Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posrod ogrodow

Golcie jaja i pachy Panowie!

Polecane posty

Gość blablabla....
jasne a kłaki pod pachą są męskie... dziękuję za takiego "mężczyznę"

Gość klangowa
kwestia gustu- podobnie jak golenie miejsc intymnych u kobiet. Ja nie chciałabym mieć ogolnego faceta- uwielbiam mojego "włochacza":) I nie wiem skąd wam się wzięło, że musi śmierdzieć- mój nie smierdzi.

Gość aaaaaaaaa wenec
zreszta ile ty masz lat, ze takich oczywistych oczywistosci nie wiesz? :o rozumiem osobiste preferencje co do wygolonych pach u mężczyzny itp. ale żeby nie wiedziec, że wloski pod pachami wzmagają nieprzyjemny zapach i ludzie golą je tylko i wyłącznie ze względu na MODĘ? przy czym podkresle jeszcze raz WZMAGAJĄ, a nie powodują.. (tak na wszelki jakbyś znów miała przytoczyć argument, ze mozna smierdziec nie mając ani jednego włosa pod pacha)

Gość aaaaaaaaa wenec
i ludzie golą je NIE tylko i wyłącznie ze względu na MODĘ? * tak miało być. :)

Gość klangowa
przesadzasz. Ludzie się gola głównie ze względu na mode- jaki na przykład sens golić nogi??? Ze względów higienicznych? No proszę Cię :P Mnie śmieszą faceci z ogolonymi pachami- mężczyzna ma być męski a nie gładki jak panienka. Ale jeśli któryś ma taką potrzebę, dodatkowo jego dziewczyna się brzydzi jego owłosienia to niech się goli.

Gość blablablllllla
aaaawenc poczytaj sobie w necie, bo to skarbnica wiedzy, że włosy w okolicach intymnych nie są szkodliwe dla zdrowia wręcz przeciwnie zatrzymuja bakterie.

Gość Renata 19
Ja dziekuje za faceta metroseksualnego 🖐️ To jest pedal a nie facet :-O

Gość aaaaaaaaa wenec
czytaj ze zrozumieniem. . nie napisałam, że względy estetyczne, osobiste preferencje czy też podążanie za modą nie mają w ogóle wpływu! z jakiego powodu golenie pach się zaczęło jest nawet zupełnie nie istotne. po prostu faktem jest, ze wloski wzmagają nieprzyjemny zapach i tyle.

Gość aaaaaaaaa wenec
"aaaawenc poczytaj sobie w necie, bo to skarbnica wiedzy, że włosy w okolicach intymnych nie są szkodliwe dla zdrowia wręcz przeciwnie zatrzymuja bakterie." następna zabłysneła. czy ja piszę o włosach łonowych??? kurwa z wami to jak z dziecmi czasami naprawdę... czy ja gdzieś piszę, że te bakterie są szkodliwe dla zdrowia? nie nie nie i jeszcze raz nie. napisałam oraz twierdzę, iż włosy POD PACHAMI wzmagają nieprzyjemny zapach. kurwa tak ciężko przeczytać jedno zdanie ze zrozumieniem? :P poszukaj w swojej "skarbnicy wiedzy" i znajdziesz potwierdzenie. 🖐️

Gość aaaaaaaaa wenec
Jem kupe :classic_cool:

Gość blablablllllla
wow ... strasznie " mądra" jesteś aaaaa wenc :P Bądź zdrowa :)

Gość kobietaco kocha meskich faceto
Ty autorko jak sie brzydzisz wloskow u facetow to moze przerzuc sie na dziewczyny. Widac, ze cos z toba nie tak:o Panowie nie sluchajcie tej lesby, NIE GOLCIE SIE!!!

Gość aaaaaaaaa wenec
zreszta nie rozumiem po co w ogóle na siłe wymyslacie jakieś idiotyczne argumenty, zmyslacie albo naciągacie coś na siłę. lubicie owlosionych facetów, ktorzy po calym dniu nie smierdzą - przyjełam to do wiadomość i szczerze - yebie mnie to :D a to, ze wlosy wzmagają nieprzyjemny zapach jest faktem i nie ma o czym w ogóle dyskutować. ja facetów owłosionych pod pachami nie lubię: bo mi się to nie podoba, bo jest to dla mnie obrzydliwe, ze względów zapachowych, higienicznych oraz estetycznych. uważam, ze nie ma sensu dalej tego ciągnąć, bo mnie do swojej racji nie przekonacie i tyle. pa🖐️

Gość aaaaaaaaa wenec
JA JEM!!! JEM KUPE :classic_cool:

Gość aaaaaaaaa wenec
bazienka, nie wyrywaj zdania z kontekstu. :o ja pisałam akurat o bakteriach pod pachami, które się tam zbierają i powodują smród. co do wlosow na czesciach intymnych sie w ogole nie wypowiadalam i nie wypowiem, bo znow sie zacznie, a planuje sie zwinąć z kafe

Gość gf. z Krakowa
TYLKO PEDALY I CIOTY SIE GOLA! PRAWDZIY FACET NIGDY NIE POZWOLILBY SIE WYGOLIC!

Gość aaaaaaaaa wenec
generalnie to odczuwam wrazenie, ze ten "trend" czy jak to w ogóle nazwać, na niegolenie czesci intymnych, bo rzekomo wloski chronią od bakterii - rozpowszechniają kobiety, które z jakiś tam powodów nie mogą się golić (a to swedzi, a to krostki) i tak próbują się tym pocieszyć chyba :D

Gość blablabla....
nie no to jakich fenomen, włosy pod pachami należy golić bo bakterie, ale same włosy między nogami już od bakterii chronią. Ciekawe!

Gość blablabla....
te same włosy miało być

Gość blablablllllla
sama sie pocieszaj... po utracie zarostu w kazdym możliwym miejscu. I przejdź sie do dobrego ginekologa, który powie Ci co wiedza medyczna na ten temat mówi. Mnie też yebie czy chodzisz z wygoloną cipką i głową :) I czy two facet sie goli, depiluje czy skorzystał z laserowego usuwania włosów :P

Gość 3krotka333
Gusta i preferencje są różne,niedawno nawet rozmawiałam z koleżanką dla której włosy poza tymi na głowie i brwiami są obrzydliwe(!) i dotyczy to zarówno kobiet i mężczyzn ;) Ja osobiście nie chciałabym wydepilowanego faceta,dla mnie włosy na klacie są sexy :D Co do pach i okolic intymnych nie mam określonego zdania,jak facet goli jest ok,jak nie ogoli a jedynie przystrzyże i do tego dba o higienę też jest ok :)

Gość aaaaaaaaa wenec
"nie no to jakich fenomen, włosy pod pachami należy golić bo bakterie, ale same włosy między nogami już od bakterii chronią. Ciekawe!" ahahahaahaha jestes taka glupia czy tylko udajesz? to ze wypowiedzialam sie jedynie na temat wlosów pod pachami, nie chcąc zabierać glosu w sprawie wlosow miedzy nogami - bezwzglednie swiadczy o tym, ze na cipce zapuszczam długie hery i uważam, że to szczyt higieny oraz dbania o zdrowie. a idz ty sie puknij w leb! oczywiscie, ze miedzy nogami sie gole i podobnie uważam, że zapuszczanie tam bobra to syf kiła i mogiła. tak samo jak pod pachami! uwazam, ze powinno sie tam golic, a przynajmniej mocno przyciąć, jeśli ktoś ma problemy z krostkami czy swędzeniem. nie chciałam po prostu na ten temat zabierać glosu - a ty wywnioskowalas z tego co ci bylo wygodne. zreszta co ma piernik do wiatraka? ja napisalam, ze bakterie pod pachami powodują nieprzyjemny zapach i ze jest to fakt udowodniony naukowo i że ze względów zapachowych się tam należy golić, a nie "bo bakterie mnie zjedzą" :o

Lub chociaz przycinajcie włochy, bo zżygać się można To może zostań lesbijką skoro tak lubisz ogolone ciała?

Gość Astoria1985r
Co tu dużo gadać - uczepiłyście się dziewczyny aaaaaaaaaaaa, a ja uważam że ma 100% racji! Jak można chodzić z takimi chaszczami pod pachami, dajcie spokój. Ogólnie nie jestem zwolenniczką owłosienia na klacie czy podpachami, cała reszta mi nie przeszkadza. Jak można przytulać się do włosów na klacie, zwłaszcza, że są twarde jak te łonowe. Okropieństwo!

Gość aaaaaaaaa wenec
" I przejdź sie do dobrego ginekologa, który powie Ci co wiedza medyczna na ten temat mówi. " i ogarnij ciemna istoto, ze ja mówiąc o bakteriach, mówiłam o tym, że powodują one nieprzyjemny zapach. nie wypowiadalam sie o zaleceniach medycznych. wtf? wystrzeliłaś z tym jak guma z gaci naprawdę :o a może zalecenia medyczne jak i moje zdrowie mnie generalnie walą? a golę się tylko i wyłącznie zewzględu na nieprzyjemny zapach (ktoremu winne sa bakterie) nadążasz?

Gość gf. z Krakowa
Tylko pedaly sie gola i tyle w temacie

Gość gsdgs
gf z Krakowa no nie moge jak to tylko pedaly ;> facet sie powinien golic pod pachami i na wacku:P !to swiadczy o tym czy facet dba o siebie ! jesli ogoli nogi to juz przesada ! ale nie wyobrazam sobie zeby moj facet mial siano pod pachami fujjjjjjj

Gość blablablllllla
astoria a jak możesz g laskać psa ? kota ? A może tez nie głszczesz przed ogoleniem... aaaa wenc - nadązam , nie bój zaby ... nadązam ... ale nie za twoim tokiem rozumowania :D

Gość blablablllllla
gsdgs - skoro tak uważasz że POWINIEN to znaczy że twój powinien czy mój tez powinien ? Bo dla mój mój nie powinien :)

Gość gsdgs
no dla mnie , moj :) zalezy jak kto uwaza, kazdy moze miec inne zdanie oczywiscie nie narzucalabym mu niczego, na szczescie nie musze :)