Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfgdfgdfg

najlepszy sposób na szybkie schudnięcie

Polecane posty

Gość fddfgdfgdfg

niekoniecznie zdrowy, najpierw chce efektu,a pozniej zaczne sie zdrowo odzywiac

Gość efrwfrgfrf
nie jedz nic przez dwa tygodnie , cwicz po pare godzin dziennie i schudniesz 15 kilo

Gość Bazyli aptekarz
sudafed, po 10 tabletek co 5h. max

Gość fddfgdfgdfg
co mi da sudafed?

Gość fddfgdfgdfg
w ogóle mam częste napady jedzenie, tak jak teraz mam ochotę na tosty !!! a później biorę xennę, ale ona ledwo coś daje ;/

Gość fddfgdfgdfg
170 cm teraz 63 kg (było koło 60, a nawet 58 to było dobrze) ale we wakacje przytyłam, lat 21. Marzenie ok 50 kg :)))

Gość fddfgdfgdfg
nie wygladalabym tak, mam inna budowe. Chcialabym naprawde wazyc tyle, ale nie mam chyba az tyle silnej woli!

Gość fddfgdfgdfg
kiedyś wazylam 53 i super wygladalam, a teraz wygladam jak PASZTET do tego zrobil mi sie cellulit, ktorego nigdy nie mialam!!! Jak patrze na siebie to brzydze sie siebie ;/ i przez to jem jeszcze wiecej ;/

Gość fddfgdfgdfg
ja od 2 miesięcy regularnie ćwiczę 3 razy w tygodniu ponad godzinę + rower, rolki prawie codziennie hula hop i zero efektów niczego przez jedzenie!!!!

Gość fddfgdfgdfg
kieyś scisle stosowalam kopenhadzka, a wazylam mniej i schudla jedynie 3 kg wiec skorka za wyprawke jak dla mnie sie nie oplaca. wole sie glodzic, albo stosowac srdoki przeczyszczajace, tylko one nie daja efektow. ja wziela wczoraj 5 tabletek xenny ekstra i ledwo zadzialala, a nie zazywam od dawna i czesto takich srodkow ;/

Gość aaaafraaaaaau
z tym sudafedem to widzę niegłupi pomysł :D serio można od tego schudnąć :P

Gość fddfgdfgdfg
ja bede starala sie nie jesc, a jak osiagne upragniona wage wezme sie za racjonalne odzywianie

Gość fddfgdfgdfg
w zyciu nie mialam tak tlustych nog!! jak siedze to mam takie dziury od cellulitu, bede zapychala sie jablkami, woda i kefirami/koktajlami

Gość fddfgdfgdfg
smieszne

Gość fddfgdfgdfg
jak patrzę na swoje nogi to mi niedobrze, sam cellulit ;/ a kiedys były piękne..jak moglam sie tak zapuscic jak swinia ;/

Gość fddfgdfgdfg
czy jedząc dużo warzyw, owoców pijąc kefiry schudnę? Bo na totalną głodówkę się nie nadaję, czy jak będę zapychać się tymi produktami pomoze mi to schudnąć?

Gość fddfgdfgdfg
nie widziałam tego 2 kromki chrupkiego pieczywa z dzemem i serkiem + jajko na miekko smazona cukinia na oliwie jablka kilka malych szklanka duza koktajlu z kefiru i malin woda mineralna, herabta czerwona, zielona

Gość synowa123
polecam therm line II z olimpu. Jestem po jednej kuracji (120 tabletek starcza na miesiac.) 7 kg mi spadlo ( wazylam 64 kg przy wzroscie 166 koszmar). teraz zaczelam druga kuracje tez miesieczna efektow jeszcze nie ma bo to moj 3 dzien. Moj cel to waga 52 kg :) tez mam taka budowe, ze wazac te 57 kg nadal uwazam, ze mam grube nogi, cellulit i boczki .

Gość fddfgdfgdfg
nie mam urzadzenia do gotowania na parze podobno jablka i grejpfruty sa zdrowe przy odchudzaniu i pomahgaja spalic tuszczx teraz sobier brokula gotuje i zjem go z sosem z jogurtu nat z czosnkiem

Gość fddfgdfgdfg
synowa123 ile kosztuja te tabletki? jak sie odzywiasz, cwiczysz? napisz cos wiecej. Ja niestety nie wmawiam sobie ze mam cellulit, tylko to szczera prawda!

Gość synowa123
nie musisz miec urzadzenia do gotowania na parze.wystarczy ci taka wkladka metalowa jak do klusek na parze albo prostsza i szybsza metoda, gaza jałowa zakladasz ja na garnek z woda i gotujesz na parze :)

Gość baśka mi ukradła nicka
Jest lepszy sposób. Chlej codziennie do nieprzytomności, po dóch dniach nie będziesz mogła nic jeść, potem juz tylko będziesz rzygać samą żółcią. Po 2 tygodniach 10 na bank schudniesz.

Gość pannaka26xxxxx
A ja mam 178cm wzrostu I waze 63kg. Cwicze 3 razy w tygodni po 1.5h, jem zdrowo (wegetrianska dieta) Pije duzo wody i bede wazyla 60kg ! Jejj!

Gość fddfgdfgdfg
dziś jak na razie zjadłam małe jabłko, 250 g brokuła ugotowanego z jogurtem i czoskiem i mały jogurt z otrębami ale mam ochotę na tosty :(:(

Gość synowa123
to znowu ja :) mialam problem z kafe, nie otwieralo mi sie forum. Ale skoro juz jestem to do rzeczy :) Tabletki w sklepie z suplementami w moim miescie kosztuja 75 zl , znalazlam na allegro apteke i zamowilam za 50 kilka zl z przesylka, przyszly blyskawicznie . To 3 dzien mojej drugiej kuracji wiec efektow jeszcze nie ma. Cellulit mam jakis taki dziwny, zamiast jedrnych ud mam lekka galarete fujj ;). Nie cwicze, bo jestem leniwa,a sama przed soba wmawiam sobie, ze nie mam czasu heh. Jem calkiem normalnie moze w troszke mniejszych ilosciach ale nie zwracam uwagi na to co jem, mam ochote na pizze to po prostu ja jem :) . Najlepsze przy stosowaniu tych tabletek jest to, ze waga nie wraca. Pierwsza kuracje skonczylam ze 3 miesiace temu tak okolo i nie przytylam nic a nic. Jak bedziesz zainteresowana to moge gdzies wyszukac ta aukcje z ktorej ja kupilam. w razie pytan pisz smialo :)

Gość KJASHFKJFRGJFKN
LEWATYWA !!!

Gość fddfgdfgdfg
chciałabym! :P kurde jak mogłam doprowadzic swoje nogi do takiego stanu?! chyba sie zalamie ;/ i przez to mam ochote jeszcze jesc i tak za mna chodza te tosty :(:(