Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posrod ogrodow

Golcie jaja i pachy Panowie!

Polecane posty

Gość posrod ogrodow

Lub chociaz przycinajcie włochy, bo zżygać się można :O

hahaha :D Kobiety nie lepsze, może niektóre czystsze się golą, ale często widzę jak spod pachy busz im wygląda, zwłaszcza w lecie... Ble!

Gość a ja uwazam ze ogolone
jaja i pachy sa pedalskie!!! i jestem kobieta. Facet ma sie roznic od kobiety, nie upodabniac. Najlepiej jak ma kilkudniowy zarost, wlosy na klacie i wszedzie tam, gdzie normalny facet ^^

Gość purpura_to_moj_plaszcz
też uważam, że ogolony facet wygląda okropnie. Facet ma mieć włosy i już:P jak ma za dużo, to może przyciąć nozyczkami, ale całkowita depilacja u faceta jest obleśna.

Gość blablabla....
jasne, i niech wygląda jak owłosiona małpa... Ohyda!!! Jeśli ja się depiluję ze względów higieniczno-estetycznych to facet też powinien, z tych samych powodów

Gość na czat ci nie szkoda czasu
ale facet to nie kobieta :D ja tez sie depiluje, bo jestem kobieta, ale facet to facet i ma miec wlosy!!!

Gość aaaaaaaaa wenec
tez uwazam ze wygolone jaja wygladaja smiesznie. idealnie by bylo jakby je skracali.. a pachy? obowiązkowo zgolone. zdecydowanie bardziej sobie cenie wrazenia zapachowe od estetycznych. a owlosienie w tym miejscu to nic innego jak bakterie i ogromny smród!!!! opanujcie sie dziewczyny, jak mozna lubic wyblakłe i przepalone wlochy pod pachami u faceta? no chyba, ze lubicie siarczysty zapach potu waszych panów to spoko :o

Gość hu452
ja tam tez jestem z a higiena golcie sie w Pl to ciagle oznaka pedalstwa a tak nie powinno byc.

higiena to nie brak wlosow ale mycie sie moze sobie ogol na głowie, bo sie przetłuszczają

Mój jedynie przycina co jakiś czas włosy pod pachami i nie smierdzi. Ale on zna taki wynalazek jak mydło, gwarantuję, to najlepszy środek na pozbycie się nieprzyjemnego zapachu, lepszy niż depilacja:P A do tego dobry antyperspirant:) Mój facet bierze prysznic 2 razy dziennie i nie ma bata, żeby śmierdział:)

a tej całej aaaaaaaaa wenec facet to chyba się raz w tygodniu myje, skoro doprowadził się do stanu "siarczystego zapachu potu":D

Gość aaaaaaaaa wenec
no to moze twoj facet ma czas w ciagu dnia latac do toalety i sie podmywac. to spoko ale za nic nie uwierze, ze dorosły, owlosiony facet, który się umyje rano, a wroci wieczorem po calym dniu, nie bedzie mu smierdzialo potem spod pach! no nie ma takiej opcji! dezodoranty niewiele tu dają. chyba, że jest jakimś lalusiem, z niedostkiem testosteronu :o a jak jest ogolony to smierdzi zdecydowanie mniej, prawie w ogóle. zreszta te wlochy pod pachami wygladaja paskudnie! czesto nawet czarne nie są tylko jakieś takie blond się robią na koncówkach tak przepalone i zniszczone :o

sa tacy ludzie, ktorzy maja bardzo mocny pot, mimo mycia, ale to są jednostki. Moj np. musi sie baaaardzo zmeczyc i zmachac, zeby zaczac smierdziec. Myje sie raz na dzien (wieczorem) tak jak i ja i nie smierdzimy, gwarantuje wam to :classic_cool:

to teraz Cie zadziwie :D moj maz ma testosterony chyba nawet wiecej niz przecietny facet, jest wlochaty niesmaowicie, myje sie wieczorem, jak wraca z pracy (w ktorej sie duzo rusza, nie siedzi bynajmniej) to dopiero jak mu wsadze nos pod pache i sie mocno zaciagne to cos tam poczuje, ale lekki zapach, raczej mily niz smrod.

moj goli i chwala mu za to a do pedala mu daleko, tam gdzie powinien mniec wlosy to je ma, np na klacie nogach i rekach :P wiecej nie potrzebuje

Chyba sobie jaja robisz, że umyty człowiek po 12 godzinach śmierdzi potem, jak uzył antyperspirantu"D Może wyślij swojego faceta do lekarza, bo to chyba jakiś problem jest:) Mój jakoś nie śmierdzi, jajka mu też nie śmierdzą.

Gość aaaaaaaaa wenec
bo swojego potu nie czujesz, zarówno i jego, bo sie przyzwyczailaś. tylko jednostki maja smierdzacy pot? dziwne, że ja zawsze w autobusie czuje, jak od kazdego faceta wali potem. oczywiscie tylko wtedy kiedy podniesie ręke do góry. tak na pierwszy węch nic kompletnie nie czuć. w liceum, na studiach to samo.. od kazdego kolegi czulam pot jak podniósł ręke do góry! oczywiscie nie jest to jakas koszmarnie mocna won, ze trzeba dziurki zatykać i uciekać. generalnie do wytrzymania, ale jednak cos czuć! a nie bardzo mi się chce wierzyc, że każdy byl kompletnym smierdzielem. a tak nawiasem to chyba opca jest wam chemia między ludzka. min to, że ci się twój facet podoba... mają na to również wpływ supstancje chemiczne wydzielane właśnie w pocie.

Gość Szampon Provitalift
aaaaaaaaa wenec- ty nie chodzisz z facetem tylko z knurem :-O

Gość aaaaaaaaa wenec
i uczepiyscie sie "mojego faceta" jak rzep psiego ogona. no kurwa. gdzie ja napisałam, ze obecnie w ogole jakiegos posiadam? chciałyście mi dokopać - niestety fail :o 🖐️

ciekawe, bo ja w liceum i na studiach to na palcach jednej reki policzylabym facetow, od ktorych bylo czuc, w sensie przy normalnej rozmowie. To byly jednostki. W autobusie na 40 osob wystarcza 3 smierdzace i juz wali na cale pomieszczenie, bo jest ono małe. Ok, moze i do swojego sie przyzwyczailam, chociaz jak go poznawalam to tez nie pamietam zeby smierdzial. Ale nikt np. z moich kolegow nie cuchnie a myja sie w wiekszosci rzadziej niz codziennie

Gość blablabla....
Mój jedynie przycina co jakiś czas włosy pod pachami i nie smierdzi. Ale on zna taki wynalazek jak mydło, gwarantuję, to najlepszy środek na pozbycie się nieprzyjemnego zapachu, lepszy niż depilacja A do tego dobry antyperspirant Mój facet bierze prysznic 2 razy dziennie i nie ma bata, żeby śmierdział więc ty również przestań się golić pod pachami, przestań golić nogi, w końcu mydło wystarczy

no ludzie, ale my - kobiety - nie po to golimy pachy, by nie smierdziec, ale ze wzgledow estetycznych!!! mozna bez wlosów sie tak spocic, ze sie cuchnie, a mozna miec klaki i nic a nic nie smerdziec. My nie golimy klakow dla higieny ale dla wyglądu. Bo jak by wygladała laska z kłakami pod pachą? obrzydliwie!

Gość blablablllllla
Mężczyzna powinien wygladac jak mezczyzna a nie jak kobieta. Kobiety depilują pachy, nogi, bikini bo tak nakazuje MODA a nie wzgledy zdrowotne. Być może za kilka/kilkadziesiat lat nie będą się depilować lub będą golić nawet głowy . Facet wydepilowany to kobieta z jajami. Ja takiego nie chcę !

Gość aaaaaaaaa wenec
zgodze się, że przy normalnej rozmowie od nich nie czuć. ale wystarczy, że podniesie jakiś facet pache, a w pobliżu są moje nozdrza i już czuję. dla mnie - bardzo nieprzyjemny zapach. przecież ja nigdy nie pisałam, że czuć od nich na odległość. o tyle o ile przy obcych ludziach mi to nie przeszkadza - bo tylko z nimi gadam. to u mojego faceta już by mi przeszkadzała swiadomość, ze on tam po podniesieniu pachy smierdzi. brzydziłabym się w jakimś stopniu do niego zbliżyć. może mam po prostu na tyle wrażliwy nos.. i od zapachu potu zbiera mi się na wymioty. nie wiem... zresztą o czym my w ogólę rozmawiamy? to jakieś nowum jest, że na wlosach zbierają się bakterie, ktore w połączeniu z potem dają ten nieprzyjemny zapach? co to dopiero wczoraj to naukowcy odkryli, ze się tak burzycie i wielce dziwicie? wlosy pod pachami wzmagają nieprzyjemny zapach i tyle. koniec kropka. to są fakty, po co nad nimi się rozwodzić ? :o

Nie wyobrazam sobie u faceta ogolonych pachy :-O Wygladalby niemesko. Widze ze looby dzialaczy gejowskich wmawia wszystkim na okolo ze sa zacofani bo sie nie gola. Moze jeszcze nogi niech sobie ogola i rece. Dziewczyny, jezeli wasz facet smierdzi to moze trzeba aby przeprosil sie z mydlem? DOBRY - a nie taki z bazaru za 5 zł- antyperpirant, koszulka/koszula w normalnych materialow- a nie sztucznego gowna- i codzienny prysznic= gwarancja tego ze nie smierdzi. Jezeli mimo to nadal wydziela za bardzo intestyny zapach to czas pojsc do lekarza a nie narazac go na osmieszenie wsrod kolego kiedy pokaze ogolone pachy.

Gość aaaaaaaaa wenec
"mozna bez wlosów sie tak spocic, ze sie cuchnie, a mozna miec klaki i nic a nic nie smerdziec. My nie golimy klakow dla higieny ale dla wyglądu. Bo jak by wygladała laska z kłakami pod pachą? obrzydliwie!" jakie kurwa MY? dam ci dobrą radę na przyszłość.. mów za siebie! ok? ja np golę się ze względów estetycznych, ale i ze względów higienicznych, zapachowych.. boże no nawet jak siedze sama w domu na L4 i mam totalnego lenia, to nóg nie gole, cipki nie gole, ale pachy zawsze! jasne, jest ze mozna sie spocic i smierdziec nie mając wloskow, jak i odwrotnie. ale faktem jest sprawdzonym i udowodnionym, że włosy w okolicach pach wzmagają nieprzyjemny zapach! a dokładniej, dzięki włosom pod pachami, bakterie mają więcej miejsca do osadzenia się - jest ich więcej i to nasila nieprzyjemny zapach! wiec nie pierdziel, ze tylko ze wzgledów estetycznych i nic to z higieną nie ma wspólnego! :o