki. Jednak jest w moim życiu pewna rzecz, która mi od zawsze nie daje spokoju. Odkąd jestem na tym świecie mam odstające prawe ucho. Zapuściłem włosy, generalnie aż tak nie rzuca się w oczy (o ile nie zepnę) ale przyznam się, że w długich włosach nie wyglądam najlepiej. O wiele fajniej jest zaczesać się, albo obciąć tak, by było widać prawe ucho. Niestety wtedy jest fatalnie - i tak i tak. Orientuję się mniej więcej na czym polega ten zabieg, ile on kosztuje itd. Jednak mam do was prośbę. Czy możecie mi powiedzieć, czy warto błagać rodziców o taki zabieg już teraz i czy wgl. warto podjąć decyzję, a jak nie to jakie istnieją fryzury, które byłyby ok. W zasadzie teraz mam coś w stylu beatlesa ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach